Då sitter man på tåget på väg till nya job...

img_0185 (MMS)

Då sitter man på tåget på väg till nya jobbet. Pirrig i magen: svar ja. Har precis köpt mig ett pendlarkort, 2543kr gick det på. Fyfan! Var tydligen inte så lätt att ta sig till Täby heller. Dom har ingen tunnelbanestation. Så jag får stå ut med byte i Stockholm, vid KTH och sedan ta roslagsbanan till Täby. Puh! Ca 1,5 timmes resa enkel väg. Kul att jag är hemma typ halv 10 när jag stänger. Uuuuurk... Nu ska jag dricka min yoghurt och försöka sova lite.


Mitt liv i ett par väskor. Framme i Uppsal...

img_0182 (MMS)

Mitt liv i ett par väskor. Framme i Uppsala nu. Ska snart upp och hälsa på min värdfamilj. :)


Flyttpacka är fan inte lätt. Definitivt in...

img_0180 (MMS)

Flyttpacka är fan inte lätt. Definitivt inte när jag ska ni hos min dyster då jag inte har kunnat fixa något eget än. Kan ju inte direkt släpa med mig allt jag äger och har. Det jobbiga är ju bara att jag hinner bara hem en vända i september och det är för att gå på avskedsfesten. Måste ta nån vecka ledigt i oktober och ordna upp livet! Det rusar om och förbi mig nu!


Sista dagen på Telia Örebro avklarad. Fa...

Sista dagen på Telia Örebro avklarad. Fan. Jag känner mig nästan gråtfärdig. Bästa jobbet jag någonsin haft! Bästa jobbarkompisarna... Bästa allt! Men vaddå, jag ska ju gå vidare. Jag ska ju klättra upp ett steg i karriären. Jag ska ju faktiskt till något som är ännu bättre :) jag säger som min medflyttande chef, känslan är bittersweet.


Jag ska flytta. Jag har fått nytt jobb i ...

Jag ska flytta. Jag har fått nytt jobb i Stockholm och kommer att börja nästa vecka. Kommer bo hos min syster och ev hos vänner tills jag fått något eget boende. Men jävlar, jag är nervös! Var där idag och provade på lite. Kändes jätte bra :) men det är klart, det blir ett helt nytt liv för mig och min mage pirrar så jag knappt kan ligga still i soffan.


Klick!

Jösses vad lätt det är att göra av med pengar vid datorn. Bara ett par klick bort.

Nu har jag precis klickat hem ett par höst boots och ett halsband. Det var alldeles för billigt för att låta bli.
Var inne på have2have och såg deras slutrea där varje plagg kostade MAX 199kr.

Hittade ett par boots som jag såg på både Kenzas och på Jossan på jobbet. Shit va snygga. Inte för att deras var köpte på samma ställe som mina, men spela roll?
Sen klickade jag förbi ett stort snyggt halsband som jag bara inte kunde låta bli.

Längtar redan till dom kommer hem till mig ;D


Fleeeeeeera bilder!















Det finns ännu mera. Det kommer säkert komma upp inom kort... ;)

TjaTja Bloggen!

Nu är jag hemma igen efter en GRYYYYYYYM vecka på KOS!

Jag finner verkligen inga ord för hur roligt jag har haft. Synd dock att vissa av oss var lite krassliga och inte kunde hänga med i samma tempo som oss andra. Men då gjorde vi det bästa av situationen och körde ALL-IN! (iaf gjorde jag det, hehe)

Dagarna tillbringades på Tylösand Beach Club och ur högtalarna pumpades Gyllende tider för fullt. Var vi i Sverige eller Grekland egentligen? ;P
Hur underbart som helst var det iaf, inte ett moln på hela veckan! Vattnet var så skönt så jag har kunnat legat i hela dagarna. Vid lunch tog vi våran dagliga rutin och gick upp till standpojkarna och tog oss varsin grek-sallad. MUMMA!

Kvällarna spenderades på Cactus där vi dansade på baren tills natten blev morgon. Att jag kom hem med träningsvärk i armarna är kanske inte så kontigt, men jösses vad roligt det var.
Varje natt kunde man höras oss från baren vråla: HÖGER 1-2-3-4!!! VÄSTER 1-2-3-4!!! VARANNAN 1-2-3-4!!!! EN GÅNG TILL!!!
Det tidigaste jag kom hem till hotellet var klockan 05.00 på morgonen. Tidigaste! Haha, det var ju ingen semester som jag tog igen mig på. Skulle egentligen behöva en extra vecka semester efteråt!


Egentligen vill jag bara berätta ALLT som hände, men internet är inte det bästa stället att göra det på. Hehe, vissa saker ska nog förbli censurerat ;)

Men men. Åkte hem i onsdags och lämnade mina favoritbrudar kvar för en veckas semester till. Det var med tungt hjärta som mina fötter bar upp mig på bussen och lämnade dom. Ska bli så himla roligt när dem kommer hem igen så jag får höra allt om vad som hände den sista veckan.












'



Nu är vi här på Arlanda. Snart dags för bo...

img_2721 (MMS)

Nu är vi här på Arlanda. Snart dags för bording. Synd bara att jag hamnade 4 rader framför dom andra på planet, men sånt är livet! Seeees om en vecka babies!


Nu är väskan packad, pengarna växlade och ...

img_0020 (MMS)

Nu är väskan packad, pengarna växlade och resfebern på plats. Imorgon är det dags! Nu KÖÖÖÖÖR vi tjejer!!! :D


Kolmården

Idag har jag som Sammy varit på Kolmården. Gick upp 07.00 imorse och åkte iväg. Vi var inte framme förän halv 12. Vi måste ha åkte en ordentlig omväg.. Tillslut fick vi köpa en dags navigering på min Telia Navigator som fick leda oss fram.

Väl framme var Sammy i full extas när han ÄNTLIGEN fick klappa dom där getterna han pratat om hela vägen. Och jepp, dom var som gjorda för varann och jagade varann runt träden. :)

Själv var jag mest imponerad av delfinshowen. Minns den sen jag, Hanna, mormor och morfar var där med en husbil för en massa år sedan när jag var runt 4-5 kanske. Den var lika bra nu!
Annars så var ju Safariparken GRYM! Svinkul att åka runt i bilen och se en massa djur på riktigt nära håll. Hade en lejonhane typ en halvmeter från bilen. COOLT! Sen var ju girafferna sjukt söta när dom vinglade fram mitt på vägen. :)


Sammy leker med geten.


Jag klappar get.






Mysiga elefanter :)


Hungrig kamel.




Inte lätt att vara jag

Puh, nu är det mycket som behöver göras och det behöver göras NU.

Håller på att förbättrar och uppdaterar mitt gamla dammiga CV. Man vet aldrig när det kan bli handy att ha igen.

Dessutom kom jag just på att jag skulle behöva packa klart min resväska. Jobbar ju trots allt hela nästa vecka. Eller ja, måndag och tisdag för på onsdag åker vi ju. Så jag skulle ju egentligen behöva ha allt klart innan måndag. Kommer ju inte åka hem till Lindesberg något mer innan jag åker tänkte jag.
Men imorgon åker jag och Sammy till Norrköping för att gå på Kolmården. :) Så då blir det ingen väska packad.

Hmm. Dessutom skulle jag gärna vilja vara lite mer social med mina kära familj. Har suttit med mobilen och datorn i knät hela kvällen. Damn, jag är ett sånt teknikfreak.
Kanske skulle ta med datorn i bilen imorn så kan jag jobba av lite i bilen? Ingen dum idé.


Haha, dessutom ringde det nyss en tjej som hette Sanna Karlsson (precis som mig), hon hade fått min bussbiljett på sin mail. Haha! Hade visst skrivit fel mail jag har ju live.com och inte hotmail.com så den hade kommit till henne istället! Haha, vilken ängel att ringa tillbaka till mig :)
Tur ändå att jag har fått biljetten via sms, så ingen fara skedd.

Hade vart snyggt om jag inte kommit med bussen till Arlanda på onsdag. Jösses...

Dags att sätta fart nu kanske!
Hörs imorn mina bästaste läsare , puss!


Kvällens Schema: glass, godis och choklad.

Kvällens Schema: glass, godis och choklad.


Sneak peak på packningen. Mina älskade som...

img_9464 (MMS)

Sneak peak på packningen. Mina älskade sommarklänningar får återigen inta resväskan för nya galna äventyr :)


Huskurer 4life

Haha, borde skriva en bok om Tant Sannas huskurer. Shit vad bra min inpackning blev!
Har aldrig nånsin haft såhär lent, fint hår!


Sannas Hårinpackning:
Aleo vero gele
Olivolja

Gör så här:

Massera in aleo vera låt sitta typ 2 min så det hinner torka in lite.
Massera sedan in riktigt med olivolja
Låt verka 30 min.

Skölj sedan ur lääääänge så att all olja försvinner.


Torr och kliande hårbotten?

Wtf, vaknade igår och min hårbotten kliade som aldrig förr. Och inte har det gett sig än heller!
Och dessutom är hela hårbotten torr som sand. Vad händer?!

Nu har jag i panik gjort en hårinpackning på aleo vera och olivolja, snälla säg att det hjälper! Tänkte låta det sitta i nån halvtimme typ så att det verkligen hinner verka.
Kan säkert bli jäkligt svårt att tvätta ur men vad fasen, de kan det va värt.

Anyway, nu är jag hemma igen efter en jobbvecka på Teliabutiken. Kanske den mest intensiva veckan hittills. Har verkligen varit folk heeela tiden. Från 10 vid insläpp, till 19 när vi stänger. Kul men krävande. Är helt slut när man sätter sig hemma i tvsoffan efteråt. Där har ni också svaret på min dåliga uppdatering i veckan... Sry.


Nu ska jag packa väskan för på ONSDAG ÅKER VI BRUDAR!

KOS 2010



Jag har blivit en mästare i köket! Idag la...

img_0154 (MMS)

Jag har blivit en mästare i köket! Idag lagade jag lax med kantarell- och ädelostsås. Igår blev det broccolipasta med kyckling och krämig ostsås. Och dagen före det pasta med gorgonzolasås och färska champinjoner. Sen har Sammy bjudit mig på en omgång av hans alldeles egna pannkakor med sylt. Det var inte fel det heller! ;)


Vad är min tystnad värd?

Du gör det mycket svårare än det egentligen är.

Jag är inte blind. Men jag ser inga problem, jag ser möjligheter.

RSS 2.0