Ingenting har någonsin slagit så hårda slag

Dom säger att jag varit elak, alltid har jag varit rak.
Dom säger det är nåt med hjärtat,
men ingenting har någonsin slagit så hårda slag.


Den här meningen är från min favoritlåt alla kategorier. Kent med Ingenting någonsin.

När jag va 14 åkte jag upp till Big Sis och Lars i Åre för två veckors praktik på Tegefjäll. Lars brände en mp3-skiva (haha, shit va omodernt!) till mig och la in lite låtar som han tyckte jag skulle lyssna på. Bland annat den här låten. Och jag blev K-Ä-R, direkt! Varenda gång jag hör den blir jag alldeles varm i hela kroppen :)


Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Igår var det kick-off med jobbet. Åkte Go Cart (åkte dock bara ett varv, fan det va ju snorläskigt!) efter det blev det middag på Marions och bowling efter det. Som ni vet är jag otrooooligt kass på bowling.. Asså, riktigt kass..



Såklart stannade vi inte där, vi fortsatte till Oxid och slutade på Laroy. En sjukt rolig kväll!
Spenderar ju faktiskt mer tid på jobbet med dessa godingar än vad jag är hemma, så det är en himla tur att dom är så bra!



Idag har jag jobbat i butiken, efter det var det totalinventering av lagret...puuh! Blev riktigt slut efter maten så den sista timmen gick jag verkligen på lågvarv. Men nu är det gjort och det gick förvånansvärt smidigt den här gången! Lovely :)

Pull your self up and dance 'til you drop!

Tisdags (i förrigår) då Josse, Nina och jag träffades på 54an och delade på två flaskor vin och lite nötter.
Snackade massa strunt och hade en riktigt bra kväll.

När det var dags att åka hem hörde en gammal telia-kollega av sig och Nina och jag drog in till Marions och mötte upp R och hans crew. Nina och jag bestämde att okej EN öl sen går vi! Yeeah right den brukar ju funka.....!

Gick vidare till Oxid där det faktiskt var riktigt lugnt för en gångs skull! Spenderade nån timme där innan vi blev övertalade (igen!) att följa med till Soap Bar en liten stund. Sagt och gjort knatade vi genom Östermalm på tisdagsnatten vidare till Soap Bar.
Där träffade vi ännu fler jobbarkompisar och kvällen blev rätt sen, som vanligt höll jag på att säga.. Hehe!
Sov kvar hos Nina inne vid Stadion så jag hade ganska nära till jobbet dan efter :) Tur det!



Bilden från förra sommaren i Linde.

Sanna Tipsar!

Oxid! I stort sett så varje gång jag har varit ute har jag alltid hamnat på Oxid. Antingen nöjer man sig och går hem vid 3 när dem stänger, eller så drar man vidare och kör på natten ut.
Oavsett vilket så har man ALLTID vansinnigt kul där inne med skönt mixad musik och trångt så in-i-bängen.
Vill man ha det lite lugnare kan man alltid gå ut på den palmbeklädda uteserveringen eller in till grannen Spitfire där det är lugnare och lite mer pubaktigt. Det är samma uteservering så man kan lätt springa emellan!


love the people who treat you right

Lördagen blev det hem till Linde och träffade mor, far, syster och barn :) Såklart också morfar en kortis!

På kvällen drog jag bort till Sumo, Ewe och hennes nya kille för kortspel och dryck. Himla kul kväll och vissa av oss blev rätt runda under fötterna (inte jag dock! jag är ordninssam!) ;)
Köpte mat på Montecarlo på natten.
Och tyvärr finns det idioter i Linde som varken vet vad som är deras eller hur man beter sig. Blir så jälva trött!

Vi sket i dem och gick hem tlll Sumos kusin och käkade vår mat istället. Minst lika bra och inte bättre :)


Bilden är från förra sommaren, är på Loppholmarna och ska bada med Neo :)

Like a Lady!


Fredagen var det myskväll med Nina och vi kollade på Disneyfilmer och smaskade på pizza, chips och godis. Hon sov kvar på soffan sen. Hur bra kväll som helst! Precis vad man behöver efter en tuff vecka. :)



Hann se systerdotter Ellas favoritfilm Trassel och sedan Alice i Underlandet. Har också lånat Monte Phytons The Holy Grail som jag tänkte kika på ikväll. :)



H-h-h-h-Hockeyfrilla!

På torsdagen drog jag på hockeykväll med burgare och öl med J från jobbet. Nu när Boulebar har stängt får man ta vad man har...Hehe.  Rätt lag vann och vi firade med ett parti wordfeud i telefonen. Kvällen blev rätt.... sen, kan vi säga.





Sanna Tipsar!
Harry B James ligger på Regeringsgatan. Sportbar som typ O'learys eller All Star. Dem visar dem stora matcherna på tvskärmarna och nu när vi var där var det ett liveband som riggade upp i ett hörn för att spela lite skön musik. Och burgarna var världsklass, jag åt en med BBQ dressing och coleslaw - vansinnigt god!

Sanna Tipsar!

Nu ska jag ta vara på mina vänner och umågs med dem så mycket jag bara kan! Vänner är faktiskt det bästa man kan ha! Nu ska jag droppa lite inlägg om mina senaste bravader med vännerna :)



Började förra tisdagen med ölkväll på Indigo med Nina som kommit tillbaka till storstan igen. Himla kul att träffa henne igen och vi har MASSOR av planer inför framtiden. Taggad till tusen!
Det är både kultur, film och resor på g. Det här kan bara bli 100% asbra :)

Sanna tipsar!
Indigo är ett riktigt bra ställe som jag kan rekommendera btw. Liten, trång men sjukt populärt litet hak på Götgatan som snabbt blir smockfullt på kvällarna. Vill man ha sittplats lär man komma i tid men annars kan man ju lika gärna hänga i baren. Här har dom vansinnigt goda drinkar, trevliga bartenders och minimala toaletter.


så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

Ibland är framtiden så jäkla uppenbar och magkänslan bara skriker att det är felfelfel. Trotsar man magkänslan kommer man snart att bli motbevisad och det visar sig att magkänslan faktiskt alltid har rätt!
Jag minns att jag sa i juni att jag hade en dålig magkänsla inför det här... 2 dagar senare fick jag den första varningsignalen. Lyssnade jag? Hell no.
3 månader senare fick ja mig en ordentlig käftsmäll som visade att magkänslan haft rätt heeeeeela tiden.

Nu är jag glad att det blev som det blev. Jag har lärt mig mycket om både andra och mig själv. :)

Det sjuka är att jag haft dålig hy sedan allt tog fart i februari. Nu, precis nu är allt avslutats och är lagt på hyllan har jag fått tillbaka min vackra fina hy igen. Hur är det möjligt? Är det karma?


Petter - Pissar på dig

Idag har jag varit arg. Besviken. Sviken. Ledsen och jävligt sårad. Nu tänker jag fokusera på mig själv, ingen annan.

jag gav dej all min tid, jag gav dej hela mitt liv
helt fritt, utan bricktid, jag gav hela mitt liv
jag försöker också förstå,
varför jag stannar kvar,
jag litade blint på dina svar när jag frågade i förtroende
och jag frågar mej själv, varför jag var beroende
beroende av dej och ditt sätt, ditt vett och etikett
hur du fick mej bli en simpel marionett



Men som jag sa tidigare idag. Det som inte dödar härdar. Och nu har jag lärt mig om hur svartsjuka fungerar och dit vill jag aldrig någonsin mer igen! Jag har också insett att jag inte är så stark som jag tror, även jag har svagheter och kan böna, be och nästan ge upp mig själv för att få allt bra.

Men hey, jag är 21. Hela jävla livet är framför mig och nu ska jag må lika bra som jag gjorde i våras! Nu kör vi!

Inflyttningsfest i Arboga, hos min favorit...

imag0050 (MMS)

Inflyttningsfest i Arboga, hos min favorit J. tack för en underbar kväll hjärtat!


These boots are made for walking



Det här har ni aldrig hört mig säga förut. Jag längtar till hösten!

Jag längtar efter att få slänga på mig min vita filt-poncho ett par mörka jeans och snygga boots. Här är två av mina sista 3 nya par. Dem tredje står hemma hos mamma och väntar på mig. Dem är i vitt skinn från mitt gamla jobb Skoshopen.



Mi casa, zu casa!

Har fräschat till lägenheten lite. Ska byta gardiner osv också men jag tror det får bli lite längre in på hösten. Vill få in solens sista strålar :)


Ny ljuslykta jag köpte på Mio igår. Så den i förrigår och då fanns det ca 20 st. När jag kom och skulle ta mig en "extra titt" igår fanns det bara 5 kvar. När jag en timme senare kom tillbaka för att köpa den (orkade inte släpa runt på den på stan) då stod det bara en enda kvar och väntade på mig! Det var nog meningen att jag skulle ha den! När jag sedan gick till kassan och skulle betala var det tydligen halva priset på den också! Vilken jäkla tur!


Nya höstiga blommor.


Virkad duk jag hittade hemma hos mamma. Och en servetthållare från Erikshjälpen för 8 kr. Servetterna är i samma färg som blommorna på förra bilden.


En liten "mail-box" där jag tänker ha mina räkningar och viktiga brev.


Souvenirer från Italien. Den platta stenen som ljusen står på är från Scala dei Turchi och den lutade stenen men text är från stranden i Taromina. Texten Amore skrev jag dit med en kalligrafi-penna, det betyder Kärlek på italienska.

That don't kill me can only make me stronger

Puuh, idag är det exakt en månad sedan jag hade min första sjuk-dag. En månad och 3 läkarbesök men idag ligger jag FORTFARANDE i soffan och trycker i mig smärtstillande.
Har fått diverse mediciner som hostmedicin med morfin, antibiotika, biosolvon, strepcilis och även en italiensk nässpray jag köpte där nere. Var hos läkaren på Capio i Solna idag och han tyckte att jag skulle äta Treo. Endast.

Jag håller på att bli tokig! Det kryper i kroppen av irritation, är så jävla less på att ligga här nu!!!!

Igår kände jag mig frisk och pigg på förmiddagen så jag packade upp resväskan från Sicilien, tvättade, lagade matlådor och åkte in till stan för att träffa A och hans mamma. Men på eftermiddagen kom huvudvärken tillbaka och kvällen spenderades på soffan kvidande av smärta. SJUKT!

Bjuder på en snorig bild från Taromina...

Nejmen? Hej!

Trodde ni inte va? Har ju inte skrivit på år och dar! Men så slog det mig, jag tänker börja blogga på riktigt igen.
Det är skönt att skriva av sig och det är jäkligt roligt för min egen del att gå tillbaks och läsa vad jag gjorde för några år sedan.

Sååå.. Jag kom ju hem från Sicilien förra veckan. Vilket var helt underbart! Jag och A har verkligen njutit till MAX även om vi haft en och annan vild diskussion ibland. Such is life!
Vi hyrde bil och reste runt hela ön. Himla roligt att se så mycket och samtidigt göra preciiiiiis det man känner för när som helst.

Det bästa med hela resan var våra grymma picknickar som vi är världsmästare på. Hade ju vår första picknick redan i Åre! Nu hade vi parmesanost, oliver i olika smaker och former, soltorkade tomater, kronärtskockor, färskt bröd, italiensk parmaskinka, färsk frukt och sicilianskt vin. Hur gott?!

Tänkte bjuda på lite bilder också:


På hotellet i Taromina



I en gränd i Marsala



Världens trängsta (trångaste?) gränd i Taromina


På dem vita klipporna i Scala dei Turchi.

Bilder tagna av A :)


So, see you next time!

RSS 2.0