Köpte mig ett par nya sommarskor igår i Up...

img_0072 (MMS)

Köpte mig ett par nya sommarskor igår i Uppsala. Ganska höga men vääääldigt fina :) kommer bli perfekt en skön sommardag. Det är bra med kilklackar, då sjunker man inte ner i gräset :)


Världen coolaste datamus? Ingen sladd och ...

img_0076 (MMS)

Världen coolaste datamus? Ingen sladd och typ 5 mm tjock. I like!


Idag har jag denna utsikt från mitt frukos...

img_0074 (MMS)

Idag har jag denna utsikt från mitt frukostbord. Kaffe, färskpressad apelsinjuice och brieost/salami smörgås serveras idag. Livet är sweet :)


Åh vad jag är glad :) den här helgen har v...

img_6807 (MMS)

Åh vad jag är glad :) den här helgen har varit så superdupermega mysig. Igår va vi på karneval och idag har vi gått på stan. Nu har Sammy precis åkt hem och jag ska tagga för jobb imorn.  Arlanda ska bli min arbetsplats nästa vecka, spännande :)


Är i Uppsala i helgen, idag är det ju fakt...

Är i Uppsala i helgen, idag är det ju faktiskt karneval också. Sammy kom ju också. Superbra helg :)


Åh, ingen kan göra pizza som en italienare...

img_0063 (MMS)

Åh, ingen kan göra pizza som en italienare. Mozzarella, soltorkade tomater, kronärtskocka... Behöver jag säga mer? Att jag dessutom fick kurs i italienska först är bara ett plus. :) Pappa jag vill VA en italienare! ;)


Godmorgon från sthlms pendeln!

Godmorgon från sthlms pendeln. Jepp, då var det sista dagen på den här veckan. Det har gått bra måste jag väl säga, även om det har varit galet lugnt! Det är lite synd, tycker ju faktiskt om när det är mycket. Men shit villken skillnad det är från telenor :P älskar Telia! :D jag säljer ju ingenting här, jag marknadsför ju egentligen bara Telia och visar våra tjänster och produkter. Men inget slår min älskade butik, härliga gänget. Tyvärr kommer det bli lite förändringar i butik inom kort. Känns lite tråkigt faktiskt och minst sagt... Men som mamma sa, med det onda kommer alltid något gott. Eller som Roland hade sagt "efter regn kommer solsken" ;)


Det är lugnt på jobbet idag. Det är flygst...

img_6807 (MMS)

Det är lugnt på jobbet idag. Det är flygstrejk idag ifall någon har missat det. Känns superkul att jobba på en flygplats då :P haha. Folket? Var är ni?


Oj, vilken frukost! Gud vad glad man blir ...

img_0055 (MMS)

Oj, vilken frukost! Gud vad glad man blir när man får en såhär fin latte på morgonen. Life is good :)


Än så länge känns det nya jobbet bra. Sol,...

img_6807 (MMS)

Än så länge känns det nya jobbet bra. Sol, parkbänk och kaffe. Väntar på min tillfälliga boss som kommer med planet snart. Sen kör vi ;) Bromma here I am!


Checklista för fredag.

img_0051 (MMS)

Checklista för fredag.


Peace&Love, here I come!

Gissa vad jag har gjort idag?! Jag har bokat biljett till Peace&Love! Wiiihooooo!

Fan va roligt det här kommer bli. Blir nog ett riktigt, riktigt stort gäng som åker upp. Och jepp, det kommer bli kanoners!
Enligt planerna kommer vi att sätta upp alla tält som en stor cirkel så vi alla kan sitta och mysa tillsammans.
Redan på måndagen åker vi upp och stannar hela veckan ut. (Känns ganska skönt att jag ska åka ut med båten veckan efter med pappa. Det kommer nog att behövas. Rehab, ja tack!)

Det enda problemet är väl att jag aldrig någonsin bott i tält. Jösses, jag kommer inte sova en blund! Nu ber jag bara till gudarna att det inte kommer regna den veckan.




Big FUCKING LOVE tjejer!



Sitter på mingla och har precis ätit en ga...

img_0050 (MMS)

Sitter på mingla och har precis ätit en galet god entrecote med potatisgratäng, wokade grönsaker och rödvinssky. Mums :)


Här i kvällssolen står jag och väntar på S...

img_6807 (MMS)

Här i kvällssolen står jag och väntar på Sammy. Fick åka in och jobbarn stund idag eftersom en var sjuk. Men nu på kvällen är det ju vårruset så hela stan är full i folk :) ingen vill ju sitta inne och kura då, så nu tänkte jag faktiskt bjuda ut pojkvännen på en middag. Det är en underbar försommarkväll!


Tjuvkik på ett nytt inköp dagen till ära :...

img_6807 (MMS)

Tjuvkik på ett nytt inköp dagen till ära :) höga jeans. Sååå hett till höga kilklackar och en söt blommig luftig topp. Typ en singoalla kan jag mycket väl tänka mig. Detta kommer bli favvisarna på uteserveringarna i sommar! Mums :) köpte dom 5 min innan butikerna stängde efter att ha flörtat lite med chefen som snällt släppte iväg mig lite tidigare :) jag har det lite för bra!


Precis kommit hem från en super trevlig m...

Precis kommit hem från en super trevlig middag med jobbet som fantastiska Nokia bjudit på :) vi åt på pitchers, tog en två rätters kvällen till ära. Det är ju ändå måndag! Till förrätt blev det vitlöksbröd med tsatsiki, varmrätten blev en pasta med oxfilé och champinjoner i nån krämig god sås. Tillsammans med ett glas rött såklart ;) MUMMA! Nu är jag sliten efter en massa jobb då jag inte vart ledig på över en vecka. Sängen nästa :) imorn blir det promenad runt lindesjön, tidigt! Det behövs efter den här kvällen!


Mmmm fredagslunch på teliabutiken. Ädelost...

img_6807 (MMS)

Mmmm fredagslunch på teliabutiken. Ädelostpaj med bluecheese dressing! Kunderna kommer älska mig ;)


Musik-terapi.

Hennes gröna ögon gör mig matt, hon säger ta aldrig någonting förgivet.


Känslomässigt retarded!

Reeeeeeeeetaaaaaaaaaaard!



Ska jag skratta eller gråta?

Godmorgon världen :)

Ledig idag, nice som fan. Ännu ett plus är att jag har INGET inbokat. Riktigt nice.

Idag har jag faktiskt inte så mycket att berätta eller skriva om. Känns som att jag rensade luften ganska rejält igår. Så idag får en låt av Lars Winnerbäck och Melissa Horn förklara mer.




Jag vet att det är svårt över telefon,
men när jag har dig nära vill du därifrån.

jag talar ut...

Yepp, då var den här veckan också förbi.
Den här veckan kan väl sammanfattas som både bra och dålig.
Den har varit ganska lugn, har haft hela tre dagar ledig den här vecka! Det är ju rena semestern för att vara mig.

Har varit ute på bistro i fredags då Eek-a-mouse var där. Det var bra. Tyvärr var det nårga välbekanta ansikten jag saknade och gärna hade träffat. Men det kommer väl fler gånger snart hoppas jag :)



Annars har jag blivit besviken, ledsen och arg den här veckan. Det känns ganska turbulent, och jag vet inte vilket ben jag ska stå på. Att vi inte har pratats vid en enda gång sedan vi skiljdes i tårar i fredags känns inte alls stabilt.

Det är mycket annat som också känns tungt i mitt liv nu. Vill ha säkrare framtid, en hyftsat stabil inkomst eller bara ett hem..
Jag är så jävla trött på att leva i min Cholé väska och Telia påse.

Känns ju inte bättre när ett av mina jobb kanske inte ens kommer finnas kvar nästa månad... Tungt. Några tusenlappar mindre på kontot varje månad och ännu ett steg tillbaka för min del. Gaaah, blir galen!


En klump i magen som inte vill försvinna....

Bakom kulisserna på bingon. Här sitter jag...

img_0031 (MMS)

Bakom kulisserna på bingon. Här sitter jag just nu och ropar ut nummer, 15 - 1a 5a, 55 - dubbel 5a, BINGO! Ja, ni ser ju min mic på bilden. Nu är det snart byte och då får min hals vila lite. Det behövs, det skär sig ibland så det låter som jag är i målbrottet!


Tips!!



Den 15 maj kommer Bildmakarna i samarbete med hudvårdskonsulten Maria att anordna en riktigt boost för kropp och själ.
Maria sminkar och ger en personlig kurs i makeup efter ens egna behov. Efteråt blir man fotograferad i sin nya heta sminkning i fotostudion.

Ett hett tips för alla tjejer. Det blir en rolig dag, en ta-hand-om-sig-själv-dag. Plus att det höjer självförtroendet till max!

Ta chansen och gör något du aldrig annars gör! Och duu, det är helt kostnadsfritt!

Är ni intresserade så kan ni ringa 0581-155 00, eller skriv bara en kommentar här på bloggen så hör jag av mig, glöm inte mailadress eller nummer bara!

Sitter på Symfonie med pappa och har det v...

img_0024 (MMS)

Sitter på Symfonie med pappa och har det väldigt, väldigt gott :) solen skiner och det är rena sommarvärmen här! Känns som det skulle vara mitten juli! Loooovely!


Å jag som skulle sova tidigt ikväll. Ligge...

Å jag som skulle sova tidigt ikväll. Ligger i sängen och har legat här i mörkret i över en timme nu. Jag känner mig så superstressad. Känner ofta såhär. Ibland vaknar jag kallsvettig om nätterna  då stressen jagat mig i sömnen.   Jobbar jag för mycket? Eller för lite?


Spana på pojkar?

Haha, idag hände en skön grej!

Asså, såhär är det ju. Även om jag är jätte glad att jag har Sammy, så kan man ju inte låta bli att haja till om man ser en snygging på stan. Man är ju inte mer än mänsklig? Anyway, det hände mig idag.

När jag var påväg ut från Chilli-butiken vände jag mig och skulle se så jag hade allt med mig.
Precis då går det förbi en så JÄKLA SNYGG kille!
Mmmh, mmh, mmmmmmmm, tänkte jag. Och sakta höjde jag blicken för att se om han såg lika bra ut i ansiktet som resten av kroppen. När mina ögon synade hans ansikte var det något bekant med det.
Plötsligt insåg jag. Det var min pojkvän, Sammy, som jag precis spanat in.

Hahaha, ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har haft tur!


Har varit på marieberg med Sammy nu på vår...

img_0019 (MMS)

Har varit på marieberg med Sammy nu på vår gemensamma lediga dag. Skulle egentligen bara käka lunch där med så gick jag in på Chilli och dom hade 20% på allt i butiken för deras tak hade rasat in. Oh my gosh vad mycket jag ville ha! Men så kom jag på jag har ju inget kök, inget vardagsrum, ingen hall... Jag är mittemellan två hem, som Fredrik Segemyhr hade sagt. Men trots allt fick jag med mig lite hem till en framtida lya :) den dagen jag känner mig mogen!


Jag måste bara dela med mig av en sak... A...

img_0016 (MMS)

Jag måste bara dela med mig av en sak... AAAAJ! Fan mina nya enchilladas (espadrillos, ni vet kilklackarna från hm) dödade mina fötter på Valborg. Frågan är om jag någonsin kommer kunna gå i vanliga skor igen? Nu har jag fått gå runt i Sammys badtofflor (strl 43) sen i helgen. Det gör så ooont!


Sitter och myser i solen innan jobbet. Jag...

img_6807 (MMS)

Sitter och myser i solen innan jobbet. Jag har det fööööör gött :)


RSS 2.0