Livet är för kort.

Usch. Idag hände något sjukt. Något hemskt. Något fruktansvärt. Något som bara inte får hända.

En kille, 19 år från Frövi dog idag. Kände honom inte, men stan är så liten. Vågar inte ens tänka på hur många gånger vi gått förbi varann i skolan, vi har säkert träffats och pratats vid någon gång. Jag vet inte och kommer aldrig få veta heller.
Kan inte annat än att skänka en tanke till familjen, vännerna och dem anhöringa.

Snälla rara. Kör försiktigt :(


Lilla Nellie

Hanna&Ørjan har åkt på weekend till Stockholm så lilla Nellie är hemma hos oss nu. Sötnosan, titta vilka fina bilder jag lyckats ta trotts att hon inte är still många sekunder :P

Mosters strumpbyxor... Ska ner på stan och köpa nya idag. Är inte mycket kvar av dem där ;P

 

Snöskottning

 

Och en tokig katt?


HALLELUJA!

YES! Äntligen är den här, min efterlängtade vän. Sommarkatalogen






Mobila bekymmer

Åh gud vad jag är sugen på ny mobil... Kanske till och med byta operatör till mitt nya älskade Telia. Kanska skaffa spotify?

Det enda som hindrar mig är min otroligt ekonomiskt lagda hjärna. Nu lägger jag drygt 200kr i månaden på min mobiltelefon. Kommer jag att tjäna eller förlora på det? Jag är en mindre expert på att övertala andra om detta men när det kommer till mig själv är jag tveksam. Konstigt det där.

Dock finns det ingen som täcker mina behov och önskemål och som samtidigt är snygg. Det jag har att välja på i dagsläget är iphone, samsung galaxy eller htc tattoo. Men ingen är perfekt!!!

Iphone,

För stor och för dålig kamera.

 

Samsung Galaxy,

Stor, ful och dryg arbeta med. (ja okej, jag är inte van med den, men vi klickade helt enkelt inte...)

 

HTC Tattoo,

Liten, söt och man kan designa sitt egna skal för en rimlig slant. MEN! För dålig kamera, och jag hatar att mina kontakter cpa sig när jag la in dom... Annars hade den vart perfekt <3



Men nej! Jag får helt enklet vänta till det har gjort någon som faller mig i smaken till 100% :)

Strömpis

Annandagen slutade på Strömpis där vi firade av julen med gott sällskap och dans.

Vi lyckades till och med bli bjudna på skumpa. Inte varje dag det händer om jag säger så :) Kände sig lite lagom VIP när man satt där i soffgruppen med tre silverhinkar med is, glas och skumpa. Jo jag tackar!


På kvällskvisten fick vi till och med en nattgäst. Precis när vi skulle borsta tänderna och gå till sängs så bankar det på fönstret. Utanför står en stelfrusen Chrille och vill komma in. Så vi bäddade i ordning extrasängen åt honom. Men istället valde han att sova på badrumsgolvet fram till en tidig morgon då Sammy istället hittade honom sovandes på hallgolvet. Inte förän vid 8-9 på morgonen hittade han sängen som vi bäddat åt honom. Det tycker jag är bra gjort i en 1a på 47 kvadrat :)
Lite mycket skumpa kanske? ;)


På morgonen efter så var Sammy magsjuk och är det fortfarande. Spyr konstant. Så jag har flytt fältet och håller mig undan så gott jag kan! Pepparpeppar..

GOD JUL!

Hoppas att ni allihopa har en grymt bra och mysig dag. Det har i alla fall jag. :)

Visade sig att tomten kom redan på förmiddagen idag.. Har ni sett vilken SNYGG tomte det var? Who could that be?.... ;)

 

 


Mellandagsrea redan?

Ja, vissa har inte köpt klart sina julklappar än medan andra redan har börjat handla på mellandagsrean.
Jag har gått över till rean! Eller ja, jag råkade springa mitt in i reastället och råkade hitta en klänning-blus-tunika-whatever. Billig var den och såg hyfsad ut så den fick följa med mig hem. :)

Mamma har en liknande, men hennes är så otroligt fin så den här ser ut som något skit jag hittat i realådorna på myrorna i jämförelse. Man kan säkert hitta fina saker i realåndan på myrorna också, dock har jag då aldrig sett nått....
Äeh, jag är nöjd! :)

 

Nu ska jag plugga i handfreen i öronen (i brist på öronproppar) och krypa ner i sängen. 1,5 åringar är gärna vakna om nätterna har jag märkt.




Julstök

Ikväll har jag varit superduperduktig och städat mitt rum. (Äntligen!) Mycket skit hinner man samla på sig, herregud. Men nu är det borta! :D

Har dessutom hunnit klä granen, klippt mig, ätit middag två ggr. Japp, två ggr. Har blivit sånt satans matvrak....
Plus att jag hunnit skriva ett litet hemligt brev. Kan inte avslöja för mycket såhär i cyperspace ;)

Men iaf, duktig har jag varit och jag känner mig njöd med mig själv.
Titta va mysigt mitt rum ser ut, nybäddat och allt:

 

Tog också kort på min tavla som jag glömt att visa upp här. Har faktiskt tillverkat den själv. Tycker den är AAAAASSNYGG! Verkligen min stil. Men det är ju klart, det är ju jag som har gjort den ;)

 

 

Kort på granen får det bli en annan dag!

 


Sanna, dröm om mig inatt






Lyssnar på världens finaste låt. Min pappa köpte den till mamma när jag var nyfödd, på LP-skiva. :)
Anyway lyssna på den. Han sjunger den till sin dotter, Sanna.

 

Sanna, om du inte fanns vem behövde mej?
Hycklarna, älskarna, spelarna, dårarna
som dödar mej?
För dej finns jag till
för dej finns den kärlek jag känner.
Sanna, dröm om mej i natt,
Dröm om mej i natt.


Lycklig!

Fan så bra jag mår just nu. Jag är så lycklig och NÖJD med livet! Finns inga bekymmer någonstans, allt går som en dans.. Hihi det rimma!

Igår hade jag till och med svårt att somna. Kunde liksom inte sluta le! :D

Jag har allt jag behöver; Ett jobb (eller ja, flera jobb), en familj som jag älskar, världens bästa pojkvän, dem finaste och bästaste vänner man kan tänka sig, jag har en inbokad Thailandsresa och grymma planer inför sommaren 2010.


Kan inte sluta LE! :D




Onsdagar = Ritz!

Japp, det blev alltså utgång igår. Blev en liten krogrunda kvällen till ära. Började hemma hos Joanna med tillfixning och good music.

Sedan gick vi till Björnstugan där Governor Andy spelade. Tyvärr uppträdde han inte under tiden vi var där men... Vi blev bjudna på både inträde och dricka. Tackar :)

Men sedan fick vi ett litet telefonsamtal som sa åt oss att gå till Ritz istället. Sagt och gjort så smet vi ut innan vi blev upptäckta. Kändes elakt att dra när vi blivit bjudna på så mycket.
Men jävlar, RITZ ALLTSÅ! I like! Melody club stod på scenen och det var ett grymt drag där. Dansade tills kvällen blivit natt och taxin körde mig hem.


I taxin förresten... Chaffören, han är den 3e på en månad som påpekar min norrländska (?!) dialekt. Lindesberg är inte norrland, inte ens nära!


Halt som F*N!

Jag skämtar inte med er nu, ta det jävligt lugnt med bilen! Fasen det är ju snorhalt... Det fick Sammy och jag minst sagt uppleva igår kväll vid 23 tiden.

Vi var i sista kurvan på vägen hem från jobbet. Där var det så halt att bilen inte kunde svänga. Sakta med säkert gled vi ner i diket med framvagnen först. Så det var bara att ringa efter pappa och fyrhjulsdriften som fick komma och bogsera upp oss. Tur i oturen var att det gick så sakta så vi inte skadade oss någonstans. Tyvärr blev det en spricka längst fram i plasten på bilen, ca 10 cm... Kommer bli dyrt att fixa det. Hoppas bara att försäkringen tar det!


BINGO!

Japp, nu är det dags att dra sig till jobbet. Känner mig faktiskt taggad för jobb nu. Det är skönt att tjäna pengar :)

Just ja, snyggade ju till och klippte min lugg idag. Det var verkligen på tiden!

Btw, har min apsköna jeansskjorta idag. Den är najs!


Spets, lack och läder

Mjau!

Haha, nej men allvarligt, hur snyggt är det inte?! Fan vad jag älskar modet som är just nu, det är så mycket JAG över det!
Kolla här vad jag köpte igår. En spetsbody! Kommer LÄTT att bli nya älsklingsplagget på krogen. Tänk er den och min nya svart skinnkjol... Mmm. Åh jag vill gå ut nu, nu, NU!


Work, work

Idag var jag egentligen ledig och skulle egentligen åka till Örebro med Sumo och handla julklappar. Men såklart blev det ändrade planer.
Nu ska jag till Örebro men inte för att göra av med pengar, utan för att tjäna pengar.

Har jag förresten sagt att jag har vunnit en dag i våran "julkalender-tävling"? Varje dag drar vi en produkt som vi ska sälja mycket av, den som sålt flest får dra en julklapp från vårat prisbord. Jag sålde mest Samsung telefoner i torsdags och som belöning fick jag dra ett paket. I det låg biobilljetter och presentkort på valfri pocketbok.

Julskinka

Var ju som sagt hemma hos S idag. Han har ju flyttat och den nya lägenheten var jätte fin! Stor med fondväggar och grejjer. Mycket fint!

Kvällen var supermysig, länge sedan vi träffades bara vi två och hade en kväll tillsammans. Har saknat det!

Just ja!
Inte visste jag att min bästaste Mattias kunde laga julskinka. Men det kunde han, och han var kung på det! Grymt goo :) HAHA, grymt!





Lucia = myskväll

Idag ska jag betala vårat hotell. Vi bokade bara en vecka, vi har inte bestämt om vi ska resa till broder Mårten och hälsa på han i HuaHin eller om vi ska snorkla i Phi Phi, kanske åka till Krabi? Ja, som ni förstår har vi inte planerat så mycket. Jag tycker det är skönt, vi tar dagarna som dom kommer :) Det kallar jag semester!

Anyway, idag är det lucia. Hade glömt det... Har verkigen ingen julstämning alls!
Men, idag har jag iaf slagit in lite julklappar, beställt lite fler på nätet och imorgon ska jag åka in till stan och köpa den sista. Skönt :)

Nu ska jag fräsha till mig, åka och betala hotellet och sedan ska jag hem till Sumo och mysa med film och pizza!


Seeeee yaaaaah!


Trekant!

Nope, det är inte som ni tror.. Sexfixerade jävlar :P

Gjorde ett test igår. Ni vet ju hur mycket jag tror på horoskop, stjärntecken och sånt trams? Iaf, det brukar stämma sjukt bra.
Igår testade jag vilken form jag var. Man kunde välja cirkel, trekant, fyrkant, rektangel och en kladdig fläck. Jag drogs till trekanten.



Det betydde att jag var en ambitös person, målmedveten och alltid med siktet mot toppen. Även om jag var tvungen att trampa andra på tårna så skulle jag nå dit jag vill.
Jag sökte ständigt efter spänning. Älskade resor, äventyr och annat som fick adrenalinet att plusera lite extra.
Jag var dominerande och passade mycket bra som ledare.
Jag tyckte mycket om att träffa nya människor och binda nya kontakter.

Tell me something I did'nt know ;)
Haha, jag älskar när det stämmer så galet bra. Och ja, jag anser att det är grymma egenskaper så jag är glad att vara en trekant!


Extra knäck

Hoppade in och jobbade ett pass på Hotellet idag. Det va nice, massa folk och julbord högt och lågt. Mycket att göra men det blev aldrig stressigt. Det är sånt jag gillar.
Det jag inte gillar är att jag började 07.15 på en lördag morgon... WHY GOD, WHY?!

NU: Bums i säng!

Jag och mitt Hjärta

Mitt Hjärta = Sammy för den som inte förstod...

Vi har bokat resa till

THAILAND!

Vi åker den 23 mars och är borta i två veckor - YAAY!



+



=


SANT!

Dagens OUTfit

Det här var baske mig inte lätt!

Tänkte ta kort på mig "dagens". Men spegeln är skitig, golvet stökigt och kameran på datorn ville inte få med hela mig...
Men här är iaf ett strongt försök till en dagens outfit. Själv är jag mycket nöjd med den, dock vet jag inte om tanterna på bingon höll med mig?



Sött och Rockigt.

Den söööta Överdelen:
spetslinne - mango, Spanien.
kofta - ca 2 år gammal från veromoda.



Den rockiga nederdelen:
strumpbyxor
Slitna jeans - gina tricot

Ooooorkaaa!

Jag är så osugen på att jobba nu.
Har nog tagit på mig lite för mycket nu på senaste. Eller, nja. Hade jag inte råkat ut för dom arga kunderna så hade det varit lugnt. Men deras aggresivitet tog verkligen musten ur mig. Är så rädd för att det ska komma fler nu i veckan.

Jag blir så ledsen av deras personliga påhopp med anledningar som jag absolut inte kan rå för. Jag försöker skaka av mig det, men det är inte så lätt. Jag bli istället rädd för att nästa kund ska vara likadan.

Det är ju inte direkt första gången jag råkar ut för arga kunder. Men det är första gången dom anklagar mig för något jag inte har gjort. Dom säger dessutom elaka saker OM MIG som person. Det sårar.

Fattas bara att tanterna på Bingon får tuppjuck idag och skäller ut mig nu också. Ångest!

Ge mig värme!

Åh gud vad jag HATAR att frysa. Jag är garanterat bosatt i fel land.
Jag vill ha sol, värme och ett hav med blått vatten. Här har vi snö, minusgrader och regniga sommrar... Tjohoo!

Har blivit riktigt sugen på en Thailandsresa. Har kikat lite på resor idag och hittade faktiskt ett alternativ till riktigt bra pris! Nu ska jag bara övertala Sammy om att följa med mig ;)

Här är hotellet, har bott här 2-3 gr förut så jag vet att det är bra. Dessutom krypavstånd till världens bästa strand!



Strömpis

Igår var jag på Strömpis för första gången i mitt liv. Det var riktigt kul där. Tror faktiskt att det blev lite av en ny favorit.

Proppat med folk var det i alla fall och även där lyckades man hitta ett och annat känt ansikte :)
Till Strömpis ska jag fler gånger!


Men WTF?!

Gubbar alltså! Vad fan är problemet med dessa griniga jävla människor? Varför ska just jaaaag råka ut för dom?!

Idag mötte jag en man som dömde ut mig totalt. Efter ca 30 sekunder utbrast han att jag var "en fruktansvärt irriterande människa" och att jag skulle skärpa till mig snarast!!.

öööh?...Ursäkta? VA?

Jag är väl kanska den snällaste och mest godtrogna människan på jorden! Bäst av allt var att jag knappt hunnit öppna käften under dessa 30 sek eftersom han själv pratat oavbrutet... Stackars människor.




Anyway. Detta får mig att tänka på hur bra jag har det egentligen. Kolla här bara...
Jag är 19 år och detta är lite av vad jag hunnit med i mitt liv so far... :

- Gått ut skolan med toppbetyg. (Bland dem bästa i klassen, till och med bäst!)

- Jag har en underbar familj som håller ihop i vått och torrt. Vi har otroligt bra kontakt med hela familjen/släkten och ses så ofta vi bara kan!

- Jag har varit på fler arbetsinterjuver än jag kan räkna till. Och fått i stort sett alla jobb jag någonsin sökt. Min meritlista är redan nu längre, bättre och bredare än många som jobbat hela sina liv.

- Jag har studerat utomlands.

- Jag är utbildad och godkänd reseledare.

- Jag har vänner och kontakter från Umeå i norr till Thailand i söder. Glöm då inte att vi har hela Sverige, Skandinavien, Europa, USA, Afrika och Asien där emellan. Alla dessa kontakter har jag själv knytit helt på egen hand från mina egna äventyr.

- Jag har en underbar pojkvän sedan flera år tillbaka. Och vi kommer förmodligen hålla ihop i många år till.

- Jag har varit/är vikarierande Chef.

- Jag har besökt över 20 olika länder.

-Jag har sålt: godis, korv, bingobrickor, skor, datorer, smycken, fotografier, vykort, mobil, souvenirer, hemelektronik, väskor, ramar, roll-ups, kaffe, mat, nätverkskablar, havrebollar... You name it!

- Jag har hunnit vara ung och dum. Jag har smygit ut om natten, jag har tjuvrökt tillsammans med mina föräldrar, jag har umgåtts med fel personer, jag har umgåtts med rätt personer, jag har dumpat pojkvänner, jag har blivit dumpad, jag har bråkat, jag har skrattat tills jag gråtit, jag har skämmit ut mig, jag har druckit alkohol tills jag tappat kontrollen, jag har byggit en mänsklig pyramid, jag har varit på konserter, jag har klätt ut mig till indie, jag har sjungit solo inför 200 pers, jag har svurit i kyrkan.

Sa jag att jag är 19 år gammal?

Nu du din griniga gubbe. Du är 4 ggr så gammal som jag...Förmodligen har jag redan nu åstakommit merän vaddu gjort under hela din livstid. Inte kostigt att du är bitter...!


BingoChef


Idag jobbar jag, som vanligt. Imorn skulle jag egentlien ha vart ledig men icke. Telia hörde av sig så det blir en sväng dit imorn förmiddag.
Men anyway, idag är det bingon som gäller. Är faktiskt vikarierande chef nu och en vecka framåt! Tycker om att ha lite ansvar. Även om det inte krävs så mycket av mig just den här veckan, men ändå :)


Bitterfi**a

Det finns inget värre än arga tanter. (Möjligtvis arga gubbar då.)

Men seriöst?!... Hur kan man leva så? Det finns bara ett möjligt svar på den frågan:
Man hatar sitt liv.

Men snälla? GÖR NÅT ÅT SAKEN!
Man lever bara en gång, ha kul den gången istället för att vara arga!




Lite action, tack!

Jag saknar spänning i livet. Var länge sedan adrenalinet pumpade i mina ådror och hjärtat slog några extra hårda slag..

Dags att söka efter spänningen och livet igen känner jag. Jag börjar imorn!

Ledig = shopping

Satt och kikade lite på kläder. Hittade lite fina grejer som jag bara vart tvungen att klicka hem!

Förra veckan var jag inne i stan med J och hittade en så himla fin skinnkjol på hm. Den satt som en smäck! Tyvärr var den lite kort så jag visade röven i den.... Fanns inte i en storlek större så jag fick gå hem utan den. Letade på hm i marieberg också men där har dom ju ingenting. Värdelös butik alltså!

Men iaf, kolla vad jag hittade på Bubbleroom! En nästan lika, kunde inte låta bli att klicka hem den!
Hittade ett par riktigt billiga chinos med, så dom fick också komma med.



RSS 2.0