Veckans sista dag.

Fy vad fort veckorna går, hinner inte med alls.
Helgen och ledigheten bara flög iväg, men dock har jag fått mycket gjort :)

-Två födelsedagskalas
-utgång
-shopping x2
-Örebro
-middag hos Sammys föräldrar
-hälsa på telenorarna på Eurostop..

Ah det mesta helt enkelt. Kan inte annat än att känna mig nöjd med min utmärkta planering.

Dock vart jag alldeles för trött igår på kvällskvisten så jag tvärslockna mitt i filmen vi hyrt. Men så kan det gå och jäklar va skönt det var att få sova en stund. Vaknade inte förän vid 11-tiden idag. 13 timmars sömn och nu är jag på topp igen!

Nu är det packning som gäller för om 2,5 timme går bussen in till Örebro och sedan bär det av för ännu en hård arbetande vecka. Åkte in till Eurostop igår som sagt för att hälsa på min kollega för nästa vecka, Maria verkarde jätte trevlig och vi kommer säkert få en underbar vecka tillsammans, med en hel massa sälj om jag får bestämma!

Fan nu är jag taggad för att sälja, gå ut, gå på, ta med, hitta behov, övertyga, sälja. Enkelt va?! :P


Jaja, nu ska jag slänga ihop det sista, måste packa varmt, en dag ska vi stå utomhus och då jäklar annamma kommer det bli kyligt! Ska ringa och tigga till mig en vinterjacka imorn, det tycker jag att jag förtjänar ;)
Sedan ska jag ner på stan och köpa  shampoo och sånt, kanske blir en godisbit med, vi har ju en låååååång resa framför oss. Hela långa vägen ner till Tommelilla ska vi, det blir tufft! Stackars Maria som måste köra hela vägen.

Ha det bra nu mina små hjärtan så hörs vi och ses när jag kommer hem igen.

Tänker på er!

Pusspuss!

Fredagskväll!

Åh gud vilken kväll!
Toppen!

Började med födelsedagsfirande för bror Mårten som fyller hela 31 bast idag! Vilken kille.
Grattis älskade bror! Firade hemma hos oss med tacogratäng, GOTT!

Sedan bar det av till Joanna med lite mysigt fredagsvin, spel och skratt.. Åh så härligt!
Gick sedan vidare till Folkan #13 där det var fullt ös, bror var där och en massa andra kända ansikten. Efter en kort stund gick brandlarmet och alla var tvunga att gå ut, stod ute och frös en stund men sedan vart allt lugnt igen och bara att gå in och fortsätta dansa.

Klockan slog alldeles för fort alldeles för mycket och det var god tid för Papas Dinner, alltid lika gott efter en helkväll.
Träffade ännumer folk där och många logiska och många inte alls lika logiska samtal hölls på plats,
Det vankades efterfest men efter att jag och Mårten slagit våra kloka huvuden ihop tog vi oss en taxi hem.

Men inte fan vart de hem för mig, istället gick jag rakt över gatan och hälsade på Mose som hade efterfest (trotts allt). Ännufler välkända ansikten och många långa fyllesnack var på gång där, haha kan inte annat än att skratta åt dom såhär i efterhand.

Nu kom jag hem och kikade på Telenor mobilen, missat samtal från ett icke familjärt nummer. Kan det vara mannen som vill köpa mobilt bredband av mig? HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Känns som att det är alldeles för sent att ringa upp nu så det blir imorgon, spännande att se vem det är.


Nu ska jag iaf göra ett gott försök att ringa Sammy, får se om han svarar, förmodligen inte men alltid värt ett försök :)
Klockan är redan 03.04 och time for sleep.

Hörs med imorgon mina vänner, love you!

Pusspuss!

Smile!

Åh, vilken härlig överraskning.

Ringde Sammy när jag kom hem från bingojobbet igår men utan svar.
Yeye tänkte jag och satte mig och knappra på datorn. Plötsligt hör jag pappa prata med någon ute i köket, någon som har mycket mörkare röst än mamma! Inte för att mamma har mörk röst, men fan vi fattar...
Stänger av musiken, nu hör jag de... Sammy är hääär! :D

Åh, vilken överraskning. Älskar när han gör så :) Mitt lilla hjärta!



Men det var inte den enda överraskningen. När jag kliver in på rummet har mamma städat! Gud så fint jag har de :) Soprent på golvet, sängen bäddad, mysbelysningen tänd... Wonderful! Stort tack!


Idag, är Mårtens dag! Grattis älskade bror :) 31 bast, tiden går fort när man har roligt!
Blir födelsedagsfirande här vid 18, sedan ska han ut med sina kompisar bland annat Erik som har fått utgångstillstånd, kul för er grabbar!

Men jag ska inte heller ta de lugnt ikväll inte, Joanna och jag ska mysa hos henne och om planera håller så blir de folkan som gäller för aftonen. Hårdrockstema passande nog (inte), men vi tar seden dit vi kommer, inte är vi dom som är dom.. Haha! ;)



Oh my, what a week!

Fyfan vilken vecka!
Väck mig jag drömmer?!

Jag ÄLSKAR Telenor Xpress!


Fan va kul jag har haft den här veckan, gudars skymning. Att alla människor kan vara så himla trevliga, roliga och mysiga? Ofattbart.
Detta är lätt det bästa jag gjort, nånsin!
Är så glad, känns i hela kroppen.. Detta är Lycka men stort L.


Nu är det bara dessa sälj som behöver kommas igång med, det kommer. Don't worry. På måndag är jag HET!


Växjö, Oskarshamn, Malmö, Tommelilla och Svalöv har besökts denna vecka och jag vart helt och hållet förälskad i Malmö, vilken störtskööön stad!


Nu är jag ledig torsdag till söndag, gött :)


Idag är Joannas dag, har grattat henne och nallat lite på hennes uuurgoda tårta, yumm!

Onsdag.

Tiden går fort.. Får bli en kort update från dagarna som varit...

Lördagskvällen:
Skrev som sagt att det skulle bli party, men ICKE!  - Besvikelse.
Mötte pojkarna på Indigo kl 22.30. Jossan och jag hade redan hunnit beställa så när den va avslutad gick vi vidare till After. Mycket trevligt förhak. Kvällen började närma sig natt och vi tog taxi bort till Stureplan och Berns. Tyvärr visade det sig att minsta tillåtna ålder var 23... Flopp!
Vidare till Debazer, låååång kö. Men när vi väl kom fram visade det sig att dom va knallhårda på ålder 20. Dubbel-flopp!
Gick till McD och käka. Tappade ut hela min orörda cola på golvet, pinsamt? Ja lite. Och fy va kladdiga skorna vart!
Kom hem runt 3 snåret, somna bums.

Söndag:
Slappar dag. Kikade på två filmer innan det var dags att åka hem.
Sammy och jag missuppfattade visst varann angånende vart vi skulle träffas. Slutade nästan i kaos och jag fick springa upp och ner genom hela Centralen innan jag tillslut hittade honom. Stackarn hade ju ingen aning om va han stog nånstans :) Hann med bussen på pricken.

Måndag:
Back to Stockholm, again...

Kl. 14.15 gick tåget till Stockholm för ännu en vecka på jobbet. Från Stockholm åkte vi sedan bil ner till Växjö där jag kommer tillbringa min vecka. Resan gick bra. Lyssnade på högmusik hela vägen ner där några av favorit hitsen var alltifrån jul-medly till smuf-race. Intressant musik val av Dj Marcus ;)

Tisdag:
Jobb på Ica Supermarket City, Växjö. Dessvärre var jag inte på topp och lyckades inte sälja ett skvatt. Kl. 18:12 gick tåget hem till Lindesberg igen... Fan så mkt åka det är nu!


Idag då....
Halka!
Väckarklockan ringde på ett alldeles för tidigt klockslag imorse och iväg for jag till Grängesberg och halkbanan. Herregud va läskigt men otroligt roligt det var. Kanonbra ledare med. Det ska han verkligen ha cred för!
Nu ska jag ner till körskolan igen, göra det sista på slutfasen och sedan ska jag boka in de sista två proven.

Vid halv 6 går tåget ner till Växjö.... Igen. Jag borde få stammis kort på Sj.

Stockholm

Yes, sitter hos Josse i Västertorp. Mysigt att träffa henne igen, blir inte så ofta nu för tiden!

Jag och Sammy åkte från Örebro igår morse, han sov hela vägen... Är gad att jag inte glömde hansfreen så jag kunde lyssna lite på musik i alla fall :)
När vi kom fram gick vi på stan i väntan på att Josse skulle sluta skolan och Dennis skulle sluta jobba. Sammy köpte sin en jätte fin stickad kofta. Har länge försökt få honom att köpa en sån, så nu är jag äntligen nöjd ;) Själv köpte jag mig en klänning, grå, spets, kortkort. Fin enligt mig :)
Luncha på Pizzahut, då kom mamma och gjorde oss sällskap. Oväntad överraskning, men ack så trevlig!
Tyvärr var pappa kvar på mässan, så flitig. Helt obegripligt hur den människan orkar jobba så mkt som han gör. :)

Träffade Sammys syster Lynn en kortis med.


Kvällen vart oväntat lugn! Hade ingenstans att förfesta på så vi åkte in till slussen och satte oss på Indigo. Proppfull (!) bar med en fruktansvärt liten toalett! Men åh vilken god drink jag hittade. Fläder Sour hette den, innehöll flädersaft, citron, socker och så klart nåt av den starka varan. Kan verkligen rekommenderas.. men måttligt mina vänner!

Gick till gamla stan där Joanna meddelat oss att Huset var stället som gällde, efter fler kilometers omväg i sökandet efter baren hittade vi den äntligen. Men, pojkarna säger plötsligt att dom är trötta och vill hem. Josse hakar på och vad gör då jag, står kvar för mig själv? ALDRIG! Så jag lunkar med hem.

Tråkigt? Ja lite.. Men åh så skönt det var att lägga sig under täcket och sova :)




Nu har jag precis duschat, satt på mig den nya klänningen och satt mig här. Ikväll blir det party!

Snabba förändringar!

Jo men visst är det så.
Började som sagt för två veckor sedan. Sökte jobbet på fredagen, på måndagen ringde dom och sa att jag skulle komma på intervju. En vecka gick och måndagen kom, intervjun gick bra. På onsdagen ringde dom och sa att jobbet var mitt!
Torsdag och fredag stockholm, utbildning. Måndag-onsdag, Stockholm, börja jobba.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och de kan gå såå snabbt. Tur att det här bara gör mitt liv till det bättre! :)

Var i Täby måndag-onsdag, jobbet är sjukt svårt men ändå så otroligt kul!

Det absolut bästa var på måndagen, öppnade kl 10, innan klockan slagit 11 hade jag registrerat mitt första sälj! Vilken känsla!
10 min gick och sedan kom gruppsmset från Team Ledaren som går ut till hela teamet, det stod:
"SANNA KARLSSON
 Hennes första dag, hennes första timme och hon sätter sitt första sälj!
FAN VA SNYGGT"

Och ja, det får ett flickhjärta att stråla av glädje!


Tisdagen var inte så givande dock, ingen försäljning för min del. Dock utökades mina kunskaper så pass mycket att jag på onsdagen kunde sätta inte bara en utan till och med TVÅ förlängningar helt på egen hand! Yiiha!


Nu är jag egentligen bara hemma för att packa om.
Imorn åker jag och mitt hjärtas fröjd och glädje, dvs. Sammy aka Sämmie, till Estockholmo för att hälsa på våra ögonstenar Josefin och Dennis!
Som ett extra plus i kanten kommer även skönheten Joanna att befinna sig i storstaden samtidigt, vilket bidrar till att resan blir ännu roligare!
Men inte nog med det, till och med mina stiliga föräldrar ska tillbringa helgen där. Sicken slump :)

(Lägg märke till att alla fick sig varsin trevlig kommentar.. Jag la ner MKT energi på det så ta det till er!)

Det tråkiga dock. Telenors dunderkalas Sales Academey kommer att infinna sig på söndagskvällen... Helt utan det nya stjärnskottet Sanna. Men kära kollegor, gråt inga floder för det.. Nästa stora SA kommer jag att vara kung på ;)
Tagga för det istället!


Nu är duschdusch som gäller, sedan lunch på The Hotel och sedan jag jag fullfölja kom-ihåg-listan som jag så flitigt skrev igår kväll :)


Trevlig dag allesammen!

Yiiihaa!

Hej, här har ni mig.
Sanna Karlsson, 18 år. Bor i Lindesberg 4 mil norr om Örebro. Jobbar för Telenor Xpress.

Ja kära läsare, ni såg rätt. JAG FICK JOBBET!!!!!!
Snabba ryck alltså ;) Var på intervju i måndags, idag fick jag jobbet och imorgon börjar den 2dagars introduktionskursen i Stockholm.
Fasiken va spännande!

För ca. en timme sen ringde Erika från Telenor och frågade hur jag kände efter intervjun. Sedan berättade hon att alla tre fick ett jättebra intryck av mig samt att mina referenser hade gett mig riktigt bra cred. Thank guys!
Kl 2-3 i eftermiddag kommer jag att få en bokningsbekräftelse från telenor där dom har bokat både turen dit, hem och inte nog med det, även boende under vistelsen! Jag behöver bara ta med mig själv, like it like it ;)

Jag kommer att ingå i min favorits team, Johan. Han verkar vara en toppen kille. Vi kommer funka bra ihop!

Nu ska jag nog dra in till Örebro om en stund, bussen eller tåget kommer att gå därifrån imorn så lika bra att vara på plats.
I'm so excited!


Have a nice day homies -
I sure will!

Arbetsintervju!

Igår vad dagen med stort D. Dagen då telenor ska få se mitt ansikte och förhoppningsvis inse att det är mig dom vill ha och behöver.
Kl 06.00 ringde klockan, alldeles för tidigt för min smak, men ah, det är sånna dagar man inte har alltför ofta så det är okej :)
Bussen gick bra, sov och snarkade hela vägen i stort sett.

Magen pirrade mer och mer ju närmare vi kom, när jag slutligen stod utanför dörren avtog det och det kändes helt lugnt. Skööönt!
Väl inne var det en hel massa folk, fan också. Men så kommer de in en tjej och säger att alla som sökt Telenor Shop ska följa med och alla och där står jag nu och undrar om jag verkligen kommit rätt, jag skulle ju på xpress och inte shop. Men slutligen kommer en ny tjej och säger att xpressarna ska med henne, vi fem som var kvar följde lydigt med. Det absolut skummaste var ju att det var en till från Linde!? Jag menar, vad är oddsen? Världen är bra liten.
Inne på kontoret fick vi en presentation av företaget följt av hela tre intrevjuer.
Inte trodde jag att det skulle vara så tufft. Alla med olika frågor, svårt att svara rätt på så kort tid. Sista frågan var värst "Sanna, varför ska jag komma ihåg dig?".. Öh, allt som snurrade i mitt huvud då var "säg INTE den klassiska: jag är en glad positiv tjej blablabla" Den har dom granaterat hört allt för mkt.

Nu är det bara att vänta och se, det jag kan åka på är att jag inte har körkort, ÄN! Men om nån av er i Telenor Xpress personalen skulle läsa detta: JAG ÄR SÅÅÅÅ NÄRA NU!

Håll tummarna för mig nu!


Bröllop!

I fredags var det inplanerat ett 2 års kalas för lilla Ella, men tji fick vi. Totlat lurade åkte vi till Sigtuna för att äta på restaurang, men icke. Hela släkten samlades på parkeringen på strandpromenaden för att tillsammans gå upp till restaurangen där Ullis och Lars redan väntade. Men inte kom vi till nån restaurang. Uppe på torget står det en liten, liten stuga med klocktorn och tända ljus och ut genom dörren kommer syster och svårger i vit klänning resp. kavaj. Det är då vi förstår, DOM SKA GIFTA SIG!
Vilken chock så säg!
Bröllopet var otroligt vackert, grinade så jag var alldeles rödspräng resten av kvällen.
Bilder från kvällens händelser finns här: http://www.bildmakarna.com/20081101/

Än en gång,
Stort grattis och en massa mys till nybilvna Herr och Fru Wasell!

RSS 2.0