I couldn't stay away, I couldn't fight it....

img_1188 (MMS)

Don't forget me, I beg.


What will be, will be.

Igår tog jag en riktigt spontan afterwork med 4 av grabbarna på Spitfire. Och nej, inte Brorsans gamla restaurang hemma i Linde, utan en annan på.. Östermalm kanske?
Nollkoll.

Himla mysigt att lära känna arbetskamraterna lite mer.
Käkade iaf Fajitas med kyckling och det var galet gott. Massa goda tillbehör och såser.

Imorgon hoppas jag på ett glas vin med några andra av kollegorna innan jag ska möta upp syster som ska kalasa på Grönan imorn.
Det kommer bli en bra helg!
Bilden är från förra året nät vi var på Grönan med båda mina systra + repsektive + barn. Himla mysigt!

Staden i mitt hjärta, Stockholm jag är din

Har det bra här i Stockholm. Jobbar mycket, men jag har så roligt på jobbet så det gör mig ingenting. Det går bra på Kunsgatan faktiskt :)

I tisdags var jag ledig och då hann jag med att träffa Josse en stund för en fika på Vetekatten. Himla roligt att vi äntligen kan börja ses lite mer igen. VI har ju trotts allt hängt ihop i 15 år nu. WOW vad gammalt det lät!? 15 jävla år!? Är det sant?...

Anyway, hann iaf med en upptäcktsfärd i Solna och vet lite mer vart jag bor nu. Det är skönt! Har himla nära ner till marinan och vattnet. Härligt. Västerbron kan jag nästan simma till. Finns också ett utomhusbad i närheten.

På vägen hem lyckades jag dessutom fynda en sommarklänning. Riktig toppendag :)





Peace & fucking Love baby!

Weei, nu har jag ÄNTLIGEN köpt min biljett till årets peace-festival. Fasen vad roigt det ska bli. Det här året åker jag med Jossan och hennes crew. Och istället för Camp Zebra som vi hade förra året ska vi ha ett bamsestort militärtält och sova allihopa tillsammans. Himla roligt!

Året biljett blev liiiite dyrare ä förra årets dock... Dum som jag var trodde jag inte att dom skulle ta slut så fort så jag missade ju att köpa någon. Fick istället ta en i andra hand på blocket. 3500 kr fick jag ge. Men pyttsan, det är det värt!








Är det inte verklighet så drömmer jag. 

img_0311 (MMS)

Fasen det känns som ett helt liv har gått sedan jag var i Åre fast att det bara gått två veckor. Ibland undrar jg om jag ens var där eller om jg bara drömt det?   Nu har jag bara en enda sak i tanken och det TÄR som fan på mig! Vill bara veta vilket ben jag ska stå på, men I guess time will show. Hatar bara denna jävla väntan och längtan!   Kryptiskt? Jag vet. Men alla behöver inte förstå, det är inte meningen heller :)


Det var jag och jag gjorde det bara för dig.

Familjen - det var jag Mitt liv har känts som några timmar, vad ska man blir när man blir stor? Det ena leder till det andra e allt jag vet, det e med dig jag vill bli gammal, å göra allt som bara finns. Som om den här dan var vår sista vi har, gulle dig.


Hope you´re not lonely without me

Händelserik vecka må jag säga. Som sagt, nytt jobb i måndags. På kvällen hängde jag kvar i stan med grabbarna och drog till Mosebacke och åt godaste kycklingen i solnedgången. Gud vad jag älskar försommarn.

På tisdagen drog boysen till Bail i en hel jäkla månad. Fy tusan vad roligt dom ska ha. Önskar för allt i världen att jag kunde följa med. Men går inte just nu...
Jossan kom på eftermiddagen och kvällen spenaderades på uteservingar i Gamla stan med goda drinkar. Fy tusan vad jag har saknat den tjejen Både hon och Kim sov kvar i min lilla Pärla på natten.



På onsdagen var det storfix i butiken inför Telias nya utseende, blev toksnyggt. Smet iväg lite tidigare och gick på studentskiva med Alexandra och Cindi. Tyvärr var jag alldeles för trött för att gå all in men en liten stund orkade jag med trots allt :)



Torsdag, första lediga kvällen. Var helt slut och röjde lite i lägenheten. Somnade ganska tidigt och försov mig såklart ändå imorse. Fattar inte!?

Men idag, fredag, åker jag faktiskt hem till lilla Linde igen. Sitter på tåget nu, är i Köping snart tror jag. Härligt att komma hem till mor&far och bara mysa. Ska träffa favorit-Sumo och ge Bistro en ärlig chans på lördag kväll. :)

Finns bara EN sak som kunde göra livet lite bättre nu :)



En helt ny karriär, i en helt ny stad.

Var på bio med Richie och Alex på söndagskvällen. Hann dessutom träffa upp Annelie och Johanna på Snaps för en cider i solen. Tillsist hann klockan bli så pass mycket att jag lika väl kunde sova kvar. Sov på Söder så jag hade riktigt nära till jobbet när jag skulle till jobbet första dagen. Och vilken utsikt jag hade på vägen dit!



Jag har fått mitt livs första heltids jobb. Går nu mer på ett 100% vikariat på Telias största butik på Kungsgatan i Stockholm. Den stora flaggskeppsbutiken, and I fucking love it! Folket där verkar vara helt jäkla underbara och jag känner på mig att jag kommer att växa där. Wonderful!


Kan vi inte vara nära, bara en minut?

Åh gud, jag har så sjukt mycket jag vill berätta så det nästan bubblar ur öronen på mig.

Har ju kommit hem till min lilla Pärla igen. SKönt återseende och jag har saknat den såå. Dock har jag knappt hunnit vara där? Har haft kvalitetstid med mina allra käraste och jag är så lycklig.

I fredags var det säsongsavslutning och vi drog ut på Östersjön med Sälen-gänget. Jäklar vad det festades, dansade, åt och drack tills att vi såg solen gå upp när vi satt ute på däck. Mysigt! Åh vad jag kommer sakna er fina människor. Längtar redan efter er!






Hemkommen från Åre efter en helt sjukt bra...

img_9123 (MMS)

Hemkommen från Åre efter en helt sjukt bra säsong. Åker hem tillsammans med A i vår snygga hyrbil. Stockholm, snart är jag hemma. :)


Sista utgången i Åre? Satt och sippade på ...

img_4565 (MMS)

Sista utgången i Åre? Satt och sippade på en flaska rosé igår. Drog vidare till Grappa för middag med fina vänner och avslutade på Werséns där Petter uppträdde. En bra kväll som gick alldeles för fort.


RSS 2.0