I want the iPhones 4(s)

Igår var det iPhone-release. Och när man jobbar i flagship-butiken så är det givet att vi har nattöppet och säljer iPhones till Sveriges iPhones-elit.
(Hur många gånger kan man anväda ordet iPhone i en mening?)


Redan på morgonmötet kl 9 på torsdagsmorgonen började peppen inför nattens äventyr. Jag blir på TAGGAD!!

När butiken stängt för kvällen var vi alla kvar inför det stora släppet.
Kön utanför började vid kl. 14 på dagen. Så vi bjöd på kaffe, bullar, smoothies, cider och popcorn. Dem fick också en mössa med sitt könummer på, för att hålla värmen såklart!

Dessutom kom det en fakir, en magiker och sist men inte minst en KÖR på 200 PERS! Ni vet den på reklamen "tack för att du har betalat din tv avgift...",
den kören kom och sjön "Ring, ring bara du slog en signal" och en egen låt om Telia.
Våra stackars kollegor (eller konkurrenter) på gatan hade inte ens chans mot oss.
Men så är vi service i världsklass också!
Kolla länken, det är filmen från vårt iPhone släpp!



Kl 00.01 släppte vi in den första kunden med stora applåder och jubel. Och jag utsågs till säljare åt den första kunden och den första iPhone 4s'en i Sverige! (eller iaf Telias första)
Hur coolt!? Hamnade på twitter rätt snabbt!

Fick höra igår att cheferna var lyriskt nöjda med min insats under dagarna. Fan va gött att höra!





Kom hem någon gång mitt i natten och sova ungefär 4 timmar.
Var dock så uppe i varv så jag kunde inte somna direkt. Bäddade ner mig i soffan med kudde och täcke och somnade in till en film.
Befann mig på Kungsgatan kl 9 dagen efter och jobbade hela dagen ända till stängning. Var 30 pers i kö redan vid öppning. Vid lunch hade vi över 100 kunder i kö.
Jag fattar inte att det kan bli en så stor grej över en telefon? Men shit vad kul jag har haft!




Stockholm i mitt hjärta

Nu ger jag mig iväg, ska ut och ta nåt glas vin med Nina och hennes kusin som är på besök.

Imorgon är det iPhone-release och det innebär nattjobb för min del. Så det är lika bra att försöka vända på dygnet redan nu! Eller hur? ;)

Älskar linnet jag har på mig, så himla fint med öppen rygg!




I mitt växthus är jag säker

När D skjutsade hem mig idag pratade vi väldigt mycket. Han har precis fått nytt jobb och är så duktig på det han gör!

Jag är ju målmedveten. Nu har jag jobbat upp mig på platina-nivå och har en heltidstjänst.
Men jag är inte nöjd!!! Jag vill mer.

Jag måste hela tiden utvecklas. Jag BEHÖVER lära mig nya saker för att må bra, annars blir jag rastlös och uttråkad. Men idag sa D något som verkligen fick mig att tänka till.

Är man ung och driven kan man absolut få ett bra och ansvarsfullt jobb. Men!
Man har inte hunnit få den erfarenhet som en 5 år äldre person har.
Men so what, 5 år? Vad är 5 år egentligen? 20 eller 25, whatever!


Men om man tänker så här:
Det skiljer 5 år på en 8e-klassare och en 3e-ringare på gymnasiet.
•När jag gick i 8an lärde jag mig koka pasta på hemkunskapen. ooooh - avancerat!

•I 3an hade jag MVG i Små Företagade (och 15 andra ämnen), hade startat ett eget UF-företag + gått med vinst, jag hade 3 jobb samtidigt som jag gick i skolan. Det ni!
Hade kanske liiiite mer kunskap när jag gick i 3an, eller hur?


Såååå summan av kardemumman.
Jag behöver inte rusa in i saker. Jag behöver ha den här tiden (även om jag inte tänker på det nu) ger det mig massa erfarenhet.
Och om jag ska bli en bra ledare måste jag ha lite erfarenhet.



Stockholm vaknar långsamt

Fick btw höra att jag såg ut som Marie Serneholt igår. Det är väl inte ens likt? Men jag tar det som en komplimang :)


Idag åkte både A, D och jag in för att träffa Glansen på Café Mocca och åt brunch tillsammans. Fy vad mysigt det är! Det borde jag verkligen göra oftare. Skönt att komma ut såhär dagen efter också. Blir lätt att man stannar på soffan med chipspåsen annars...

Efteråt skjutsade vi hem A till och Gustavsberg och passade på att se hans nya lya.
Skön dag med skönt folk helt enkelt. :)



Fast jag inte sett dig på så länge

Har haft en riktigt bra helg. Tog en lugn fredagkväll, dock somnade jag inte förrän 05.30 på morgonen? Sömnproblem kallas det visst...?

På lördagen åkte jag bort till Stadion och hem till Nina. Vi drack ett par glas vin där och sedan vi åkte till Kungsholmen. Där träffade vi A från Åre och ett gäng sköna kompisr till honom. Egentligen skulle D från Åre också komma men han fick förhinder. En annan gång kanske!

Vi var på Lokal. Trevligt hängställe för ett par öl. Efter det drog vi till Och himlen därtill. Bara 25 våningar upp i Skrapan. Jäklar vilken utsikt! Herregud.... Att se hela Stockholm lysa upp i nattmörkret var så vansinnigt vackert. Man kan inte annat än älska den här stan!


Efter Skrapan blev vi danssugna och gick vidare.
Efter lite om och men hamnade vi på Kvarnen på Söder. Riktigt taskigt ställe med riktigt taskigt folk. Haha, men som vi sa, "det blir vad man gör det till" och vi hade minsann trevligt!


Du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt jävla snygg!

Idag är det min ledig dag, har fixat lite med tandläkaren och det visade sig att jag bara kommer behöva betala 20 kr/månad under hela nästa år för tandläkarvård.
Alltså oavsett om jag behöver laga, dra ut nån tand eller till och med göra enklare bryggor. Vansinnigt bra!

Dessutom verkar det som att jag fixat lägenheten till vintern. Nina kommer förmodligen att ta den! Hur bra som helst ju :) Happy days! Skulle vara så skönt att ge ut den till någon som man känner. Det är ju ändå min lilla skatt.

Snart tänkte jag åka in till stan och överraska Filip med en morotskaka och fira hans sista dag på Kingstreet. Funderar på att höra vad det skulle kosta att sätta i extensions i håret när jag ändå har vägarna förbi.
Och ikväll är det dessutom ett danspass som står på schemat. Jäklar vad kul det ska bli!


This is me today :)




The twisting kaleidoscope moves us all in turn

Idag har Nina varit hos mig och vi har tittat på både Peter Pan och Lejonkungen. Asså vilka jäkla bra filmer det är. Får gåshud och tårar i ögonen varenda gång!
Peter Pan hade jag dessutom inte sett på 15 år minst... Lääääänge sen!
Till filmerna gjorde vi i ordning gurka, morötter och paprikor som vi dippade i två grymma såser som Nina hade med sig. Nyttigt och galet gott. Att man inte gör det oftare?

På lördag planerar vi en utgång också, det ser ut som att vi kommer få sällskap av ett par grabbar jag träffade i Åre i vintras, så det ska bli himla roligt! Har erbjudit att vi kan vara i min lägenhet om vi inte blir för många. Haha, vi får se hur det går. Den är ju inte så stor min lilla pärla :)

Imorgon är jag iaf ledig, FY vad skönt det ska bli! Dock så ska jag svänga förbi jobbet och ha avskedsfika med en kär kollega som drar till Kanada på obestämd tid. Åh, vad roligt han ska ha. Riktigt sugen på att göra nåt sånt galet jag med. Men en ny säsong kanske får räcka till vidare?
Jag och Nina har ju ändå ett par ess i rockärmen som vi spar på till nästa höst. Looking forward to! :)


Hihi, ser ni den lilla knorren nere till vänster? Lilla Wilda. Hon borde följt med mig hem till Solna...





I just wanna hold you

imag0052-1-1 (MMS)

I just wanna hold you Take you by your hand And tell you that you're good enough Tell you that it's gonna be tough Myser ner mig i sängen efter en dag med jobb, träning och matlagning. Imorn är jag på tå redan kl 8. Efteråt har Nina och jag bokat in en ny Disneykväll med grönsaker och dip. Himla mysigt!


Just a little taste of it

imag0049 (MMS)

Nu är det dags att sova. Har badat ikväll och haft ansiktsmask. Så skönt att bara ta igen sig. Tog med mig min nya favorittidning Vakre Hjem också. Himla fin norsk tidning som jag till och med börjat prenumerera på. Blev verkligen helt kär i den! Nu ligger jag i sängen och tittar på mina fina smycken på bänken. Tycker det är så mysigt. Godnatt fina ni!


Och löven ligger klistrade mot marken.

imag0046 (MMS)

Har varit hemma i Linde i helgen som sagt. Hade långhelg så åkte hem redan i torsdags. Har bara mysigt med familj och vänner. Love <3 Bilden är från idag när pappa och jag gick runt lilla Lindessjön, belönade vi oss med kaffe och ostfralla på Frosth efteråt. Vilken söndag! Mamma svek oss igår och drog på medelhavskryssning med syster. Inte helt fel de heller.


Sådär ja! Nu börjar det likna nåt. Hoppas ...

imag0045 (MMS)

Sådär ja! Nu börjar det likna nåt. Hoppas att Rembrandt och Världsatlas är tunga nog, råkade precis putta omkull den - det tyckte den inte om. Blev plockepinn.


Har storhandlat silver på Myrorna idag. Nu...

imag0044 (MMS)

Har storhandlat silver på Myrorna idag. Nu ska det pysslas och göras fint. Slutresultat kommer inom kort!


Never mind I'll find someone like you.

_mg_8188 (MMS)

Never mind I'll find someone like you.


Graderna sjuker så fort överallt.

OCH! jag har köpt läppstift i mörklila/vinröd. Jätte oväntat för att vara mig. Kommer bli himla fint tror jag, iaf tillsammans med mitt mörka hår. Like :)


Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån

Har inlett mitt nya liv i helgen. Har börjat äta nyttigt och tänker sluta helt med chips
(mmmm, är helt beroende!) i alla fall ska jag sluta för en månad framöver. Nu kan jag trycka i mig två påsar i veckan vilket inte alls är bra... Har hört att om man slutar med det kommer man inte tycka att det är lika gott sen.
Så vi får se!
Nu har jag gjort goda sallader, ätit skorpor med kardemumma och bytt chips mot popcorn.

Dessutom har jag gjort framsteg på gymmet och tycker faktiskt att det är riktigt roligt att vara där! Vad händer!?

Idag klickade jag också hem en klänning jag länge suktat efter. Blev kär i den direkt när jag såg den och har inte kunnat glömma den. Så om några dagar är den äntligen min!
Här är en sneak peak:



Hon var ingens så alla var hennes

Puuh, en lång vecka har passerat och äntligen fått ett slut. Jobbat himla mycket sista veckan. Men det är bara kul och det ger resultat vilket är så sjuuukt motiverande!

Men det roliga som har hänt i veckan är min tjejmiddag i lördags. Bjöd över ett gäng brudar (så många som får plats runt mitt matbord.. hehe!) bjöd på lax och sallad med färska rödbetor och getost med honug. Blev riktigt lyckat och alla verkade gilla maten :) Score!
Efter middagen tömde vi glasen och tog en taxi till Broder Tuck där Ninas vänner spelade. Vi stannade kvar tills dem stängde stället och drog vidare till Oxid/Spitfire för en sista öl. Träffade två sjuka grabbar som fick kvällen att gå himla fort. Riktigt lyckad kväll!

Annars har jag bara jobbat och tränat i helgen, not so fancy.
Tog en afterwork med Johan i fredags och gick för en gångs skull till Odenplan. Kul att se nya ställen. Var hemma runt 22 - himla moget beslut!

I övrigt har helgen varit lugn och det behövdes faktiskt. Har sovit som en stock!


RSS 2.0