Idag är det kärlek på jobbet. Idag kom näm...

imag0206_edit0 (MMS)

Idag är det kärlek på jobbet. Idag kom nämligen lite besök från Sthlm upp, det gör mig glad! :)


I Love U

Idag saknar jag er där hemma lite extra. Ni vet väl hur mycket ni betyder för mig?
Jag älskar er!


I've got life

Lugn lördag? Jo tjena!
Efter jobbet styrde vi middag på Dahlboms som välkomst för Fredrik som är med oss och gästspelar i 3 veckor. Käkade burgare, galet gott!
Efter middagen blev vi kvar på Dahlboms och drack drinkar så det stod härliga till. När klockan närmande sig halv 12 drog vi vidare till Bygget för att se E-Type som var där och spelade.
Efter det plankade vi in i Bibblan, ny vakt som inte vet vam man är... Asså halllååå?! ;) Haha.

Sen får man ju alltid för sig så mycket dumt sådär på nattkröken.. Vaknade upp med fläskläpp och blåmärken. Det ryktas också om att vi satt i en kyl? Det vet jag inget om. Nekar allt.
Men jag vet däremot att Memory är mycket roligare efter ett par drinkar!



Söndagen då? Jo man är väl inte sämre då. Klockan 16 drog vi (som orkade) in till Timmer och gick på afterski.
Somnade skönt på soffan när jag kom hem, sen va det bara på't igen. Dippan fick avsluta en superkul helg.

Nu ska jag på Rehab innan helgen för då blir det galaj. Efterfesten för Cashed Ice på lördagkväll kommer nog bli RÄTT galen!

MorningGlory

Börjar inte jobba förän klockan 11 idag, så jag passar på att gå till gymmet innan.
Sitter och värmer upp med en kopp te i väntan på att det ska öppna. Tänkte köra 30 min på crosstrainern och lite styrka bara. Skönt komma igång på morgonen.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Alexandra från Täby/Kungsgatan kommer upp idag. Så kanske hinner säga hej till henne? Annars har jag inga planer alls.
Funderar på att ta en lugn lördag och istället satsa på skidåkning och en afterski utan dess like på Timmerstugan imorgon. Looking forward to!

Lyckades inte få nån bra film därfrån senast. Detta är vad jag fick.
Här är 3 sekunder från säsongens första afterski på Timmer. 3 sekunder om säger rätt mycket om vilket jäkla drag det är!


Hon vill ha plus

Här är det fullt upp, precis som det ska vara här uppe. I onsdags drog vi in till Östersund och storhandlade och gick på bio. Såg Mission Impossible, den va helt ok.

När vi kom hem typ 00.30 fick vi för oss att gå ut. Så snabbt som sjutton packade vi upp alla varor och bokade en taxi till Dahlboms. Hade himla trevligt och träffade flera locals från byn. Alltid kul att träffa nya kontakter. Drog i vanlig ordning på efterpärla, denna gång hemma hos Dippan-gänget. Sen blev det dags för hemgång.
Spontana kvällar är ju trots allt dem bästa!


This is my street

Precis som förra året tänker jag nästan dagligen på min lilla lya där hemma.
Planerar att köpa ny soffa, säng och gardiner. Älskar att fixa och dona!

Vill ha en ljus soffa istället för den gråa jag har nu. Vita gardiner i siden. Mmm. Det blir fint.






Pump it up

Likt många andra har även jag tagit tag i träningen
.
Dels åker jag ju skidor varje vecka. Jäkla bra träning för benen eftersom jag fortfarande plogar i branta partier. På söndag är det dags för nästa skiddag. Och faktiskt längtar jag! Ska bli himla kul.

Men jag har också blivit riktigt duktig på gymmet och hänger där ca 4 ggr i veckan. Tack vare Lina har jag vågat testa på lite nya pass som jag inte vågat innan.
I måndags körde vi Bodypump. Har nog aldrig haft sån träningsvärk förr....! En riktigt genomkörare av hela kroppen, nästan så jag kröp ut ur lokalen när det var slut...

Igår testade vi Bodycombat, dvs en blandning av arerobic och boxning. Nu förstår jag varför boxare har så snygga kroppar, man använder ju varenda muskel.
Till en början kände jag mig jättelöjlig när jag vevade med nävarna i tomma luften. Men ju mer tiden gick så kändes det grymt bra och fick en rejäl adrenalinkick!

Good for me!



Är bra sugen på en liten tatuering. Ska ja...

imag0186 (MMS)

Är bra sugen på en liten tatuering. Ska jag våga?


Girls who saved the world

Igår slog vi klackarna i taket på Tott där Johan Dahlbäck spelade. Jävlar vad kul det var! Musiken var grym och människorna lika så. Hade en toppenkväll!
Avslutade på efterfest och såklart ett max-mål på vägen hem.
Sen är vi ju ett så jävla bra gäng här och har lite svårt att skiljas åt, så vi beslut oss att ha pyjamasparty och sova i F's rum allihop. Mysigt! Haha.

Och idag har vi haft infomöte och käkat lunch tillsammans med företagarna i byn och fått info om redbulls kommande event Crashed Ice, det kommer bli så jävla bra! Och hey, jag åt färsbiff för typ första gången och jävlar va gott det var! Sjukt. Jag som inte brukar gilla kött.

Nu ska jag dö lite i soffan och kolla på 14 suger.


RSS 2.0