1 dag kvar!

Yes, äntligen börjar dagen D närma sig och detta med stormsteg! Helt plötsligt är det bara imorgon kvar! Fan så jag ser fram emot det! Imorgon är det Lidl som gäller för hela slanten! Ska göra det snyggt för en gångs skull tänkte jag. För en gångs skull ska jag sätta en eller kanske tillochmed två sälj på lidl och dessutom på en söndag. Detta har aldrig hänt faktiskt, så imorgon är det verkligen dags :) På kvällen imorgon hoppas jag på många kära återseenden, att träffa nya bekantskaper och även mysa en massa med mina medkompanjoner på Hägersten. Jag förstår om ni där hemma är avundsjuka, det skulle jag med ha varit i ert ställe. Nejdå, skoja bara! Men jag är i vilket fall som hellst JÄVLIGT nöjd med mitt UNDERBARA LIV och mitt perfekta JOBB!

Pappa och Dylan!

Idag är inte en vanlig dag för idag är det pappas 55 årsdag! Grattis min älskade och världsbästa pappa! Presenten han fick bestod av två biljetter till Globen och på scenen står inte vem som hellst, utan självaste Bob Dylan! Hoppas att du får en underbar dag på Globen pappa, det är du verkligen värd! Synd att jag inte kan vara med och fira men det tar vi igen på tisdag! Älskar dig och saknar dig massor!

Hej jag heter Sanna.

Mitt liv är som ditt, vet inte om du sett det men det liknar mitt shit. För jag ser allt svart på vitt alltid missnöjd med nåt. Grubblar över saker som jag aldrig förstått. Deprimerad emellanåt, det jag bär på är svårt, jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt. Lovar och inte håller det som driver mig finns där. Gillar dom som delar mitt synsätt och flyger i min sfär. Kanske tappat det helt? Spelat för många spel? Målat in mig i ett hörn? Fått en törn? Det är då jag hatar mig själv och kommer på det. För jag har ingen jävla aning om vad jag håller på med!

Semestersvenskar

Haha, vilken skön serie! Och Leffe också, klockrent! Idag tror jag att det får bli en lugn kväll, jag är trött efter en grymt hård dag. Fan så jag har slitit. Men helt utan förtjänst. Igår var det bowling, men jag skonade dom andra med att låta bli att spela. Med mitt ''dåliga-förlorar -humör'' så hade jag sabbat kvällen för alla :P Nu bara längtar jag till SA'n, fan så kul det ska bli!

What goes around,

comes around, you'll see! Kanske dags att börja ta ställning nu. Men jag tar det som det kommer. Jag är ju bara 18, jag har hela livet framför mig. Maybe it's bad but hey, that's me...

Ensamhetens baksida.

Fan så tråkigt jag tycker det är att vara ensam. Vet liksom inte hur man gör längre. Nu har jag sysselsatt mig med att sy knappar i klänningen som jag ska ha på måndag. Jag har kikat på tv. Jag har ätit godis. Jag har sovit. Nu är idélådan snart slut, men å andra sidan är det snart dags för inventering. Inte roligt nånstans men åtminstånde ett tidsfördriv. Tänkte passa på att hälsa på min alldeles egna Josefin när jag ändå är i närheten, men hon skulle visst på söndagsdejt! Det lät otroligt mysigt och jag är så nyfiken på denne lyckost till man som fick den äran att fika med min tjej. Så jag hoppas att hon ringer och uppdaterar mig lite snart! Förövrigt kan jag bara meddela om att Östhammar kan ha varit det värsta nånsin. Mysigt hotell i Öregrund dock, men Östhammar kan vi stryka helt. på kartan enligt mig! Förmodligen en mycket bättre stad sommartid, men såhär på vintern var det värdelöst! Liten håla som till och med får Frövi att verka stort, då förstår ni nog vad jag menar. Nej ni, nu är det dags för inventering. Hörs och syns!

Thank God it's friday!

Yep, fredag. En kväll som i vanlig svenssonanda skall spenderas framför tvn med någon form av alkohol och chips medans man tittar på kända ansikten som dansar rumba i Lets dance, för att försöka göra något liknande på kvarterskrogen några timmar senare. Men vid den tidpunkten har denna form av alkhol redan hällts upp i några glas förmkt och plötsligt börjar benens kordination svika. Ikväll tänker jag strunta fullständigt i denna klassiska svenssonstandard och istället beger jag mig till Märsta och syster Ullis. Hon, jag och skönheten Ella ska ha en tjejkväll. Det ser jag verkligen fram emot

"Jungle feeling"

Ja, konstnärligt lagd som man är har jag kostat på mig att göra om min blogg. Från en helt vanlig vit blogg har det nu blivit en jungel-ish feeling. Bara Tarzan som fattas ;)

Är inte helt nöjd med de efterson jag tycker att det ser fruktansvärt mkt B ut. Men, tänkte att min Papa skulle få ta lite snygga bilder på mig, men varken han eller jag har tid nu mer..
Så detta är vad ni läsare kommer att få stå ut med i väntan på bättre bilder på lilla mig!

Mamma åkte till Oslo idag, skulle hälsa på Hanna, Nellie och Ørjan.
Min älskade syster,
Hanna, jag tänker på dig!



Nu har jag iaf packat klart, kläder till SA'n, kläder att jobba i, kläder att gå ut i och vara privat i.. Ja helt enkelt kläder till det mesta. Ska vara borta i 13 dagar om jag har räknat rätt, det blir nog bra. Men just nu har jag ingen lust att åka alls... Man blir hemmastadd väldigt fort jag har märkt.
Morgongåva, Östhammar, Stockholm, Katrineholm och åter igen Stockholm står på mitt schema.
Ska bli spännande och se vad dessa ställen har att bjuda på!


Nu ska jag mysa framför tvn en stund innan jag åker, äta lite fler av mammas goda biskvier och ta det lugnt en liten stund.



Ha det bra nu mina käraste!

PussochKram

/Eran

Ajajaj!

Åh detta halsonda. Känns inte alls särskillt bra faktiskt, om nån av er haft körtelfeber så vet ni ungefär vad jag talar om.
Kändes precis lika dant innan det bröt ut. Ont på vänstersida, på en punkt och denna punkt gör SJUKT ont. Gör ont när jag pratar, när jag är tyst, när jag sväljer, när jag gapar, när jag slappnar av...
Sitter just nu med den största koppen te jag kunde hitta. Får inte bli sjuk nu, vill inte, ska inte, tänker inte! Därför tänker jag avsluta denna kvällen med en dubbel dos alvedon, iprén eller ibumetin eller vafan som finns. Skiter i vilket bara det blir bättre!

Tänker ta det lugnt ikväll, ska upp tidigt imorgon och köra. Efter körningen har jag bokat in mig på två timmar teori. Nu jävlar annama ska detta sitta!

Dagen idag har vart splittrad. Har pendlat mellan lycklig, ledsen, arg, glad och asförbannad.
Vaknade alldeles förtidigt imorse. Sammys telefon ringde och dom ville att han skulle jobba, men som tur var slapp han. Istället somnade han om och jag var klarvaken. Gick upp, käkade frukost, satte mig framför tvn och tvärslocknade på nytt.
Vaknade igen vid 12 när mina föräldrar kom hem på lunchen. Terorin var inbokad till 12 så den var körd. Satsade istället på att hinna med till klockan 13, även den tiden gick förbi mig. Ingen teori idag alltså, dumt!
Arg och irriterad för att jag missat det slog jag igen dörren på Sammys bil och fräste åt stackarn att köra mig till Örebro. Hela resan gick under tystnad. Stackarn, han får stå ut med mycket de lilla livet.
Väl inne i Örebro var jag lite lugnare men magen skrek efter mat och när jag är hungrig är jag om möjligt ännu mer lättirriterad än annars. Så Sammy tog med mig till Rosalis där vi käkade Pasta Alfredo, det var gott och otroligt mättande!
Humöret steg direkt till skyarna och jag var precis som vanligt igen. Tänk vad lite mat kan göra :)

Gick en stund på stan och letade som tokar efter Telenor butiken!? Var fan ligger denna butik nånstans!? Vi gav upp när vi fingrarna frysigt till is och fötterna var genomvåta av det slaskiga vädret. Sammy åkte hem och jag fortsatte till Krämaren där Åhl väntade för en fika.

Bara Vara är ett riktigt bra fik och jag får säga det själv.. Service och bra socialkompetens på personalen, men det kanske bara är för att man kommer med den ökände Läcker-åhlen? Jaja, hur som hellst åt jag det godaste kladdkakan på länge! Den serverades med grädde, bär och diverse läckerheter som fick mig att börja dreggla ordentligt innan jag hunnit satt mina tänder i dehela.


Bussen hem gjorde mig en aning irriterad igen. Puckade busschafför. Först tvärnitar hon mitt framför mig. Säger åt mig med spydig ton att om jag ska med bussen får jag tydligt visa det genom att vinka. Vaddå vinka? Jag har då aldrig vinkat förut så varför börja nu?
Väl framme i Lindesberg stannar hon inte alls där hon ska, istället kör hon en omväg runt kvarteret för att tillslut komma till samma hållplats som vi nyss kört förbi..
Sist jag åkte buss var det hon som körde då med. Även den gången missade hon avfarten in på stationen och istället körde hon runt i en ring, men ja, inte varje dag man ser en buss göra en 3.60 på hållplatsen. Men ändå så otroligt onödigt! Planera din körning som körskolan ihärdigt försöker pränta in i min skalle, kanske skulle föra det vidare till henne?
Hon kan vara en av anledningarna till miljöförstöringen med sina oplanerade rutter.



Nu har jag klagat klart för en stund. Nu  är det mjukisarna, mina rosa-übergulliga-typiskt tjejiga-tofflor och min gigantiska kopp te framför tvn som gäller.
Trevlig kväll allesammans!

PussochKram
Sanna

vilsen.

Då har man trillat dit igen.

Känner mig så himla vilsen. Kom, led mig rätt. Säg vart jag ska, vilken väg jag ska gå.


Hur som helst, körkortet kan ta sig i röven. Fan så svårt det ska vara. Puckofrågor.
Ja mena hallå. Vad är egentligen viktigast när man har parkerat? Att man har friläge i, att ingen kan sno din bil eller att radion är avstängd?!
Ja mena, va? Jag har aldrig friläge i när jag parkerar, jag låser bilen så ingen snor den och radion stänger ju föfan av sig själv när man stänger av bilen!!
Åh inte fan får man reda på vad som är rätt heller, nej nej då ska jag slå upp det i boken. Men hallå? Jag har läst boken, jag har gått teorikurs, Det står inte! Det är en dum fråga som inte borde få finnas!
Detta gör mig arg, så jag stänger av datorn och går därifrån.

Istället åt jag lunch på WokHouse med J. Maten var god och för att itne tala om sällskapet som var helt otroligt! Detta gjorde mig gladare. Mycket gladare!

Men nu är jag irriterad igen.
Pick up the fucking phone! Sluta göra mig förvirrad, jag klarar mig nog som det är. Förvirrad var jag redan från början så att börja med sånt här jota behövs INTE!

Nej Sanna, sluta vara arg nu. Ska ta mig ett glas o'boy, sätta på mig mina otroligt osexiga mjukis och krya ner under en filt och invänta främmande. Man ska vara tacksam för att nån vill komma och hälsa på en frivilligt :)

Inget att hänga i julgranen.

Vad ska man säga, lediga dagar är sköna. Men varför ska man ALLTID bli sjuk när man är ledig? Fattar inte, om man nu promt ska bli sjuk så blir det alltid när man är ledig. Bra konstigt dedär och absolut ingenting att hänga i julgranen!

Annars har det vart en otroligt lugn men effektiv dag. Köpte exempelvis klänning till SA'n idag. Det vart en helsvart enkel kort klänning med ett skärp i midjan. Köpte den i min älsklingsbutik IIS. Fan så mkt fint hon har!
Hann men en sväng in till Skoshopen också, stannade en lång stund och snackade skit, alltid lika roligt att bli lite uppdaterad på vad som händer i stan!

Nu har jag kollat på idrottsgalan, knaprat halstabletter och nu tänkte jag toppa allt med en dubbel alvedon. Här ska fan inte hostas nåt inatt, där med basta!

Får se vad morgondagen bjuder på. Vet i alla fall att körskolan kallar kl 12. En stund för mig och min favorittjej Joanna finns också med i min planering. Det ser jag fram emot!
Med lite tur kanske det blir en sväng till Fellinge-bridge och hälsa på min gamle goding Åhl med.


Jag borde ha sett det komma. I've been thinking about it and it's silly really. Från denna stunden är det officiellt lagt på hyllan :) Sol och värme, här kommer jag!

Lördagar i Lindesberg

Ja, då är jag hemma igen. Skönt, men ändå så trivs jag så OTROLIGT JÄVLA BRA där borta.
Kvällen blir lugn, Lindesberg har inte ett stort utbud på lördagar vad gäller händelser. Så här får man slå sina kloka huvuden ihop och hitta på något vettigt. Känner mig dock inte för att slå ihop mitt huvud med någon annans idag så det får bli en kväll med de tre F'n. Nämligen Föräldrarna, Fanta och Friterad potatis, även kallat chips i vardagligt språk.

Men jag ska tillbaka och jobba imorn, har gjort upp en egen liten plan för hur resen av månaden ska gå, så det gäller att hålla på den! Stenhårt! No mercy.

Känner mig lite dämpad.
Tror att det är alldeles för mkt som spökar i mitt lilla huvud just nu. Blir faktiskt inte alls bättre av att komma hem. Här har jag bara ännu mer tid att tänka på allt och inget. Känner mig allmänt förvirrad. Lever som i ett vakum, har ingen koll på nånting alls längre. Men men :) Rätt skönt det med!

Längtar till på måndag, ska ner på stan och leta klänning till SA'n. Hittar jag klänning kommer nästa femma, mänligen skor! ÅH fan jag bara längtar till att få ge mig ut i kläd-djungel igen, bra länge sen sist! Gick in i tre butiker idag, kom ut med påsar från två av dem fast att jag inte alls var ute efter nåt. Men, roligt är det och bra mår jag efteråt så jag ser det som en hälsokur för själen ;) Kanske rent av blir både en tur till Örebro och kanske även till Sthlm, det hade vart najs!

Annars har jag nada planerat, eller jo. Körkortet. Fan detta körkort, det kommer visst aldrig till skott... Körde iaf hem från Köping idag, lite träning. Ska ringa till körskolan på måndag morgon och boka in så mkt det bara går på dessa fyra dagar. En sak är iallafall säker, jag SKA klara repeteringen på datorn!


Yeye, ni är hemskt välkommna att förgylla mina lediga dagar. Ni vet var jag bor ;)
/ Yours

Jag älskar mitt liv!

Shit vilken dag det blev! Vilken aktivitet och go det var i montern, jag och my buddy Ludde körde ass-et av köping idag! Jag drog 4 och Ludde drog 6, tung är han! Men ännu tyngre är jag som satte personbästa och dessutom sänkte mitt ånger ytterliggare! Vilken dag! Ska avsluta den nu på ibis, sitter i bistron nu och väntar på en FET hamburgetallrik, det ska bli mer än gott! Annars blir förmodligen kvällen lugn, ska tagga inför imorn så jag kan göra en lika grym dag då! Vill avsluta med att ge en extra elloge till The Knapp! 12 st, hittills och två timmar kvar! TUNG är DU!

västerås

sitter just nu på hotellet i västerås. Har faktiskt riktigt tråkigt. Är så van att umgås med folk så nu vet jag inte längre hur man klarar sig själv. Ska väl ringa runt lite till mina nära och kära. Kanske till och med kosta på mig en liten gott och blandat påse :) En sak är iallafall säker, jag ska bara ta det lugnt och njuta av att bara höra mina egna andetag för en stund, det är något jag saknat länge!

Resebokningar och ånger?

Fyfan, hatar ånger. Hatar, hatar verkligen HATAR ånger! Vafan ska man skriva på ett kontrakt för om man iaf itne vill ha det?!
Jaja, se de possivit som mr. Wissle säger. Du väckte ett behov hos kunden som dom egentligen inte ens hade.. True. Men hade ju vart bra om dom hade velat behålla det med...

Jag är omotiverad just nu. Riktigt, riktigt omotiverad. På gränsen till att bryta ihop. Men som pappa sa för en stund sen, på snöskotern igen, skit i dom brytna benen och kör vidare. Får väl tänka på mamma, vilken kämpe det är i henne. Inte ens en mosat ben kunde hindra henne från morgonpromenaden. Ska leta djupt inom mig och försöka hitta hennes "struggle-gen" nånstans långt inne!

Nästa vecka är Köping mitt stora hopp. Nu jävlar Köpingsbor ska vi köra, uppfattat?!



Ja, förövrigt är mitt liv fyllt att konstiga tankar som ena stunden tar mig hit och andra stunden dit. Mitt i allt är jag omringad av resebokningar. Är det inte jobbet så är det privat. Älskar och resa men uff, jävlar va jag är förvirrad just nu.
Mina föräldrar  och Sammy satt igår och planerade in en resa åt mig och Sammy. Jag har inte ens koncentrationen kvar att orka lyssna. Skiter snart i att yttra mig alls, boka ni så åker jag..



Funderar på att ta en sabbatsvecka snart, bara vara hemma.. Inte säga det till nån, bara ta det lugnt. Vara själv for once. Sova själv, vakna själv utan att höra någon annans snarkningar. Har mkt som "snurrar i min skalle" just nu!

Vilket pucko!

Jaja, livet blir inte alltid som man tänkt. Men gör mycket bra och dubbelt så mkt dumt! Nu har jag klantat mig, hoppas att det leder till nåt bra i slut ändan. Kom iaf ett steg närmare vinsten och beslutet. Det är bra, för nu har jag bara 21 dagar kvar att bestämma mig!

nolla.

Att avsluta arbetsdagen med en stor nolla i bagaget är inte uppmuntrande alls faktiskt... Det leder till att man tappar lusten lite mer. Fattar inte, vi va ju aktiva som fan både jag och Hake. Men nej då. Idag är vi dubbelnollor båda två. Skulle egentligen vara ledig idag, men jag kunde inte tacka nej till att jobba. Var ju sååå taggad att sälja efter Knappens uppvisning igår på 8 nysälj och en första plats på topplistan. Grym va han. Men nu du Sanna är det dags att ta sig i kragen, bestämma sig och bara gå ut och köra! Tveka inte, tvekar jag tvekar kunden. Jag vet om det, ändå tvekar jag. Sluta med det. De dagar jag slutat tveka har jag sålt. Osby, Malmö

dåså.

Då var det dags. Dags att ta sig i kragen, börja ta ansvar för sin handlingar och göra slag i saken. Sluta att leva i nåt slag mittimellan. Vilt och spontant eller lugnt och tryckt? Sälja eller nolla? Vinna eller förlora? Sluta att leva i förnekelse är iaf prio ett. Sätter upp ett mål, ett slut datum då allt ska stå klart. Dagen då jag bestämmt mig! 1 februari är dagen då jag kommer stå stadigt på min plats, då jag tagit beslut och då jag vet att jag gjort rätt! 23 dagar kvar...

På hemmaplan åter igen

Oh my, det går bra nu!

Tåget hem gick bra. D&M körde mig till Mora, vi gick in på en thai restaurang och käkade lite först. Tog min älskaded Tom Yum Goong soppa. Helt obeskrivligt god!
Sen bar det av till stationen för ett snabbt avsked och sen var det stilla sittande som gällde för min del. Fyfan va jag satt igår, gick nog max en kilometer på hela dagen, om ens det...

Tågresan tog tre timmar inkluderat ett byte i Borlänge.
Dock inget avanserat, av tåget, gå två meter åt vänster och på nästa.. Om bara allt kunde vara lika enkelt?!


När jag till slut kom hem var Sammy här :) Trevligt!
Kvällen vart tidig och sängen var otroligt lockande, den friska sälen luften tar onekligen på krafterna.

Tänkte dela med mig lite av mina få, men ack så vackra bilder. Enjoy!

Just ja: Ny älsklingslåt, den spelades varm i mina öron hela vägen hem igår, tack Maria för en GRYM låt!
Vill också passa på att poängtera dialekten, ÅH SÅ BRA! Jag blir varm i kroppen när jag hör den!

Lyssna på låten, kolla på bilderna och vips har ni mitt liv i ett nötskal :D

Börjar med låten...

http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY




Och såklart bilderna!


Location i skidbacken!



Våran mysiga stuga (utan vatten) och Marcus Aspehall





Grabbarna Bus, det gick verkligen inte att få en normal bild på dem, detta är den bästa...




Sanna Karlsson och David "knappen" Persson




Knappen :)



Den bittre chaffören som inte ville vara med på kort, men det går inte serru!



Tack för en trevlig tripp pojkar, hade riktigt kul med er :)


Puss och Kram
Sanna

Sista dagen i sälen 09

Grymt. Just nu mår jag så jävulskt bra. Happy-happy! Men nu börjar sälenresan gå mot sitt slut och grabbarna grus har åter igen tagit plats vid montern för lite telefon krängning. När jag är ledig så här blir jag grymt taggad att sälja, men när jag väl står där är jag inte taggad alls. Skumt, irriterand och så jävla typiskt! Har precis fikat, tagit en kopp varm choklad med grädde och en chokladboll. Gottgott! Kl. 18,21 går tåget så nu ska jag passa på att njuta av mitt goda sällskap en stund till. Kanske ska hjälpa till med försäljningen lite medan jag fortfarande har motivationen uppe :) Hörs och ses! PUSS

Sälen!

Sälen är otroligt mysigt, hade kunnat stanna här väldigt länge om det bara inte hade vart så jävla kallt! Fybubblan va jag fryser alltså. 

Stugan som vi bor i har inget vatten, det har frysit till is, precis som mina fingrar. Annars är det en sjukt mysig liten stuga, tänkte ta bilder imorn när det är lite ljust ute igen :) 
Idag har mina roomies M&D varit lediga så vi sov länge, åt pasta till frukost och åkte på xpress i sälen tripp. Det hela avslutades med en kopp varm choklad med grädde på, YUM!

Åkte hem och bädda ner oss i sängen, somna. Vaknade till och var hungriga så det blev en gammal klassiker till middag, dvs McD!
Åkte sedan till hotellet där resten av xpressarna bor, dom var mitt uppe i matlagningen, där stod köttbullar på menyn, såg riktigt gott ut faktiskt. Nästan så man ångrar att man tryckt en cheeseburgare som inte alls var lika god som man hade hoppats på...

Nu är vi åter igen tillbaka i stugan, pojkarna har just inventerat och då känns det GRYMT skönt att vara ledig. Det är riktigt tråkigt att inventera faktiskt. Men måste man så måste man, slipper man så gör man det gärna!

Kvällen bli nog en lugn hemmakväll, utan både tv och civilisation men radio finns iallafall. Man ska alltid se de positiva :)


________


Hm, livet är bra konstigt och har många oväntade vändningar. Att det aldrig blir som man tänkt sig är bara att konstatera och acceptera. Men sen om det är meningen att det ska hända eller om man gör allt på egen hand, det är frågan. Vill att det ska vara som min livsfilosofi: "Everything happens for a reason". Men det känns som man ibland får ta sig ett ryck i kragen och göra en egen insats för att allt ska hamna på plats och i sin ordning. 

Just nu orkar jag bara inte göra det rycket. Diskussioner är jobbiga och otroligt tufft för psyket. Har haft såååå många diskussioner i mitt det känns som att jag just kommit över dem sen sist. Skulle vara tufft att behöva börja om från början igen. Vill bara att saker ska lösa sig själva och bara rinna ut i sanden utan minsta problem...

Synd bara att livet aldrig är så enkel. Men, who know ;) 

I väntans tider

Yes, då har jag blivit lämnad i mora av Maria. Mora hade verkligen inte mkt att komma med vad gäller tågstation och väntsal. Jag fick seriöst inte plats där inne. Så istället sitter jag nu på en pizzeria och väntar på David, även kallad Knappen som kommer ner från Sälen. Har suttit här i två t.immar snart och har telefonterrat mamma, pappa Sammy och David. Men nu är skjutsen hãr om en kvart så nu får det vara färdig terrat för en stund. Får se vad kvällen bjuder på men jag hoppas på många skratt och kanske en stund i bastun! puss och kram Sanna

Vilken dag!

Haha, jösses vilken dag! Började med telefonkonferens med teamet i morse, haha inte så kul. På Iocation sen kom gårdagens sälj tillbaka och hade ångrat sig. What a day! Men Maria och jag lättade upp stämningen genom att pumpa bra musik på max i bilen och åka på upptäcksfärd. Sandarne besöktes. Det var mysigt och en aning öde! Imorgon blir det sälen! Wie!

wiho!

söderhamn idag igen. Det gick bättre idag än sist. Öppnade hela teamet det här året, det kändes gött :) ledde dessutom topplistan hela dagen, kändes också jävligt gött faktiskt :) Nu tänkte och mina kära vän Maria gå ner och sätta oss i baren. Får se vad söderhamns uteliv har att bjuda på. Förmodligen inte så mkt, men man får inget veta om man inte testar :D Imorn blir jag farlig på location!

Bilderna

Här kommer då bilderna från igår :)
Enjoy!



Inget tolvslag utan skumpa :)





Hade visst ruffsat till mig lite i håret lagom till kortknäppningen.





Sanna och Sammy






Länge leve Singstar!







Middagen. Elin, Tomas och Fredrik.




Mysigt var ordet!




Och sist men inte minst.
Nydén och Karlsson.




Stort tack för en trevlig kväll allesammans.
Ut med med det nya och in med det gamla.. Eller hur var de nu!? ;)

Poison

Sitter här och väntar på att folk ska vakna. Gick upp tidigt för att börja packa men så insåg jag att jag inte vet om jag ska till sälen eller ej. Hoppas verkligen att det blir av, hade varit så otroligt kul! Men det ena leder till det andra och nu vet jag inte alls vad som kommer att ske.

Sjöng Alice Coopers Poison på singstar, tog hem det rätt hårt! ;D 2000 päng mer bara, haha! Under tiden jag sjöng insåg jag ännu en gång att det är en riktigt bra låt. Så nu tror jag att jag får leta reda på den och lägga in den i mobilen så jag har nåt att lyssna på i tråkiga stunder.
Just nu får den mig att må lite extra bra..

My pain, your thrill
I want to love you but I better not touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison


Ska lägga in lite bilder från gårkvällen här med, men kameran ligger på mitt rum, och på mit rum ligger Sammy och sover.. Så jag ska vara snäll och låta han sova en stund till tänkte jag. Så bilderna kommer att komma upp så sna han har vaknat till :)

Gott nytt år!

Kvällen har firats med nära och kära, närmare bestämmt Sammy, Joanna, Fredrik, Elin och Tomas. Trevligt som vanligt!
Nyårssuppén bestod av fläskfié, potatisgratäng och Sannas homemade sallad. Gott som attan!
Tolvslaget firades på balkongen och sedan spelades det en omgång "Med andra ord" innan det bar av till Folkan.

Nu väntar ett underbart 2009 med massa roliga händelser. Förhoppningsvis en resa till sälen inom kort, Thailand kanske? Men en sak är säker, moster för tredje gången kommer att vara bäst av allt!


Nu önskar jag er alla en bra start på det nya året och att detta år kommer att bli ännu bättre än det förra, om så är möjligt!
Tänkte sluta med en kort sammanfattning av 2008...



1. Vad är det allra bästa som hänt det här året ?
Oj, svårt att säga bara en sak. Telenor är jävligt kul, studenten var kul, 18 år var kul. Men det bästa är nog ändå att vara 18, komma in på korgen, hänga med lite mer och känna sig lite mer vuxen :)
Och så klart lilla Nellie, min älskade tös. Men hon kräver en kategori för sig!

2. Vad är det
värsta som hänt det här året ?
Mormors storke.

3. Vad är det roligaste du gjort det här året ?

Haha, studenten!

4. Vad är det pinsammaste du gjort det här året ?

Pinsam? Haha, jadu. Ser man på bilderna från karnevalen så skämms jag ögonen ur mig!

5. Vad är ditt bästa minne från det här året ?
När jag sprang ut ur aulan i skolan, med toppbetyg i handen, kramade pappa och började gråta så tårarna sprutade.

6. Vilken är den bästa låten det här året ?
Infinity, KUNG!

7. Vad är ditt bästa köp det här året ?
Löshåret, mkt användbart!

8. Vilken var den bästa årstiden det här året ?

Sommaren borde jag säga, men jag ändrar mig. Hösten tar över. Det hände så himla mkt bra i mitt liv på hösten så det väger över.

9. Har du gjort nånting ovanligt det här året till skillnad från tidigare ?
Skaffat ett jobb jag aldrig trodde jag skulle söka ens. Telenor xpress har gjort mig till en helt ny människa!

10. Har du varit kär det här året ?
Från början till slut...

11. Har du rest utomlands det här året ?
Thailand och en liten kort mellanlandning i Finland.

12. Finns det nånting du ångrar som du gjort det här året ?
I have no regrets, 'cause everything happens for a resaon.. som sagt i tidigar inlägg, men ack så gott det stämmer...

13. Finns det nånting du skulle vilja göra om det här året ?
Studentveckan kan göras om och om igen utan att man tröttnar.

14. Har du genomgått nån kroppslig förändring det här året ?
Njae, min stil på kläder och utseende har väl bara förbättrats ytterliggare sen sist. Mer än så tror jag inte att jag har förändrats.

15. Är det nån i din närhet som har dött det här året ?
Nej, tack gode gud för det! Trodde det var nära en gång men min mormor är stark! <3

16. Har du under det här året träffat nya människor ?
OM jag har! Xpresslivet har gett mig chansen att träffa människor jag inte ens trodde fanns.

17. Vilken är den största förändringen det här året ?
Jobbet helt klart. Lindesberg har försvunnit helt i min kartbok. Hit kommer jag nu mera bara att besöka för att träffa släktoch vänner, tvätta och hämta kläder.

18. Har du förlorat nån kompis under det här året ?
Efter studenten är det många kontakter som man tappat tyvärr. Har jag lust är det nog ännu inte försent att ta upp dessa igen. Men jag å andra sidan har jag skaffat så många andra efteråt så..

19. Hur tycker du det här året har varit ?
Guld! Minst lika bra som jag hade hoppats på, om inte ännu bättre!



Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya händelser. Känner redan vibbarna av action. Kanske både positiva och negativa.
Den som lever får se!



Gott nytt år mina käraste, hoppas att ni har firat in det nya året på lika roligt sätt som jag.
Nu ser vi till att tillsammans göra detta året till det bästa!

Puss och kärlek
Eran Sanna


RSS 2.0