A place I call home

Hon har gjort det igen. Köpt en lägenhet. Bara sådär...

Den här gången har jag fått min dröm. Jag bor snart i en nyrenoverad etta med balkong, på Odenplan.

Precis som jag önskade mig när jag gick där en söndagsförmiddag för två veckor sedan. Till och med på samma gata som jag gick på när jag tänkte det. Va sjukt.
Lägenheten har allt jag nånsin önskat. Och nu är den min. min!

Klockan 7 imorse var jag påväg. Började tveka. Grät. Började åka hem igen - för att sedan torka tårarna, vända om och skriva på kontraktet.
Den 31 augusti bor jag på Västmannagatan. Mitt i Stockholm. Sanna Karlsson, 21 år gammal.

Jag är i chock. Återkommer när jag fattat vad jag gjort. puss!







Honung Och Guld


You make me smile

Den här veckan har varit toppen. Alltså riktigt bra!

Kan börja redan förra helgen.
I lördags planerade jag en hemmakväll. Men jag drog ut på lite bus i vilket fall. Även om planerna smiddes rätt sent... Jey ;)

Söndagen var så sjukt varm. Så jag tog på mig mina Easytone och-gick-och-gick-och-gick. Från Solna in till centrum och rundade Kungsholmen innan jag vände hemåt vid Rålis. Hamnde där någon timme senare för ett glas fanta/rosé med Johan och Jonte.

Och i måndags fortsatte vi med AW/Utbildning med Samsung. Avslutade med middag med hela City inne på Marion's.

Tisdag åt jag middag med Moa på Vapiano på Stureplan och avslutade med en capuccino och pannacotta. Hur gott?! Vi satt i flera timmar och pratade om livets glada dagar.

Maskinen spelade på onsdagen,
så jag och Johan va där och såg spelningen. Dom är ju så sjukt bra! Avslutade med en sen kväll i Sheratons bar.

På torsdagen var det
kristi himmelsfärd och ledigt. Tog tåget till Uppsala och spenderade dagen med Ullis och Ella. Vi åkte linbana och åt middag på balkongen. På eftermiddagen hann vi med lite shopping också. Kvällen avslutade jag och syrran på en uteservering och åt en räkmacka innan vi gick på bio. Tokmysigt!

Och idag är det fredag och vackert väder. Därför har jag tagit på mig min nya fina blus och ett par ljusa jeans. Snart åker klackarna på och sedan möter jag upp Ullis och Sophia på Utekompaniet.
East har permiär på sin nya klubb också. Men jag tror vi hoppar den - för den här gången.


Honey, I'm home

Nu har jag kommit hem. Hem till min lilla pärla i Stockholm. (läs: min lägenhet)
Har fått riktigt fint här med, har slängt ut alla plastblommor och istället köpt fina och riktiga blommor på Hötorget. Idag gjorde jag ett kap och köpte en bukett liljor till toppenpris. Sjukt fint i min glasvas!

Tänkte faktiskt ta hit en mäklare som ska få värdera min lägenhet också. Kul att se vad den kan vara värd. Dessutom har ja blivit lite sugen på att bo i stan, typ Kungsholmen hade varit riiiiiiktigt bra!

Annars då? Jo jag har hunnit vara hemma i Linde och hälsat på mina nära. Har hunit haft fina Jossan på besök. Gått på naturhistoriska. Och såklart slirat runt lite på krogarna i stan. Har hunnit med Copperfield, Mälarpaviljongen, Oxid, Laroy, Utekomaniet, Easy, Fridays, Harry B James, O'Learys och Tegelbruket. Det går om man ligger i ;) Har ju desutom lyckats slarva bort mitt körkort och mitt visakort under valborg. Mindre begåvat...

Nu sitter jag fixad och klar i soffan och väntar på något som förmodligen aldrig kommer hända. Jey!
Kanske bara är bra om det inte blir av? Jaja, vi får se var kvällen slutar :)


RSS 2.0