Fredagsmys hos tattueraren :)

img_0253 (MMS)

Fredagsmys hos tattueraren :)


Titta va fin den blev! Åh Gud vad jag älsk...

img_0237 (MMS)

Titta va fin den blev! Åh Gud vad jag älskar den! Kan inte vänta tills jag får ställa in den i mina fina lya :) Idag har jag åkt till Stockholm för EN dags jobb och sedan åka tillbaka till Örebro igen. Ovärt? Nej, VÄRT! Har faktiskt varit på arbetsintervju idag! Sökte ju till Sälen och Åre (Telia butik såklart!) och idag äntligen fick jag komma på intervju. Kändes bra faktiskt, hon var en mysig tjej och vi tog det avslappnat med en lunch på thai restaurangen.  Bara att vänta och se nu ifall det ger nåt :)  Nu sitter jag åter igen på detta förbannade tåg. Vill bara vara framme! Men ca 30 min kvar.... Sen är det banne mig dags för sängen. Jag är en trött tjej nu...


SMS-inlägg

img_4026 (MMS)

Hemma i Lindesberg ett par dagar nu. Jobbar bara onsdag i Sthlm så då passade jag på att åka hem. Har ju lite art fixa såhär inför flytten :) Idag har jag betalat in handpenningen. Gud, det har aldrig varit såhär tomt på kontot. Tur att det är lön snart! ;) Sen har jag målat om mina nya möbler. Det är ett köksbord som vi haft här hemma förut. Sedan är det en spegelbänk som är ärvd från farmor och farfar. Dessa var i furu (helt träfärgade) men har nu blivit vita, så himla fint! Lite chabby chic känsla. Snyggt! Nu ska jag kolla på HM Home om dom har något fint att pynta med. Hörs, puss!


Drack århundradets godaste drink igår. B...

Drack århundradets godaste drink igår. Baylis, glass och oreo kaksmulor. Yummm!! Var ju ute med Josefin, vi hick till Fridays på Östermalm. Huuur trevligt som helt! Ska försöka göra den där drinken själv hemma någon gång och bjuda på i lägenheten. Och servera i stora glas. Vad tror ni om lite likör 43 också?


JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!! 1,2 miljoner f...

JAG HAR KÖPT LÄGENHET!!! 1,2 miljoner fattigare men, ett nytt liv rikare. Helt okej deal enligt mig :) shit vad spännande det här ska bli. Har gått bananas på Jysk och Hm Home-butiken i stan :P Skrev på kontraktet i onsdags och nu ska jag bara bli godkänd i bostadsrättsföreningen så är det klart å betart! (ja, i Linde säger vi 'art! Nån sthlms dialket har ja inte fått än ;) Nu ska jag in till Sthlm för lite fredags mys och firande med Josefin. Vi tänkte ta en after work någonstans och prata igenom livets alla bestyr. Bra kväll. Bra LIV!


Day Off.

Idag är jag ledig och hade planerat en rejäl sovmorgon. Dock blev det inget med det. Det ringde nämligen en smålänning och väckte mig. Han ville sälja knästrumpor i nylon...
Jag svarade att jag inte var intresserad och ville fortsätta sova nu så han skulle lägga på. Då svarade han "Okej, då vill jag bara önska dig en trevlig dag, och egentligen ville jag bara onanera med dina fötter....Klick!
Hmmm. Okej?! Knepig försäljare det där.

Anyway. Fortsatte dagen med lite ny musik i iPhonen och i Nokia N8an, sedan gick jag ut på långpromenad i mina nya Reebok skor. Det är sant, dem tränar verkligen rumpan. Var alldeles trött i musklerna när jag kom hem!

Nu har jag duschat, lagat matlådor och mysit hela dagen. Behövdes faktiskt :)


Lördagsfika. Går man upp kl 06.15 en lörda...

img_0233 (MMS)

Lördagsfika. Går man upp kl 06.15 en lördagsmorgon ska man bannemig kosta på sig en god frukost.  Ska in till jobbet extra tidigt idag för att få utbildning i Nokias nya N8. Förhoppningsvis kanske också få med mig en ambasadör hem :) roligt! Ikväll ska Sammy och jag hem till hans syster och hennes pojkvän på taco-mys. Bra lördag!


Åh gode Gud så trött jag är. Kom inte ...

Åh gode Gud så trött jag är. Kom inte hem förrän 10 ikväll. Heeeeelt slut. Fattar inte att det alltid ska bli så himla långa dagar. Fick vänta eb stund på tåget, som vanligt. Men söta Emma följde med in till T-centralen och tog en after work på McDonalds. Lyxigt, eller? :P Nu har jag precis tagit mig en kopp te och snart är det dags för sängen. Längtar efter lite välbehövd sömn.


Fan. Idag är ingen bra dag. Livet känns ...

Fan. Idag är ingen bra dag. Livet känns surt och jag hatar Hemnet mer än något annat. Hittar INGEN lägenhet som känns bra, hittar fel på allt. Jag vill inte bara ta någon bara för att. Jag ska ju faktiskt lägga dryga miljonen på den.... Jag känner mig så himla osäker just nu. Vart fan är mitt liv på väg?!


Sååådär. Nu sitter jag på tåget hem igen. ...

img_9347 (MMS)

Sååådär. Nu sitter jag på tåget hem igen. Har varit inne i stan och träffat Martin och hans flickvän. Dom har lärt mig äta sushi och dessutom lärt mig äta med pinnar. Sushi är ju sviiiiingott! Att jag inte fattat det tidigare?! Sedan gick vi runt på stan lite, kollade bland annat in Beyond Retro. Sedan tog vi ett glas rosé på en servering. Mysigt! Tillsist hamnade vi på Kungsträdgården där dom tänt ljus för bröstcancer. Bra dag :)


Nu är jag med i en broschyr igen. Men det ...

img_0227 (MMS)

Nu är jag med i en broschyr igen. Men det här gången är bästa Ella med också. Mystjejen :)


Idag är jag ledig. Fast jag tror jag måste...

img_7297 (MMS)

Idag är jag ledig. Fast jag tror jag måste åka till jobbet iaf, har massa saker som ligger och väntar på mig där :/ annars ska jag in till stan och träffa Martin. Ska kolla om Josse har tid med. Vore roligt! På tal om ingenting..Igår körde jag på en bulle på huvudet, enkelt och sååå skönt att få bort allt hår! Like?  :)


RSS 2.0