JOBB!

Hej Sverige!
Jag har fått jobb!


Från och med måndag så jobbar jag på Poolmedia i Örebro, eller ja, jag ska på provvecka först. Men sen jobbar jag på Poolmedia. Ett heltidsjobb med garantilön och god chans till bonus och provision. Med lite vilja så kommer allt gå kanonbra och inom en snar framtid kommer jag förmodligen att vara en tvättäkta Örebroare.

-I LIKE!

Håll ena tummen för mig nu! (har hört att två tummar ger otur så håll föfan bara en!)


Beslutsam

Jag har bestämt mig. Det där halsbandet SKA bli mitt. Såg det för några veckor sedan och jag kan bara inte glömma det. Tyckte dock att det var lite dyrt men hey, det är 30 % rabatt nu. TAGET!

Tänk om det inte finns kvar?! Åh hemska tanke.

Slingor

Jag och mamma har sysselsatt oss med hårslingning idag. Så nu är både mamma och jag fina i håret.
Tänkte att jag skulle försöka täcka över utväxten som jag har odlat fram och det täckte väl kanske inte helt med det blev helt klart bättre!


Det bästa av allt är ju att man är så jäkla HET när man slingar!



Nu är det klart! Ingen iögonfallande stor skillnad men helt klart bättre och visst är det lite ljusare?

Skorelaterat

Igår märkte jag att mina tänkta partyskor var helt åt helsicke. Dom är stora, glappar och ger mig skavsår.
Fattar inte att jag ALLTID ska få skavsår oavsett om jag går i converse eller heels.

Nu har jag iallafall insett att jag inte tänker ha dom en utekväll, (möjligtvis en såndär, jag tänker inte gå och bara sitta still och vara fin kväll) så nu behöver jag nåt nytt.

Problemet är bara att det aldrig tycks vara både snyggt och skönt. Varför ska denna kombination vara så jävla svår att lyckas med!?

Nu tänker jag därför be om tips, jag vill ha snygga och sköna partyskor som man kan dansa i en helkväll men som ändå inte är platta.
Nåt i den här stilen:



Vet ni något sånt? Säg till mig då! Jag har tröttnat på att alltid komma hem med söndertrasade fötter som preciiiis lyckats läka till nästa utekväll och då är vi tillbaks på ruta 1 igen.

Parkfesten

Igår vad det dags för den sista parkfesten för i år. Nu är det höst.

Hur som helst, kvällen igår var helt galet rolig faktiskt. Förfesten var jättelyckad och det fortsatte i samma anda hela kvällen med mycket folk, skratt, dans och dryck. Inte en enda intrig eller bekymmer på hela kvällen och det tillhör ovanligheterna nu mer.

Åh, jag kan knappt vänta tills nästa sommar och jag får gå på Parkfesterna i Lindesberg igen!


Hade igen kamera igår, men jag hittade lite vimmelbilder från första parkfesten i år.

 

 

Nu är det någon som verkligen vill mig något. Hör sms signalen plinga om och om igen. Sitter så himla bra här i soffan så ja har inte någon lust att resa på mig och gå och hämta telefonen. Men det kanske är bäst och se efter vem som terrar min stackars telefon. (nejdå, jag blir bara glad av att få sms, men bra jobbigt är det att behöva resa på sig för att läsa dom...)


Gratis presentkort!





I brevlådan idag låg det ett presentkort från GratisBio. (Presentkortet har jag förövrigt inte har gett så mycket som en krona för!)

Nu ligger det i tryckt förvar i plånboken och bara väntar på att förvandlas till ett par nya höstskor. Roligt, roligt.


Vill du också få gratis presentkort, biobiljetter eller tidningsprenumerationer? Klicka på länken för att registrera dig och få dina första 75 poäng --->GratisBio<---





Klicka Här För Att Få Dina Första 75 Poäng!


Lycka.

Just precis den känslan behövs ibland!

Arbetsintervjun

gick faktiskt bra idag. Jag kände mig väldigt nöjd efter att ha lämnat rummet och det ska bli spännande och se när  jag återvänder dit igen. Vet i och för sig inte om jag får jobbet än, men jag kände mig ganska hemma där och en snittlön på 30 papp i månaden är inget jag tackar nej till!

Spännande :)


Nu på kvällen har jag hoppat in på bingon ist för Nadja som hade kvällen full och ville byta. Som sagt, varför tacka nej till pengar? Har ju inte så mycket annat för mig så kan lika gärna tjäna mig en kosing!
Nu ska det bytas om till mjukis och inta soffan för nu är det snart paradise hotel, jippi!

En slagen hjälte

Idag är jag helt och hållet slut i huvudet. Det dåliga vädret gör mig hängig och den värkande tanden ger mig inte bara tandvärk utan också huvudvärk. Hoppas det blir bättre under natten.
 Imorn så är det arbetsintervju som gäller, jag är spänd och såklart lite nervös men ändå  är jag väldigt säker i mig själv. Det är skönt.

På ett sätt så skulle det vara så himla skönt att få någonslags rutin och vardag i livet igen, men å andra sidan har jag blivit så bortskämd med att göra vad jag vill, när jag vill. Efter att en hel sommar fått legat och sova fram till lunch känns det ganska tufft att behöva ställa klockan tidigt, tidigt, tidigt för att åka till jobbet. Och där ska man sitta oavsett om det är strålande sol utför fönstret.

Men hey, jag gillar att jobba. Jag tycker om att känna mig behövd och jag älskar att presetera. Att dessutom få unna mig både god mat och en lyxig garderob, eventuellt kanske en liten utlandsresa som belöning är inte heller fy skam.

Som sagt, jag gillar att jobba!

Fybubblan

Regn

+

Jag har tandvärk i en visdomstand

+

Jag ska på arbetsintervju imorgon så idag gäller det att plugga hemsida

=


En riktig innesittardag!

Arbetsintervju

Plötsligt ringde telefonen och simsalabim ska jag på arbetsintervju på torsdag.
Jäklar i havet va pirrigt det blev i magen på en gång!

Dagens OUTfit


Nu ska jag ut och luncha med mina föräldrar på Golfbiten - yummie!

Dagens OUTfit





Idag blandas rockigt slitet med romantiskt spets.

Spa dag

Idag tog jag mig en "ta-hand-om-mig-själv-dag" och gjorde ett litet hemma spa. Tog ett långt varmt bad med peeling, ansiktsmask, fotbad mm. Nu efteråt har jag också klippt naglar, plockat ögonbryn och smörjt in mig med B.u.s. Känner mig så fräsh.


Väntans tider

Hmm.. Jag hatar att vänta.

Har ju som sagt sökt en massa jobb nu och nu är det bara väntan kvar. För det första så är det fortfarande ansökningsdagar kvar och sen efter det ska dom ju hinna gå igenom alla ansökningar.

Åh, jag vill veta nu, nu, NU! Bara så att jag vet om jag ska söka vidare eller om jag istället ska förbereda mig på att imponera  personalen totalt på en blivande intervju. Kollar mailen varje dag nu, just in case att det skulle bli klart redan innan ansökningsdagarna är slut.


Men, än så länge går det ingen nöd på mig.
Är ju faktiskt vikarierande bingo chef den här veckan. Och det är något som jag med stolthet kan visa upp i CVt.

Söndagsmys

Nu har vi bunkrat upp med hyrfilmer, läsk och godis. Mys!


Besöksrekord!

Nu har jag än en gång tagit besöksrekord i bloggen och ändå är klockan bara barnet. Det tycker vi om, och så ska det förbli!
Tack alla ni som hittat hit, och framförallt

Välkommna!


Servitris?

Haha, okej jag har kanske ingen givande framtid som servitris.
Igår skulle jag ju som sagt servera på Golfbiten. Dock hände det jag fasade för. Jag spillde vin. På en stackars gäst.

Men egenligen var det inte så jätte farligt, jag snubblade på en tom stol (som någon inte dragit in efter sig?!) då tippade glaset på brickan. Det mesta hamnade på den tomma stolen men lite stänkte upp på hon brevid.
Som tur var så var hon svartklädd och det var vitt vin. Ingen större fara skedd med andra ord. Även om det såklart var jätte pinsamt när det väl hände.

Jaja, bara bita ihop. Sånt händer. :)

Lördag

Angånende gårdagen så var det en okej kväll som slutade lite oväntat. Blev pizza till middag istället för grillning och istället för utgång så blev det ut och gå. Vi tog en kvällspromenad i spöregnet som jag såhär efteråt kan tycka var lite onödig.
Men å andra sidan blev sängen dubbelt så skön att komma hem till sen!

Idag är det återigen jobb på schemat. Idag är det Golfbiten som gäller och där ska det serveras. Dock har jag bara serverat en gång förut så det här kan bli spännande ;P
Jobbar 17 - 20 eller 21. Perfekt egentligen, lite jobb med bra betalt.

Kvällens

Ikväll är det födelsedagsfest hos Sumo, så dit ska vi nu.



♥ Mamma ♥

Min älskade mamma fyller år idag och det ska firas!

Jag vet inte hur ni gör hemma hos er men hos oss går familjen upp tidigt, man tisslar och tasslar lite i köket innan och gör i ordning en bricka med blomma, ljus, flagga och paket. Därefter går vi på rad sjungades "ja må hon leva" och väcker födelsedagsbarnet med paket på sängen. En supermysig tradition tycker jag!




Och sen såklart en bild på födelsedagsbarnet själv!

Grattis Mamma! ♥


Paradise Hotel Danmark



Omg, omg, omg, omg!
Jag är helt fast alltså. Kan knappt hålla mig tills den svenska versionen börjar i höst!


SUUUUMOOOOO!

Idag fyller världens bästa vän, Sumo år. Och det är inte vilken födelsedag som helst,

det är hans 20 årsdag!

Nån mer än jag som tror att
bolaget kommer vara TOMT nu till helgen?!



Jippi!

idag är det jobb igen, och jag älskart! :D (ja jag är seriös, jag tycker om att jobba!)

Dagens OUTfit


   


Dagens OUTfit. Årets kanske sista sommardag och jag tänker INTE missa den. Ikväll ska här grillas!

Work-work

Idag blev det lite jobb. Det tackar jag inte nej till. Ändå känns det lite tråkigt nu när solen strålar utanför fönstret. Men pengar är alltid pengar så det kan det vara värt!

Ikväll ska jag åka in till S men innan det tänkte jag ta mig en tur på gymmet innan kortet går ut.. Ve och fasa vad jag ska ta mig till då!?

Hiss eller diss?

Nu har jag ändrat lite på texten. Som ni ser har jag bytt typsnitt i rubriken och dessutom gjort den mcket större. Ändrade lite på texten neranför med men det syns inte så stor skillnad. Sen har jag också bytt nyans på bakgrunden och dessutom har jag fixat lite med datum/tid och bildramar. Jag känner mig nöjd :)


Nu funderar jag bara på att ändra bild till en lite mer uppdaterad variant.

Ändra typsnitt?

Jag funderar på att ändra lite här på bloggen igen. Headern tycker jag fortfarande om. Färgen på sidan är jag liiite sugen på att ändra. Men mest av allt är jag sugen på att ändra typsnitt och utseende på mina rubriker. Har dessutom märkt att på vissa datorer så är mina rubriker inte lika snirkliga som dom är hos mig.  Utan det blir bara en helt vanlig text? Konstigt!



Ser det ut såhär hos er?

Dagens


Idag inviger jag min nya kavaj.
Det känns fräsht.



Veckans horoskop

Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.

Åh hjälp, vad ska jag köpa nu?!


För att läsa ditt horoskop klicka på den vita länken --> Horoskop! <--
  

Relax avdelning

Igår gick jag och Sumo till badhuset, simmade lite och efter det gick vi in i relaxen. Gud vad härligt det var!

Vi började med att sitta i ångbastun ett bra tag. Jätte härligt och man nästan kände hur alla orenheter försvann ur huden. Känns mycket fräshare nu efteråt och huden ser faktiskt bättre ut. Sedan satte vi oss i bubbelpoolen en lång stund. Sen blev vi sugna på cola så vi gick och köpte oss varsin lagom till att Simpsons började på storbildstvn.
Så där låg vi, i en varm bubbelpool med en kall cola i handen och tittade på tv.

Det mina vänner är vad jag kallar Vardagslyx med stort V!



Typ såhär såg vi ut igår, dom ser dessutom ut att ha lika roligt som vi!

Klart å betalt.

Äntligen har jag fått iväg min gamla Lack hylla. Det kändes riktigt bra och nu är jag dessutom 300 kr rikare. Inte för att det egentligen är pengarna som var det viktigaste, det är ju egentigen att bara bli av med den. Men ändå, varför tacka nej till pengar? ;)

Idag är mitt humör sådär faktiskt. Ännu en dag med stor irritation/besvikelse riktad mot S och jag blir alltid dämpad när vi inte har det bra tillsammans. Imorse gick jag in i duschen och när jag kom ut var han borta...?
Jag förstår inte vad det är som händer med oss, jag vet bara att jag inte tycker om det.

Idag ska jag iallafall till Sumo. Han får mig alltid att må bra. Jag tycker om honom, han är min bästaste bästa vän.


Ikväll ska jag till gymmet får se om det bli gym, simmning eller båda.


Shopping

Idag har jag varit i Örebro igen. Och även den här gången hittade jag lite. Dock var det bara bra saker som jag behöver och som jag länge velat ha eller letat efter. Så jag känner mig nöjd!


Neutrohena visibly clear är välrdens kanske bästa ansiktsvård. Rekommendes varmt!
Sen köpte jag också ett torrshampoo. Har länge velat testa så nu ska jag äntligen göra det. Ska bli spännande och se om det funkar och om det gör det kommer mitt hår att må så bra av att slippa bli tvättat så ofta!


När jag ändå är i hårsvängen så passade jag på att köpa på mig lite nya toffsar och hårnålar.. Förstår inte var dom tar vägen, hade så många och sen försvinner dom bara en efter en..?


Hittade också en jättefin klänning. Har letat hela sommaren efter en klänning med dragkedja men aldrig hittat någon i min storlek. Nu när jag hittade en, som dessutom var i en grymt snygg gråspräcklig färg och dessutom bra pris,  så slog jag till direkt!


Dagens absolut bästa köp, Fanta Citron är ÄNTLIGEN tillbaka! Vart faaaan har du varit i alla dessa år?!


Mitt första presentkort!

Haha va glad jag blev nu. Gick in på min GratisBio och såg att jag skrapat ihop mitt första presentkort! Och det bästa av allt, jag har inte lagt så mycket om en krona på det!

Ska faktiskt in till Örebro idag och då kan jag passa på att se vilken butik jag ska välja att ta presentkortet på. Förmodligen blir det någon av favoritbutikerna HM, Gina, Cubus eller Indiska. Eller kanske skulle satsa på ett par höstskor? Roligt, roligt, roligt!

Vill du också få gratis presentkort och biobiljetter?
Bli medlem här och få hela 75 poäng!




Inneboende

Vi har fått inneboende. Under min gamla lekstuga har hela familjen Igelkott flyttat in :)

Det är minst 4 stycken! Först såg vi en gigantisk igelkott och vi misstänkte att hon flyttat in i trädgården. Men nu på senaste tiden har vi sett en liten igelkottebebis med. Det visade sig inte bara vara en för nu på morgonen gick det ut hela tre små igelkottebebisar från lekstugan. Åh dom är så söta!


Ser ni att det ligger en i busken med?

Jobb

Idag har jag jobbat 08.30 - 18.30 jävligt kul! Var på golfen idag där det var tävling och fullt upp hela dagen. Efter den här helgen och förra så är jag nu mer självutnämnd Korvmästare!

Idag var det dessutom jubeleum för Linde GoflKlubb och med det också en hela massa golfare i rörelse. Roligt, roligt!


Nu har jag precis kommit hem och nu vankas det lasagne, yuuuumm! Sedan ska jag ta mig in till Örebro där Sammy 'n the gang väntar för en kväll ute :)
Ännu en bra dag helt enkelt!

Vilken dag!

Åh gud vilken underbar dag jag har haft idag! Finns inte ord för hur nöjd jag är.

Egentligen har jag inte gjort nåt speciellt men det lilla är det bästa :)

Började imorse att Sammy och jag vaknade tillsammans, inte varje dag vi går upp tillsammans så att dela morgonen med sin käresta är ibland mysigare än vad man tror. Sammy skulle ner till brandstationen och göra ett test som han måste göra för att kunna söka till brandmansskolan till våren.  Han klarade det galant, min duktige brandman!

Under tiden har var där var jag på gymmet och svettades. Riktigt skönt att jag kommit igång på riktigt nu. Tränar i stort sett en timme varje dag. Vi kom hem i nästan samtidigt och duschade och gjorde oss i ordning för en lunch på Golfen med mor och far. Precis när vi ska åka ringer också Sammys mamma, hon är också i stan och vill bli med på lunch. Det var jätte mysigt att sitta i solen tillsammans med föräldrar och svärföräldrar sådär härligt spontant.

Efter maten blev både jag och S trötta så vi tog oss en powernap på soffan. Vaknade lagom till att det var dags för honom att åka till jobbet och för mig att åka till Bildmakarna.
Jag hade nämligen bokat tid där för att fotografera mina händer. Och nu mer har jag en helt underbar tavla som hänger ovanför tvn. Ska ta kort imorn så ni får se.

När jag kom hem igen har jag hunnit städa och damsuga rummet och sytt om min kavaj. Den blev grymt snygg måste jag säga.

Nu på kvällen har jag lyxat till det med delikatesser i form av vitlöksmarinerade tomater, feta ost med pesto, chilimarinerade vitlöksklyftor, gigantiska oliver och vitlöksbröd i soffan. Åh jag bara älskar det!

Vilken sjukt bra dag!

Ännu mer reklam?!

Haha jag visade Pappsen att jag lagt in mer reklam på bloggen och plötsligt fick han ett leende bara småbarn med en påse lördagsgodis får.
Han insåg att han kan göra likadant med deras nya produkt på Bildmakarna.com, nämligen
ORD PÅ CANVAS
.
Ni har väl säkert hört talas om och sett väggord? Nu har Bildmakarna tagit steget längre och gjort orden både flyttbara och mer lättplacerade.

Nu kan ni själva bestämma både ord, text och storlek.
För lite inspiration kika in på deras hemsida genom att klicka på bilden:
Bildmakarna

Ny reklam!

Idag har jag fått samarbete med Cocoo.se och nu har jag lagt upp hennes annons här brevid.

Priser: 45 - 295 kr. Allt är nickelfritt (vilket är jättebra, eftersom jag själv är allergisk!) och levereras fraktfritt inom Sverige. 

Handla på faktura med 14 dagars kredit, inga extra kostnader + gratis frakt!


Ta gärna en titt på deras sida, det finns så himla mycket fint!

Den här är jag själv väldigt förtjust i!

Dagens




Nu ska jag ner på stan och se om det finn nåt kul attt göra där.
Ha de!


Gårdagens

Igår åkte jag och hämtade mamma i Örebro och passade på att shoppa lite när man ändå var där.

Ursäkta en kassa bildkvalitén, det är mobilkameran.
Köpte två till krukor som jag pratat om tidigare.
Mitt nästa projekt är att snygga till tavlan som ni ser på bilden. Den ska bli mer personlig.



Köpte också blommor att ha i. Dem är knall-lila även om det syns dåligt på bilden. Det blev så mycket mer hemtrevligt. Att några blommor kan göra så mkt!


Glasskålen hade jag sedan tidigare men jag köpte nya stenar och vaniljdoftade ljus. Blev väldigt mysigt och jag bara längtar tills jag får tända dem. Nu kan hösten få komma.



Nu visar jag dagens igen (och nejdå jag är inte senil, jag vet att jag redan visat det! Haha) tänkte bara visa koftan. Den är ny och köptes igår. Skönt att fräsha upp min svart/vitt/gråskala garderob med lite färg. Jättefin rosa färg dessutom!

You make me smile!

Idag har varit en kanonbra dag, jag är jätte nöjd med den so far :)

Började ju som sagt dagen med en fika med en gammal vän, J. Har inte träffat henne på år och dar så det var jättekul att se henne igen och höra hur hennes liv ser ut just nu. Det måste göras om, snart!

Sedan tog jag cykel hem igen, för att sedan gå ner på stan än en gång. Men den här gången med världens bästa Sumo . Vi har alltid lika roligt och han är min skallerkärring #1 som håller mig uppdaterad på ALLT som händer här i stan. Haha!

Nu har jag kommit hem. Igen.
Och snart ska jag iväg. Igen. Ska bara få i mig lite mat. Har inte hunnit med att äta idag så nu har jag gjort i ordning ett stoooooort lass med pommes och bea. GÖTT! Sen tänkte jag ta mitt pick och pack och gå ner till gymmet.
Dock tränade jag och Sammy här hemma igår kväll så idag har jag träningsvärk som heter Duga i benen. Men det är bra, då känns det att jag har presterat! :)

Dagens




Nu ska jagoch fika med en gammal vän! :)

Tranbärsjuice

Jag har funnit mig en tillfällig bästa vän. Min vän heter Tranbärsjuice och kommer vara med varenda steg jag tar dom närmsta dagarna. Tranbärsjuicen är snäll mot mig och skyddar mig mot elakheter (urivägsinfektioner) den tar hand om mig och får mig att må bra :)



Med andra ord, jag håller på att få urinvägsinfektion (pepparpeppar) och mormors bästa hemmakur mot urinvägsinfektion är just tranbärsjuice. (Tack mormor!) Det hjälper faktiskt och om ni inte hört eller testat det tidigare så gör det. Om ni nu skulle drabbas av urinvägsinfektion såklart!

090811

Jahapp, träning var det ja. Men tiden rann iväg och jag stresspackade väskan för att hinna träna innan jobbet börjar. Kommer ner till gymmet och inser att jag glömt inneskorna.

F*CK!

Bara vända och åka hem igen. Men då hade klockan redan hunnit bli så mkt att jag inte hinner tillbaks innan jobbet. Åh, vilken besvikelse. Kul att dom stänger 12 med så jag inte ens kan träna på lunchen..

Soffmys



Här ligger jag ensam i mörkret, kramar en kudde och kämpar mot tröttheten. Skulle egentligen vilja sova men samtidigt så har jag utvecklat ett beroende av Paradise Hotel Danmark på 6an. Är väldigt osäker på om jag kommer orka hålla mig vaken tills dess men det är nog värt ett försök.

Imorn ringer klockn vid 7.30 för imorn ska det jobbas men innan det ska jag hinna med ett träningspass på gymmet.
Kanske lika bra att lägga sig? Ja, jag tror de.

Good Night sweetheart!

Lars Winnerbäck

Det är en man jag skulle kunna gifta mig med. På något skumt vis lyckas han få varje låt att passa in på mitt liv helt ordagrannt och jag faller som en sten varje gång. Här ska ni få ett smakprov på vad jag menar. Både musik och framförallt texten förklara mitt liv just nu. Därför visar jag båda.



Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade 2000-tal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du

Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår

när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du

Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...


Tips, tips, tips!

Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut och uteserveringarna sjunger på sista versen så är det bra om man hittar ett bra matställe där man kan häcka i höstens regniga dagar. Idag har jag hittat det perfekta stället: Bella's!
(Men så länge Golfbiten har öppet så är det ju såklart där man käkar i första hand! Deras luncher är bättre  nån annans!)
Men iallafall.
Bella's är en pasta- och salladsbar som ligger i Linde och blev fast i samma stund som jag gick in. Äntligen har vi något som kan mäta sig med gamla Sarawann's.

Det bästa med Bella's var att man kan blanda sin egen favoritsallad. Det ingår isbergssallad, pasta eller bulgur, tomat och gurka. Utöver det får du själv välja 5 ingredienser. Och det fanns massor att välja på!
Jag valde en fräsh seafood/medelhavs-sallad med tonfisk, kräftstjärtar, räkor, fetaost och soltorkade tomater. Dessutom garnerade dom min sallad med citronskiva, melon och roccula. Med fick jag också välja dessing, jag valde lime, och dessutom en fralla som smakade nybakat. Allt detta för bara 59kr.


Helt galet va bra det var! Som ett extra plus i kanten så hade dom snygg inredning med väggord i svart och vitt, cool form på sina tallrikar och skålar i matchande färger. Det dröjer ju inte länge innan jag går dit igen!

Om en strax!

Lite senare idag kommer jag att tipsa om nåt helt gaaaaalet bra!
Det är så bra så att jag är helt chockad. Det här kan faktiskt vara så bra så jag kommer lägga alla pengar jag har på det!
Nej, det är helt sjukt bra!

Berättar mer efter jobbet!




OH!

Jag upptäckte precis att det är den 10e idag! Idag ska det sökas jobb på allvar!

Men först tänkte jag berätta om helgen lite snabbt.
Lördag kväll:
Jag och Sammy drog till hans kompisar och förfestade lite. Kände typ ingen av dom plus att det bara va killar där som pratade gamla minnen, så det va.. sådär.
Gick bort till Folkan sen, träffade lite folk och det verkade bli en ganska lyckad kväll. Men helt plötsligt vände allt och jag kände att jag var tvungen att gå hem.
Vet inte vad som hände men jag blev jätteledsen och ville bara bort från allt folk. Inte alls likt mig? Tror det har varit lite mycket nu..

Söndag: Jobb! Jag mådde i alla fall mycket bättre och jobbet gick utmärkt.
På kvällen åkte jag till Sammy, vi tog en myskväll. Så vi började med att fylla badkaret med vatten och hade fotbad. Fräsht och välbehövligt för mina stackars fötter som fått gigantiska mördarblåsor! Efter det blev det hyrfilm med gurka/päron, chips och dip. En skön kväll som vu både behövde tror jag!


Men nu är det dags för jobb sök! Håll tummarna för mig nu!

Tur att man kan ändra sig

Idag mår jag toppen i kroppen och det till skillnad från igår.

Jobbet gick jättebra, hade fullt upp hela långa dagen så när jag tillslut hade tid för att kolla på klockan så var det dags att packa ihop och gå hem. Jag gillar när jag har saker att göra! Jag mår verkligen bra när jag har fullt upp. Att bara sitta still och titta in i väggen är INTE min grej!

Nu har jag precis kommit hem och efter att ha sett ner på mina fötter ser jag att det är dags för en dusch med skrubb borste och swinto. Fy hellskotta vad dammiga tår jag har! Eller ja, inte bara tår det går långt upp på vaden! Så himla snyggt när man har haft gladiatorskor, fötterna är liksom randiga nu! Hehe...
Hade gärna tagit kort på dom, men jag prioriterar duschen.

Ikväll kommer Sammy och det blir nog en vända på byn ikväll. Me so happy :)

Gratis är gott!

Så sant som det är sagt. Därför har jag nu blivit medlem på GratisBio.se det är en sida där man enkelt kan samla poäng och på så vis få både biobiljetter och presentkort hos ett helt gäng olika butiker. Ex. HM, Gina, Lagerhaus, The Bodyshop, Telia, ICA... You name it!

Därför tänker jag va sjysst och bjussa er på hela 75 poäng om ni blir medlem genom min länk. (gör ni det utan min hjälp får ni bara 50p!) Så det är la bra eller?! ;D

Klicka bara på bilden här neranför så kan ni enkelt registera er och börja samla era poäng.

Och såklart är det GRATIS!


090807

Det blir sällan som man tänkt sig. Ett ordspråk som stämmer till 110%.

Idag skulle jag ju som sagt ha jobbat på Golfbiten. När jag kom dit blev jag istället nerskickad till Volvorakan för att jobba på dragracingen Linde Open idag.
Men efter några timmar insåg bossarna att det var för mycket personal och för lite folk så jag fick ledigt i eftermiddag.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Skönt att vara ledig en solig fredag visserligen, men.. Jag hade ju sett fram emot att jobba, jag tycker det är kul!
Jaja, blir förhoppningsvis jobb både imorgon och på söndag så jag får väl ta det med en klackspark.

Välj glädje som mamma säger, so I will. En hel eftermiddag i soliga augusti att spendera huuuur jag vill. Jag tänker i alla fall börja med en powernap framför Långbens galna gäng!
Hah! Ser ut som jag gör skuggfigurer på tvn ;D



Kväller

Och jag är utmattad efter en dag fylld med det mesta och det bästa.

Vi vaknade faktiskt innan väckarklockan idag (satte faktiskt en klocka bara för att vi inte skulle sova bort hela soliga dagen), så Sammy och jag kunde för en gångs skull ligga kvar ett tag till och bara mysa.
Vi gjorde oss en liten frukost och började planera vår dag. Sammy tycker inte om att ligga och sola så vi får helt enkelt roa oss på annat sätt. Idag blev det en långpromenad runt sjön :)

Faktiskt jätteskönt och man kan inte låta bli att slås av hur vackert det faktiskt är!






Klockan 16 började jag jobba och kom precis hem därifrån. Faktiskt riktigt skönt att komma in i någon slags vardag igen.
Imorgon är det upp med tuppen som gäller för min del. Ska jobba, så imorgon hittar ni mig på Restaurang Golfbiten :)

Fotoassisten

HAHA! Pappa har filmat mig på jobbet.
Jag skojjar inte när jag säger att den är GRYM, kolla på länken så jävla skön!

Sanna Karlsson: Fotoassisten. --->http://bildmakarna.com/sanna-testweb.html<---

Besöksrekord!

Shit! något har hänt och bloggen steg som sjutton igår. Verkar visst fortsätta på samma spår idag!

Kolla den blå linjen!


... Kom inte hem tomhänt.

Men såklart blev det ockå lite shopping när man ändå var i stan. Här är dagens fångst:

Nya krukor till min nya hylla. Mycket fräsht! Blir att köpa två till i samma serie till Lackhyllan ovanför tvn med. Syns lite dåligt men den ena är randig på längden och den andra på bredden. Det är coolt att blanda tycker jag.


Köpte också lika dana krukor fast mini. Mycket praktiskt till sminkhyllan! Även här blandar jag mönstren, såklart!


Sen hittade jag superfina kvistar i vitt. Kanonbilliga var dom med, endast 10 kr! Walash!



Köpte också med ett nytt shampoo/balsam som jag tänkte testa. Blev också en liten b.u.s. nu när solen inte är framme så mkt.



Jobb-ig dag!

Haha, det var faktiskt en liten ordvits som ni snart kommer att förstå.

Som jag berättat förut skulle jag ju söka jobb idag i Örebro. So I did.
Tog med mig CVt, samlade mod och gick in. Samtalet var kort med bra. Lyckades göra ett gott intryck och han lovade att kolla på mina papper och ringa mig redan samma eftermiddag. Vilket var en groooovt överdrift.

När jag ca 45 minuter senare kollade på min telefon hade jag ett missat samtal samt ett nytt meddelande i röstbrevlådan. Det var han som redan hade läst mitt CV, gillat de och ville nu att jag skulle börja med det samma!
Dock ville han inte att jag skulle börja på de jobb jag sökt, utan ett som han erbjöd mig på plats, som servitris på en restaurang i stan.
Jag blev alldeles chockad över det snabba beskedet och tackade ja.

Ganska snart fick jag flashbacks från en jobbig tid som servitris/diskare på ett gammalt jobb. Aldrig har jag misstrivits på en arbetsplats, men då hatade jag att gå till jobbet...
Jag blev rädd att hamna i samma situation igen så jag ringde upp killen igen och sa att jag ångrat mig angånde det. Men att jag fortfarande var intresserad av jobbet jag sökt från början.

Så ja.. Händelserik dag minst sagt. Ganska ångestfylld men nu efteråt känns det ganska bra.
Och ändå, det finns massa duktiga tjejer och killar som är utbildade för ett servitris/servitör yrke, jag är inte en av dom så jag lämnar över det till någon som kan.

Idag har jag alltså: sökt jobb, fått jobb och sagt upp mig på samma jobb... Det är då inte var dag de sker!

Dagens

Dagens ser ut såhär:




Topp: Saint Tropez
Byxor: G. T.
Solglajjer: Spanien

Har precis kommit hem från stan där jag och mamma tog oss en glass vid strandpromenaden efter jobbet. Yum!
Nu väntar snart en god ceasarsallad och efter de.. ? Ja, jag har faktiskt ingen aning.
Den som lever får se helt enkelt!

Jobba?! - Ja, tack!

Dagen ändrades hastigt och lustigt när mamma ringde och frågade om jag kunde vara i butiken medans hon är på behandling hos Dr. FeelGood (aka. Morbror Peter).
Så här sitter jag nu och bara njuter av att ha något att göra!

Och imorgon bär det ju som sagt av in till Örebro för att lämna CV till ett nytt jobbsök. Spännande!

Igår fick jag dessutom reda på att bingon kallar på torsdag, äntligen. Som jag har väntat!

Fick precis ett uppmuntrande telefonsamtal dessutom! Brorsan frågade om jag kunde jobba fredag, lördag och söndag..
OM jag kan jobba!? Ofcourse!

Det går bra nu mina vänner. Det går bra nu!


Gammal CV bild. Sjysst!

Tisdag

Planerna för idag: Inget!

Japp, så glamorös är min tisdag idag. Not so funny. Vaknade för en stund sen och insåg att jag inte har något måste idag.
Ganska skönt iofs, men ändå? Vafan ska jag göra då?

Dessutom är alla mina nära upptagna. Antingen jobbar dom, är bortresta eller så bor dom fler mil bort...

Tänkte iallafall knalla iväg till gymmet en snabbis, dom stänger om 70 min så snabbis får det allt bli.

Yaya, lika bra att sätta igång dagen.
Ha de, Puss!

Dagens!



Här har vi alltså mig idag! Har på mig favoritklänningen från Thailand.
Orkade varken fixa smink eller hår så det fick bli "vild och vacker" idag. :)

Idag har jag grymt duktig! Jag har skickat iväg hela 4st CVn och har gjort ett klart som jag ska åka in med till Örebro på onsdag. Fyfan va bra! Hoppas bara att det nappar på något, men det tror jag nog! Är faktiskt riktigt nöjd!

Nu tänkte jag byta om, ta mina inneskor och vattenflaska och dra till gymmet! Eftersom de bara har öppet 4 timmar om dagen så gäller det att passa på.



Ikväll vankas det grillad lax, ljummen potatissallad och till detta serveras en stor portion Sammy.
Just perfect!

Lycklig

Åh, jag behövde det där! Ikväll har jag pratat med massor av mina älskade vänner, mina saknade änglar! Det var så skönt att höra något ifrån dom, jag har saknat dom såå idag när jag har haft så tråkigt! Ni gör min vardag! (hade velat ha en bild där men det är nåt galet, det funkar inte? Så det får helt enkelt gå bra ändå! Ni vet ju vilka ni är. )

Trååååkiiiiiigt!

Jag har alldeles för mycket fritid. Nu har jag solat, varit på Mejk, skrivit CVn, uppdaterat min Guidesida med nytt CV, handlat glass och ätit upp den, jagat/utrotat myror i trädgårn, tittat på tv, slösurfat, lagat mat, ätit mat...

Och nu har jag så fruuuuuktansvärt TRÅKIGT!

Jag saknar Sumo, kom hem och liva upp min vardag!
 



Z z Z z Z z Z z Z....

Soliga söndag!

Åh vad glad man blir när man öppnar ögonen och ser att det är SOL och KLARBLÅ HIMMEL!
Det innebär att jag tar en dag utomhus. Här ska det jobbas på brännan medans man kan. Men jag ska inte bara lata mig. Nejnej jag ska ut och gå en långpromenad och dessutom ska jag söka lite mer jobb. Är så trött på att inte jobba nu, ischko-pischko!

Om det hinns med ska jag jobba lite mer på min renovering av rummet.

Busy-busy så dags att sätta igång. Hörs senare!

RSS 2.0