Just nu. Julian casablakas på scen själv ä...

dsc00562 (MMS)

Just nu. Julian casablakas på scen själv är jag i toppform. Nu kör vi!


PEACE&LOVE föfaaa-aaan! :D

Yeees idag kör viiiiiiiiii!

Nu är väskorna packade, tältet redo och brassestolen i högsta hugg. Nyss varit på systemet och inhandlat veckans proviant (mamma o pappa, jag ska ta det lugnt, ni behöver inte vara oroliga) men hejåhå 750kr gick det på!

Nu håller jag på att taggar till med filmen Festival inkopplad till högtalarna så nu spelas det skön musik för heeeeela kvarteret.

Om ca 2 timmar kommer brudarna och bilen sen åker vi!

Ha det bäst mina vänner, seeeeees i vimmlet!




1 dag kvar till Peeeeeace!

Haha galet, det pirras nästan lite i magen inför den här sjuka veckan! hihi.

Igår var jag inte ett dugg taggad, men efter en natts sömn med drömmar om det kommande veckan så är jag mer taggad än nånsin! Idag ska jag ligga i solen och bli brun inför veckan, för som jag har hört på andra som kan vi glömma allt var smink heter på det där stället. GÖTT faktiskt!

Mitt stora probelm är bara vad faaan ska jag göra med håret utan plattång!? Luggen är mitt eviga problem. Kanske skulle låta den växa ut igen. Känns smidigare så. Men det hiner ju inte bli lång till imorn dirket så jag får försöka komma på nån smart lösning...

Men sen tänkte jag åka på shoppingtur. Jag vill verkligen ha ett par rosa gummistövlar med mig! Hittade ett par igår och blev helt fast. Synd bara att det var storlek 35 när jag har 38... För en kort stund tänkte jag köpa dom iaf. Tur att jag ändrade mig.

Men allvarligt, hur snyggt vore det inte med höga rosa stövlar till en söt sommarklänning och sen ett par stora solisar till. Mummms!




Glad midsommar från Västerås!

img_0118 (MMS)

Glad midsommar från Västerås!


Åh, det är så galet mysigt med uteserverin...

img_6807 (MMS)

Åh, det är så galet mysigt med uteserveringar! Har nyss kommit hem från en superbra kväll med Joanna och Bella :) vi har suttit på mingla sedan kl 8, för skönt ute även om vi fick svepa om oss med varsin filt framåt 10snåret. Idag blev det en pasta med scampi och vitvinssås. Mmm fööör gott! Och nu är det bestämt, på torsdag bokar vi vår resa. Kos, här kommer viiii! Snart dags för peace med. På måndag kör vi en hel vecka av galna äventyr på zebra camp ;)


Soooool och klarblå himmel!

Gud det här är verkligen livet på en pinne!
Ny fin sommarlänning (köpte den i födesledagspresent till mig själv), barbent, utsläppt hår som fladdrar i vinden, barfota och snart middag med vännerna på en varm uteservering.

Synd bara att jag vart inne hela dagen, men på lunchen gled jag ut och åt en Flurry i solen på våghustorget.
Ja men lever ju inte ekonomiskt på sommarn, men hey lika bra att passa på nu när livet är som bäst så kan jag leva ett tråkigt, billigt liv i höst ;) Om jag inte skulle vinna på lotto då, då kan jag leva som en kung jämt. Det vore nå!

Nej nu ska jag locka håret, spana ut kvällens outfit (om det inte blir den här, men jag har inga skor som passar till) och sedan ska jag knalla ner på stan till vännerna och kvällens middag.

...

aa, här var det meningen att det skulle komma en sommrig fin bild på mig i min nya klänning. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen. PC SUGER RUMPSTEK! Jag saknar min älskade mac.

Skickar iväg en med iphonen sen istället, apple for life!

Mmm 20årsfirande har sin charm ändå :)

img_0107 (MMS)

Mmm 20årsfirande har sin charm ändå :)


Idag fyller jag 20 år. God damn vad gammal...

img_6807 (MMS)

Idag fyller jag 20 år. God damn vad gammal jag börjar bli! Det är sinnessjukt ju. Stoppa tiden snälla nån? Annars... Firad blev jag både igår och imorse. Fast att jag inte skulle ha nåt har min underbara familj och släkt gett mig betydligt mer än jag förtjänar :) tusen tack snälla ni! Ikväll tänker jag fira med Sammy, vi ska dricka skumpa och äta jordgubbar. Ska försöka hitta nåt gott recept på mat också! Men.. Tyvärr har inte dagen vart helt perfekt dock, magsveda och illamående tvingade mig hem från jobbet. Bara jag inte får magkatarr! All denna stress alltså... Snart har jag lite ledigt, då ska jag botas! Nu kom jag på vad jag har missat, jag har inte varit på systemet än! Det får bli imorn, premiär trots allt ;) hehe! Ha det bäst, puss!


Sitter på golfbiten och lyssnar på trubadu...

img_0104 (MMS)

Sitter på golfbiten och lyssnar på trubadur :) har nyss ätit sommarbuffé. Livet är bra gott!


Haha, galet. Vi behövde nåt å göra så vi k...

img_0095 (MMS)

Haha, galet. Vi behövde nåt å göra så vi kör till Karlstad för lite glass! Lätt värt det! Spontanitet I LOVE!


Den här bilen körde precis förbi oss. Här ...

img_0094 (MMS)

Den här bilen körde precis förbi oss. Här har vi ett stort fan av McDonalds!


Hmm, folk söker personal/jobb på galna sät...

img_0081 (MMS)

Hmm, folk söker personal/jobb på galna sätt nu mer.. Den här tjejen går utanför mitt tågfönster just nu. Hon delar ut bananer och söker webbdesigner och utvecklare... plötsligt känns mitt cv lite oldschool.


Aldrig sett så mkt folk förut... Tåg förse...

img_6807 (MMS)

Aldrig sett så mkt folk förut... Tåg förseningar är mångas bekymmer ikväll.


Mmmm, vänta på tåg är det bästa jag vet......

img_0078 (MMS)

Mmmm, vänta på tåg är det bästa jag vet......


Lite bitter idag faktiskt. Shit att det ka...

Lite bitter idag faktiskt. Shit att det kan bli fel med informationen ibland. Men man får se det såhär jag har ju lärt mig att kontrollera vilka regler som gäller redan INNAN jag godtar det. Hoppas bara att jag får ersättning för dom resor jag blivit lovad :P Ska bli jättespännande att se lönespecen sen! Ah, god mat har jag ju fått iaf, får se det så :)


Åh jag saknar er mina små hjärtan! För...

Åh jag saknar er mina små hjärtan! För även om jag har det superbra här, trivs på jobbet och bor hos världens bästa syster med familj, så är det en liten detalj som fattas. Mina vänner! Jag saknar er så jag smäller av :)


RSS 2.0