Avenyn

Mormors lilla kråka skulle ut och åka ingen hade hon som körde. En slant hon dit, en slant hon hit och en slant hon ner i diket! Menmen saken är den, avenyn är mysigt. Maten är dyr, men om man har riktig tur blir man bjuden på mat för 700kr. Jag hade sån tur, det tackar jag djupt för. Men hey, en sak är bra. Brittan Spears sa en bra sak en gång. Nämligen detta; I have no regrets, 'cause everything happens for a reason :) Nu minna vänner ska jag ha en fortsätt skum dag, och en ännu skummare vecka. hörs och ses!

Jul, jul strålande jul

God jul mina vänner!
Mysigt som bara den om jag får säga det själv.

Dagarna går så fort så jag har inte alls hunnit med att blogga. Shame on me!
Jag ska dra allt från början så ni inte går miste om nått viktigt!

Måndag:
Vaknade hos Sammy. Han hade bråttom till jobbet och så jag passade på att smyga ut på stan och köpa julklapp till sötaste. Hade stoooora problem, minst sagt. Gick åt nästan en hel dag för att hitta något men som tur var kom Hanna och Ørjan in och hjälpte mig.
Slutade med att jag köpte en tröja, en halsduk och en hjärtram till Sammy. I ramen satte jag en bild på oss i det ena hjärtat och en text från den finaste Dylan låten av dem alla, Boots of spanish leather.
I julklappslottningen hade jag dragit mormors namn och till henne vart det en skiva med diverse dansbandslåtar. Perfect!

Tisdag:
Började tidigt på morgonen med att klä granen. Årets tema var svart och silver. Vi slopade helt den klassiska granen med röda stora kulor. Men slutresultatet vart riktigt fint!
Sedan bar det av ner på stan för att handla julklapp till Sammys föräldrar. Gjorde i ordning en korg med lite gott-gott i. Bland annat Årechoklad, glögg med chokladsmak, moccaskorpor, kaffe i en god irländask creame smak och servetter.  Jag hade i alla fall blivit glad för det så jag hoppas att det gick hem i hushållet också.

På kvällen drog jag och min käre vän Sumo in till Örebro. Vi tyckte att Sammy behövde ha en julgran i lägenheten. Sagt och gjort drog vi med stackars Sammy till IcaMaxi och handlade julgran, glitter, pynt och såklart en julstjärna. Fint och juligt vart resultatet, så det vart helt klart lyckat inköp.

Julafton:
Tidig julaftonsmorgon ringde klockan och det var dags att göra sig julefin för klockan 10.00 kom gästerna och dagen var redan igång.
Gjorde som sagt som förra året, vi drar ett namn och denna ska vi köpa julklapp till. Julklappens värde låg detta år på 150 kr. Under julklappsutdelningen tar vi ett paket i taget så alla kan vara med och gissa vem som köpt. Men det är så klart hemligt men gissningar får man ju ha trots allt!
Själv fick jag en jättefin och gosig halsduk i gråskala. Precis min stil! Jag gissar att det var min gammelmoster Malla som var min tomte.
Klockan fyra var det middag hos Mormor och Morfar. Julbordet vart proppfullt med mat, precis som vanligt och alltid lika gott.
Sammy kom in runt 6 snåret och var med familjen Lundgren, Karlsson, Kilver, Ahlström och Taule på jul. Och ja, stor familj har många efternamn ;)
Hemma öppnades det julklappar än en gång nu när Sammy kommit. Jag fick en Ralph Lauren parfym som luktade fruktansvärt gott!
Tusen tack mitt hjärta!
Av hans föräldrar fick jag ett hudvårdsset och presentkort på Kicks! Tusen, tusen tack!
Kvällen avslutades med Tomten är far till alla barnen.


Juldagen, idag:
Hela familjen sov ut imorse och kom inte igång förän långt in på dagen (om vi ens kom igång alls egentligen?!)
Vid tvåtiden var det familjstund och efter att vi tömt Hemköp på godis slog vi oss ner framför tvn och kollade på Mamma Mia filmen som "tomten" (mamma) gett familjen i julklapp.
Jättemysig film och perfekt juldagen film.

Nu har jag ätit alldeles för mkt och känner mig rund som en boll. Men det ska man göra såhär i juletider. Mat, godis och en hel massa julmust får visst magen att gäsa nårga storlekar extra.

Nu vill jag bara avsluta med att önska er alla en riktigt bra fortsättning på julhelgen äta så mkt ni bara orkar och kan och bara njuta av familjens närvaro. För det mina vänner, det gör verkligen jag!



Puss och Kram
Sanna

På resande fot

Tre dagar på skäggetorp i Linköping och jag är uppriktigt sagt riktigt glad att få åka här ifrån. Har inte lyckats sälja ett jota på dessa tre dagar och det gör mig en aning irriterande, minst sagt.. Men imorgon är det ny dag, ny vecka och framförallt NYTT LOCATION! Gött! Sitter just nu i bilen, ska snart köra ner till Göteborg. Fyfan så härligt! Det här kommer bli bra och nu ska jag ta igen mina dåliga dagar från Linköping. Nog om jobb. Snart är det jul och dags att fundera på julklappar. Gud så svårt jag tycker det är. Får ta mig en riktig julklappsdag på måndag när jag kommer hem. Nu ska se hur mitt första mobila inlägg, hoppas det vart bra. Då kan jag ju uppdatera så här fortsättningsvis och det hade ju vart mer än bra! Saknar er! Sanna

Dags igen.

Ja, då var det min sista lediga dag och ikväll bär det av ner till Huskvarna för en ny 11 dagars period ute på jobb.
Ska jobba med Maurits även kallad Påven imorn. Har aldrig träffat honom men jag känner på mig att det kommer att gå bra. Imorgon kväll ska jag ta mig via tåg upp till Linköping för att jobba där resten av veckan.
Kommer dessutom att få eget rum på Quality hotell Ekoxen i Linköping. Det ser jag fram emot!

Idag är en fullspäckad dag. Började halv 10 imorse då jag bokat klippning hos Frida. Hon klippte luggen på mig och det vart jättefint! Trevligt att snacka lite gamla minnen från skoltiden med!
Efter det så vart det frukostfika med fröken Nydén. Alltid lika mysigt att vara med henne!

Nu har jag varit med mina föräldrar på hotellet där dom käkade och jag sällskapade eftersom jag fortfarande va så himla mätt sen fikat.


Nu ska jag alldeles snart hem och packa. Har i stort sätt allting klart. Så jag ska bara slänga ner lite underkläder och så klart mina jobbkläder så är det klart.


Kl. 14:55 ska jag övnignsköra med körskolan, länge sen sist så jag hoppas att det går bra!



Men jag hoppas att ni får en bra vecka mina käraste vänner så hörs vi framåt jul!


Puss och Kram
Sanna

Ledig tisdag

Yes, ledig idag med. Gött var ordet för det!

Dock var dagen inte alls lika god för Sammy. Imorse när vi kom ut till bilen hade han blivit lappad på bilen. Bötern låg på 400  kr och var en oriktigt onödig förtelse och ett utmärkt sätt att dämpa morgonhumöret på. 
Tydligen fick vi inte parkera utanför vår egen gård, konstigt tycker jag. Ingan annan än vi som lider av de ju.


Men men..


Mitt morgonhumör blev rätt snabbt rätt mkt bättre. Telefonen ringde och i luren var Elite Stora Hotellet i Örebro. Piggt och glatt berättade hon att jobbet jag sökte i höstas nu var aktuellt och att jag gärna fick komma och joba hos dem.
Tack för det.. Men fan, jag har ju redan Sveriges roligaste jobb.
Tackade nej för den här gången men vi gjorde klart för oss att om det skulle bli någon förändring på dagsläget så var jag välkommen tillbaka.
Tack för det! :)


Gick sedan till körskolan för att klara repetitionsuppgifterna hade jag tänkt. Men inte fan klarade jag dem. Jäkla skit.
Loggade ut datorn och följde med min föräldrar till bror och hotellet för lite lunch. Dagens bestod idag av Fiskgratäng och potatistoppar. Åh, alltid så gott!


Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. kanske ta mig i kragen och gå tillbaka till körskolan? Ta en sväng på stan?  Försöka lägga upp det lite snyggt att jag fortfarande har en obetald lön hos Helena som jag gärna skulle vilja ha?
Ta en promenad? Ringa några efterlängtade vänner och kanske ta en fika? Såg också att Frida har börjat klippa, kanske skulle ringa och snygga till luggen?

Valen är många men tiden alldeles för kort.
Bäst att börja ta tag i saken och få saker gjorda.

Love
Sanna

Som att inte ett vore nog :)

Hahaha, upptäckte precis de som ni andra säkert redan funderat på... Varför i hellskotta har jag publicerat fyra stycken likadana inlägg från Tomelilla? Jadu, ingen aning.

Den här gången tänkte jag i alla fall nöja mig med endast ett inlägg.


Har vart i Osby och Lund och jobbat nu. Det har gått båda bra och dåligt. Under veckan så har jag åstadkommit 14 eller möjligtvis 15 förlängningar och 4 nysälj. Hade vart lite roligare om det va tvärtom men men, lite pengar ger det i alla fall.

Lyckades också sätta personbästa i Osby där jag klämde tre nysälj och tre förlängningar på samma dag. KUL!


Annars så måste jag bara berätta om mig och Maria.. Fyfan va klokrent team vi är!
Lokalsinne är totalt lika med 0. Detta har resulterat i att vi blivit bästa vänner nummerupplysningen :D
Tjejer alltså!
Dessutom lyckades vi repa sönder hela bilen, det började ryka och lukta bränt om bilen, tog en halvtimme för att komma på hur fan man tankar bilen, biltvätten försökte vi oss på men gav upp efter en kort stud när vi insåg att vi aldrg kommer att få det att fungera utan hjälp,  och alla omvägar och rundresor vi gjort ska vi inte ens tala om..
Haha, Wisslan måste vara nöjd över oss!


Nu är jag hemma och ledig igen, skönt att få sova ut i sin egna säng.


Idag har jag och mamma vart inne i Örebro och julhandlat. Klappar inköptes så det stod härliga till!
Jag tror att presenterna kommer bli alldeles utmärkta!

Ha en bra dag mina vänner, för det tänker jag ha!
Kram Sanna

Tomelilla

Nu ligger jag i min säng på "stora" hotellet i Tomelilla. Gud vilket mysigt litet hotell det här är!
Ligger mitt på torget och vi har en giganisk julgran rakt utanför fönstret. Som ett litet plus såbjuder dom oss på mat varje dag med. Asgott!
Idag fick vi fiskgratäng och igår bjöds det på pasta carbonara. Yummie!


Har jobbat på Coop i Simrishamn nu i två dagar, det har gått skapligt. Inga nysälj än men dock 4 förlängningar, inte helt fel de heller!
Och om alla som lovat komma tillbaka imorgon faktisktb estämmer sig för att komma så kommer vi ha lååång kö fram till montern, men de kommer nog inte hända, haha!
Folk snackar så mkt skit ;)

Har dessutom blivit meddragen i en tävling utan att va helt med på det själv. Jag och Maria vs. Mikael och Michael. Flest sälj på tre dagar vinner en middag med Teamleadern Wisslan. Killarna ligger i överläge just nu, men vi tar dom imorn! Nu är vi på spåret.


Är sjukt trött nu efter en otroligt aktiv dag. Har inte haft en lugn stund!
Ska kika på lite skit på tv nu innan det är dags för lite välbehövlig sömn.

Saknar er därhemma, men ändå...

JAG HAR SVERIGES BÄSTA JOBB!!!


Gonatt älsklingar :)
/ Sanna

Tomelilla

Nu ligger jag i min säng på "stora" hotellet i Tomelilla. Gud vilket mysigt litet hotell det här är!
Ligger mitt på torget och vi har en giganisk julgran rakt utanför fönstret. Som ett litet plus såbjuder dom oss på mat varje dag med. Asgott!
Idag fick vi fiskgratäng och igår bjöds det på pasta carbonara. Yummie!


Har jobbat på Coop i Simrishamn nu i två dagar, det har gått skapligt. Inga nysälj än men dock 4 förlängningar, inte helt fel de heller!
Och om alla som lovat komma tillbaka imorgon faktisktb estämmer sig för att komma så kommer vi ha lååång kö fram till montern, men de kommer nog inte hända, haha!
Folk snackar så mkt skit ;)

Har dessutom blivit meddragen i en tävling utan att va helt med på det själv. Jag och Maria vs. Mikael och Michael. Flest sälj på tre dagar vinner en middag med Teamleadern Wisslan. Killarna ligger i överläge just nu, men vi tar dom imorn! Nu är vi på spåret.


Är sjukt trött nu efter en otroligt aktiv dag. Har inte haft en lugn stund!
Ska kika på lite skit på tv nu innan det är dags för lite välbehövlig sömn.

Saknar er därhemma, men ändå...

JAG HAR SVERIGES BÄSTA JOBB!!!


Gonatt älsklingar :)
/ Sanna

Tomelilla

Nu ligger jag i min säng på "stora" hotellet i Tomelilla. Gud vilket mysigt litet hotell det här är!
Ligger mitt på torget och vi har en giganisk julgran rakt utanför fönstret. Som ett litet plus såbjuder dom oss på mat varje dag med. Asgott!
Idag fick vi fiskgratäng och igår bjöds det på pasta carbonara. Yummie!


Har jobbat på Coop i Simrishamn nu i två dagar, det har gått skapligt. Inga nysälj än men dock 4 förlängningar, inte helt fel de heller!
Och om alla som lovat komma tillbaka imorgon faktisktb estämmer sig för att komma så kommer vi ha lååång kö fram till montern, men de kommer nog inte hända, haha!
Folk snackar så mkt skit ;)

Har dessutom blivit meddragen i en tävling utan att va helt med på det själv. Jag och Maria vs. Mikael och Michael. Flest sälj på tre dagar vinner en middag med Teamleadern Wisslan. Killarna ligger i överläge just nu, men vi tar dom imorn! Nu är vi på spåret.


Är sjukt trött nu efter en otroligt aktiv dag. Har inte haft en lugn stund!
Ska kika på lite skit på tv nu innan det är dags för lite välbehövlig sömn.

Saknar er därhemma, men ändå...

JAG HAR SVERIGES BÄSTA JOBB!!!


Gonatt älsklingar :)
/ Sanna

Tomelilla

Nu ligger jag i min säng på "stora" hotellet i Tomelilla. Gud vilket mysigt litet hotell det här är!
Ligger mitt på torget och vi har en giganisk julgran rakt utanför fönstret. Som ett litet plus såbjuder dom oss på mat varje dag med. Asgott!
Idag fick vi fiskgratäng och igår bjöds det på pasta carbonara. Yummie!


Har jobbat på Coop i Simrishamn nu i två dagar, det har gått skapligt. Inga nysälj än men dock 4 förlängningar, inte helt fel de heller!
Och om alla som lovat komma tillbaka imorgon fatiskt estämmer sig för att komma så kommer vi ha kö fram till montern, me de kommer nog onte hända, haha!
Folk snackar så mkt skit ;)

Har dessutom blivit meddragen i en tävling utan att va helt med på det själv. Jag och Maria vs. Mikael och Michael. Flest sälj på tre dagar vinner en middag med Teamleadern Wisslan. Killarna ligger i överläge just nu, men vi tar dom imorn! Nu är vi på spåret.


Är sjukt trött nu efter en otroligt aktiv dag. Har inte haft en lugn stund!
Ska kika på lite skit på tv nu innan det är dags för lite välbehövlig sömn.

Saknar er därhemma, men ändå...

JAG HAR SVERIGES BÄSTA JOBB!!!


Gonatt älsklingar :)
/ Sanna

RSS 2.0