Hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter jobbet. Och det var inte alls så fruktansvärt som jag trodde. Skrapade ihop lite växel från olika håll och kanter och tanterna var förmodligen för varma och utmattade och satt därför lugnt och sansat på sina platser utan knussel. Och den nya tjejen var jätte duktig!

Nu är jag dessutom utbildad i Vegas spel. :)

Åh neeej!

Fyfan för jobb idag säger jag bara...

Chefen ringde igår. Han har åkt till Stockholm utan att ge mig nycklarna till jobbet. Så efter mycket om och men ska jag hem till en tjejs mamma och hämta nycklarna..
Men inte nog med det så är det totalt slut på växel och vi har hela 6 timmar framför oss.. I just love it - NOT!

Har en stor klump i magen nu inför jobbet. Det bästa är väl att jag ska jobba med en ny tjej i en kokhet lokal med argsinta tanter... Kanon...

† Michael Jackson †

En oförglömlig legend.

Jag är helt övertygad om att när jag blir gammal och har barn, kommer jag att sitta med dom och prata om en fanastisk musiker som fanns när jag var ung. En man som började från barnsben och tog världen med storm med sin sång, musik, dans, operationer och skandaler.

Här har ni honom i en av hans bästa låtar enligt mig.
Will you be there.



Sommardag

Idag har det faktiskt varit en perfekt dag! Den hade inte kunna bli mycket bättre :)

Började med att jag vaknade i tid, tack vare väckarklockan iofs, men i tid var det i alla fall. Jag klädde på mig snabbt och inom loppet av 45 minuter så var ja på badhuset, ombytt och klar och simmandes i poolen.
Tanken från början var att jag skulle gymma, men tappade suget så fort jag såg solen utanför fönstret. Så ett simmpass passade mig utmärkt. 750 m var de jag orkade och hade tid med innan det blev dusch och bastu.
Sedan kom J till stan och vi packade in oss i en kokhet volvo och påbörjade vår resa till Norsviken för sol och bad. Schteeeeek!
Men, först ska två (nu mer) blondiner tanka bilen. Det där med att planera var på vilken sida tanklocket sitter och hur man ska parkera för att det ska bli rätt sida, visade sig inte vara vår grej riktigt....
Men vi klarade det!
Väl framme i Norsviken var det great. Sol, goda försök till bad (som inte lyckades i och för sig, men goda försök var det allt!), och välplanerad som jag är hade jag tagit med högtalare så vi hade musik.

När solen började gå i moln tog vi vårt pick och pack för en lunch på Lindepizza. Blev en "Kerstin Special" och den var utsökt som vanligt.

Klockan 16 stod jobb på schemat och det var riktigt lugnt och skönt för en gångs skull. Tiden bara flög iväg och vi hann knappt börja innan 6,5 timmar hade gått och det var dags att gå hem igen. Faaantastisk!


Dagens stora GRATTIS går till världen bästa Sandra. Hon har kammat hem ett reseledarjobb på Apollo och börjar snart sitt nya liv i Alanya. Det är du värd hjärtat!




Veckans hitvarning - Delux!

Haha, jag måste bara dela med mig av någonting.
Det är dock lite barnförbjudet så alla små öron och ögon bör hållas för!

Historien bakom det här inägget är mest att det väcker minnen. Våra instruktörer på Guideskolan gjorde en egen version av just den här låten. Har den på film på kameran, den kommer snart upp så att ni får se den med!
Lyssna på texten och "njut". haha!


Vilken härlig dag

Nananana (gjorde ett starkt försökt till att efterlikna Jill Jonssons sommarlåt som jag tror heter Vilken härlig dag.. Vet inte om jag lyckades så bra.)

Yeye, anyway.
Jag och mitt nya blonda hår haft faktiskt haft en riktig kanondag! Det började med att glassa lite i solen här hemma. Sen fixade jag mig lite och drog ner till Golfbiten och käkade lite lunch med Mamma&Pappa. Det var minst lika gott som vanligt. Det är faktiskt riktigt mysigt att sitta där i solen och äta gott, det rekommenderas varmt!

Sedan bar det hem för att byta om till bikini och drog åter igen ner på stan där jag mötte upp Sumo. Vi gick ner till Loppholmarna, låg i solen och snackade skit. När det blev för varmt så gick vi ner till vattnet. Det började med att vi doppade fötterna men snart försvann shortsen och linnet och Sanna slängde sig i vattnet. Det var faktiskt riktigt skönt (!) ... när man väl kom i...
Ja, det tog en stund, men sen var det bra! Haha.

Nu är jag hemma och har nyligen ätit en grekisksallad och smällt i mig en hel liter jordgubbar. Nu jäklar ska förkylningen botas, och varför inte bota den med något gott?

Imorn kommer min kära Joanna till stan och jag hoppas på en dag tillsammans. I alla fall fram till klockan 16 för då är det jobb som står på mitt schema. Bingo-tanterna kallar och jag går dit mer än gärna! Pengar? Ooohja!
Förresten, det är ju faktiskt jobb resten av veckan, jippi!
Sen får vi ju såklart inte glömma parkfesten på lördag. Måste försöka komma ihåg att köpa förköp imorn...



Stan i mitt hjärta av lycka och sorg.

Blond?!

Ja, nu är jag blond igen för första gången på 5 år ;D
This is the new me:


 


Klippning!

Som dom flesta av er vet så slingade jag ju håret i mars till några nyanser ljusare. Och nu såhär efteråt när jag har fått känt och klämt lite på det, så stortrivs jag!
Har haft mörkbrunt, nästan svart hår ända sen 9an men nu tror jag faktiskt jag börjar närma mig min egen färg. Har ju faktiskt inte behövt färga det sen början på mars och nu är ju snart juni slut. Lite annat från den mörka tiden när jag fick färga var 6e vecka för att hålla färgen snygg..

Så idag ska jag faktiskt besöka Frida för lite ny färg och lite toppning av topparna. Håret har växt som ogräs nu på sista tiden, meee liiiike!

Det känns fräsht att fixa håret nu på sommaren och framförallt när vi snart ska iväg på medelhavskryssning! Jippi!
Det ser jag verkligen fram emot!

Tack för igår!

Vill bara ta tillfället i akt att tacka alla för en fantastisk dag igår!
Fick jätte många fina presenter och jag är såååå himla glad för dom allihop! Ni är helt underbara som kommer ihåg lilla mig!

Ni gav mig:
- 8 st BodaNova dricksglas.
- 5 st rosa Coctailglas
- Gå-hem-från-krogen-skor
- Studentalbum, som var sååå himla fint!
- Armband
- Klänning av Sammy
- Jättefint halsband från Service&Co gänget
 Och en hel massa bidrag till min renovering av rummet!


Ska ta lite bilder på allt så fort jag fått tummen ur arslet och laddat kameran...


Ni gör mig Lycklig!

Midsommar & Födelsedagar

Midsommar spenderades ju som bekant i Stockholm med gamla goda vänner från Service&Co, guideskolan.
Åh det var heeeelt galet perfekt! Allting kändes faktiskt precis som vanligt och vi pratade på som att ingenting hade hänt sen sist.
Fick såklart höra lite smaskigt skvaller om dansk-kursen och så också. Roligt-roligt!

Lyckades tyvärr glömma kameran... Jättesynd faktiskt!
Men jag hoppas att ni som hade kamera lägger upp lite bilder snart så vi andra får se!?

Framåt två tiden käkade vi allihopa. Sammy och ja hade med oss en klassisk midsommarmat med färsk potayis och sill. Jag hade med mig skärgårdssill, det är typ den enda sil jag äter, det var mummisch!

Efter maten stod det lekar på schemat. Vi lekte "ballong-leken", ni vet när man ska smälla ballongen mage-mot-mage utan att använda händerna. Tror att det flesta av oss fick en och annan tur ner på gräset och rullade runt i försöket att smälla ballongen. Jag är riktigt imponerad av att vi lyckades klara uppgiften och dessutom utan gräsfläckar!

Mina älskade små hjärtan kom dessutom ihåg min födelsedag och fixade både blommor och present! Jag blev så glad, tusen tusen tack!

En fantastisk dag helt enkelt!



Men idag är det födelsedag, och jag blir 19 idag!
Nu kommer gäster så nu måste jag sluta och ta emot dom!

Puss hej!

090618

Fan, dagarna går fort! Juni är ju föfan snart slut!? Och imorgon på en-månadsdagen-sen-sist ska jag äntligen få se min "famlij" från Service&Co skolan. Längtar så mycket, det kommer bli alldeles superduperdejligt! <3

Anyway, gårdagen skulle jag berätta lite om tänkte jag. Jag brukar ju egentligen aldrig gå ut på onsdagar, men ibland måste man göra undantag. Och tur var väl de, för jäklar va kul det va!
Governoren var gryyyym på scen, och då menar jag verkligen det! Vilken känsla han av till oss i publiken. Han stod liksom mitt i bland oss på dansgolvet, sjöng till oss, för oss, dansade med oss. Sen ska vi ju inte glömma att musiken han sjöng var bra grym den med!
Sen var det väl såklart ett plus att alla gamla godingar var där med. Träffade många bekanta ansikten och för en gångs skull nöjt ja faktiskt av att snacka samma jävla dynga som sist.
Är man inte bra knäpp?


Lite lågupplösta bilder från gårdagen:
(Visst att bilderna är dåliga, men jag hade faktiskt förväntat mig ännu sämre från en repig 3,2 megap. mobilkamera?.. Yeye, hur som hellst, vill ni se dom i större och ännu sämre format går det bra att klicka på dom :P )






Visst ja, idag ska jag packa, handla mat och åka itll Sammy. Bussen går 08.00 imorgon bitti!

Governor Andy

Ikväll kommer Governor Andy till Bistro.
Tycker han är en asgrym reggae artist och faktiskt en av Sveriges bästa enligt mig.
Grym är han, och grymma är jag och Sumo med, så nu drar vi och är grymma tillsammans!

Här har ni honom med låten Ensam!

...

Fanfanfanfanfanfanfan......

Låt tiden gå fort nu så jag slipper ångesten.

Ny design, igen.

Jag tycker det är riktigt, riktigt kul med layout. Så när lektionen Info&Layout började på gymnasiet hade grymma förväntningar.. Helt i onödan dock. För vår lärare tyckte nämligen att det var bättre att vi lärde oss skrivprogrammet Word, så nu kan jag de inside-Out.

Men dock försvann inte mitt intresse för layout helt. Därför ser ni titt som tätt ny layout och design på min blogg...
Nu har jag bara gjort en ny header, jag tycker att den vita bakgrunden är fräsch. Och eftersom min favoritfärg den här sommaren verkar vara just vit så passar det bra.

Vad tycker ni, är den OK?

Xpress

Att jobba på Telenor xpress är ett otroligt roligt, men ack så slitsamt jobb för psyket. Nästan aldrig hemma, en ständig saknad, långa dagar och samma tjat till varje kund som går förbi..
"Hej, får jag ställa en kort fråga? Vilka ringer du med? Kanon, då ska jag visa en sak för dig!"

Men det är också slitit på det fysiska planet, att stå dagar i ändå på köpcentrets hårda golv, spendera halva natten i volvons framsäte med hög volym och kyla för att chaffören inte ska somna. Man lever på kaffe, redbull, kanelgifflar och McDonalds. Man bara stiger i vikt varje gång man åker förbi en McD, kolesterolhalten är så hög att det ryker ur öronen och folk knarkar ner sig på koffeintabeletter för att hålla sig i trim.

Jag är glad att jag slipper det, faktiskt.
Men ändå saknar jag närheten, sällskapet, skratten, spontaniteten, glädjen att lyckas med säljen, kicken, hitta på massa bus tillsammans, äta tillsammans, resa runt och se sverige, träffa folk, höra nya dialekter och få se att det fakiskt finns någonting utan för Linde-skyltarna.
Det finns ett helt vimmel av fantastiska människor därute som vi inte ens vet att dom finns.

Idag åkte jag in till Örebro och träffa ett kärt gammalt ansikte från mitt gamla team. Aspen, den glada skåningen, stod ute på Österplan och krängde mobiler.
Väldigt trevligt att se han igen!

När jag skulle åka därifrån fick jag syn på Telenorbilen på parkeringen. Fastnade en stund och bara tittade på den. Vilka minnen dom bär med sig, dom där bilarna! Alla gamla goa låtar som man har haft allsång till. Alla djupa samtal man har haft, alla personer som man fakiskt har tillbringat flera timmar tillsammans med i bilarna bland lådor och montrar, alla billekar man har lekt, alla skrattattaker jag och Maria hade, alla felåkningar, alla svordomar, och åter igen.. Alla kanelgifflar man har ätit...


Telenor Xpress, I MISS YOU LIKE HELL!
 
(Klicka på bilderna för att göra de större)

Gym kanske inte är en plats för mig trots allt?



Idag var jag på min ny-gamla vän Nautilus. Skaffade ett tremånaderskort där förra veckan och nu är det dags för lilla mig att träna.
Så jag packade min väska och drog dit.

Glömde ju bara att äta frukost och självklart låg vattenflaskan kvar hemma.
Men men, jag mådde ju finfint så jag satte igång.
Steppen som uppvärmning, ryggmaskiner, armmaskiner, ben-, lår-, och vadmaskiner. Avslutade med att göra små övningar som Peter har läxat upp mig att göra för min stackars krokiga rygg.

När jag står och stretchar känner jag min plötsligt lite vimmelkantig. Avslutar lite hastigt och lustigt och börjar gå mot omklädningsrummet. Men i trappen känner jag hur det gungar till i huvudet och jag har fått en rejäl yrsel.
Jag hinner knappt komma ut ur träningslokalen innan jag känner att jag måste sitta för att inte ramla.
Hittar en bänk, sätter mig. Det snurrar bara mer och mer och fortare och fortare. Känner hur kroppen blir tyngre och jag börjar tappa känsel i benen. Jag lägger mig ner och sen.... Svart!

Total blackout. Förmodligt svimmade jag till för en stund. Vet inte hur länge jag var borta men jag vaknade av att en gubbe kom fram, tittade ner på mig och frågade mig hur jag mådde.
Jag vinglade upp och försökte övertyga honom att allt var bra. Vill inte ställa till nån scen direkt..

Slutsatsen man kan dra är i alla fall följande: Att inte äta och dricka på över 15 timmar och köra hårdträning på gym är ingen god idé.

Peace And Love '09


Någon som vill bli med mig till Peace And Love '09?
Tänker ta en 2-dagars-biljett och åka upp fredag/lördag nästa vecka.
Ska du med?!


En ovanligt lyckad helg

Fast att jag inte var på bästa humör tidigt på fradagskvällen så blev det mycket bättre när jag fått på mig festkläderna och tog mitt pick och pack till Sumos place.
Där var det fullt hålligång med lekar och skratt.
Kvällen blev snabbt natt och vi gav oss iväg till Folkan. Hotellet var sen länge fullt av lyckliga studenter. På Folkan träffade man som vanligt ett gäng bekanta ansikten, och några som jag saknat väldigt mycket! <3

Framåt småtimmarna kom min lilla hjärtevän S hem och la sig brevid mig i sängen. Mys!

Lördagen var en väldigt lugn dag. Dagen-efter-luncha med J&J. Det blev som vanligt en superkebabpizza utan kebab, YUM! (För er som inte har förstått det än så smakar kebab fruktansvärt illa och efteråt mår magen lika illa som det smakar. )
Framåt kvällen åkte vi till Örebro och tillsammans med Chrille och hans iPod hade vi en rock-nostalgi-kväll. Men även den kvällen började bli natt och vi planerade att gå till Bjrönstugan. Men fastnade i vanlig ordning någon annan stans. Den här gången på Pitchers.
Även där lyckades man se ett och annat bekant ansikte och kvällen blev både tidig och billig.

Söndag - Sov länge. Sen åkte vi ut till Marieberg jag och hjärtat. Han shoppade loss på Lagerhaus och hela badrummet fick sig ett ordentligt lyft med blommigt duschdrapperi och turkos matta och turkos tvålpump. Han ville egentligen ha en blommig soptunna med, men det var slut...
Själv fick jag med mig decilitermått-set i form av små rosa hjärtan - fint!





Nere...

Idag är jag inte alls på mitt bästa humör. Vaknade på fel sida och det har bara blivit värre ju mer klockan har blivit.
Jag är inte alls arg eller sur, bara ledsen och nere.

Just nu kan jag inte se nåt positivt med mitt liv. Synd att säga, jag vet. Men jag känner ingen lycka över huvudtaget.
Ingen lust, ingen ork, vännerna är alldeles för långt bort och ja bara hatar att vara här. Men å andra sidan, vart skulle jag annars ta vägen?



Skulle så gärna vilja prata med nån. Men det är ingen som förstår...

Tvivel

Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer.
Jag lever för kicken, precis som du.

Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen.
Jag har frihet i blicken, precis som du.

Här står livet i farstun, så nära inpå.
Men det är nåt som gnager ändå...


Det kallas tvivel, det där som stör.
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.
Och jag ser hur du tänker på nåt,
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur.

En obehaglig distans,
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Tisdag

Idag är det inte vilken dag som hellst för idag är det
mormors födelsedag!


GRATTIS!




Men för min del är det jobb som gäller i kväll. Inte lika kul... Vill inte alls dit. Men å andra sidan, det är pengar.

Sommarplåga

Ingen kan väl ha glömt förra årets sommarplåga Bag In Da Box. Om man nu händelsvis skulle ha gjort det har gruppen i år gjort en uppföljare som minst sagt kan pigga upp minnet.

Årets låt: Kamikaze



Kort avbrott

Måste bara göra ett kort avbrott i städningen för en liten biktning.

Jag har 50 par skor...

Ändå lyckas jag ha tillfällen då jag "inte har några skor att ha på mig.." Kanske dags att tänka om?

090608

Hello!
Idag såg jag att vi har fått inbjudan till Midsommarfirande i Stockholm med Service&Co gänget, fan va roligt!
Vi kommer att vara hos världens bästa roomie Kakan.
Fan jag känner på mig att det kommer bli grymt!








Hej allesammans!

Snart är det dags, mat dricka, fest och skratt! Midsommar är här och självklart ska de firas tillsammans!

Service & Co, vänner som ni känner, ta med dom hem till mig fredagen den 19:e så kör vi all night long!

Eftersom det är en hel del som ska planeras inför detta ber jag er respektera att svar tillhandahålls senast onsdag den 17:e.
Markera attending eller not attending eller ring/sms mig på 073 - ••• •• ••!

Vill du ha med en vän så kör på, ju fler desto roligare, inte sant? Men glöm inte meddela!

Har du frågor, hojta!

De kommer bli en midsommar ni sent glömmer ;D




Men idag är det lite annat än midsommarfirande som står på schemat, idag är det storstädning.
Igår lyckades jag lasta hela bilen full i nya prylar till rummet så nu ska jag försöka få det lite fint här inne.

Sen ska jag försöka få lite tid till att träna min stackars rygg som har ont-ont-ont!

Dagen verkar ha mycket att bjuda på så det är lika bra att sätta igång!

Veckans hitvarning

Dope - You spin me round



Matchen

Matchen igår var völ mer eller mindre en flopp..
Men den sågs i varjefall med gott sällskap och det blev många skratt under kvällen.

Senare frammåt midnatt så traskade några vidare till korgen medan andra traskade hem. För en gångs skull var jag en av dom som traskade hem. Ganska skönt faktiskt.


Idag väntar IKEA på mig med öppna armar. 14 dagars rean pågår och jag bara måste dit! Jag hittar säkert på nåt som jag vill ha. Om inte annat så finns det ett par skor jag suktar efter på dinsko, så nåt smaskigt får jag säkert med mig hem!

Älskade, älskade du



Nya dagar väntar med nya tidsfördriv,
och allting liksom kräver mera nu.
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade, älskade du.




Önskelista?

Ja nu är det bara nårga veckor kvar tills jag är ett år äldre igen. Mamma har redan börjat fråga mig om vad jag vill ha..

Egenligen behöver jag ingenting! Jag har mer än vad jag behöver, minst sagt!

Men här mamma är i alla fall lite tips och idéer som kan hjälpa på traven.





DinSko - 399:-
Jag provade dom innan jag köpte mina gladiatorsandaler. Och dom är så himla sköna!
Det finns några i storlek 38 kvar både på Marieberg och i stan. Annars funkar 37 med.






Nelly.com - 199:-
Jag tycker om när det är både svart och silver i armbanden.
Det får gärna hänga ner lite berlocker också, men det är inget krav..




Cocoo.se - 145:-
Tycker det här är lite coolt.




Men nu menar ju inte jag att jag MÅSTE ha just dessa. Det är bara en liten insperationskälla :)



Garderobsnytt!

Här är det nyinköpta kläderna:



 
 

Spontan=Sant

Får väl börja med att ursäkta min dåliga update.. Men det har sina orsaker som jag snart kommer till!

Jag har under det senaste året utvecklat en väldig spontanitet.
Innan var det alltid massa planering och långt-i-förvägs-tänk. Nu bara kööör jag istället (som wisslan hade sagt) och jag bara älskar det!

I måndags förmiddag satt jag och Sammy i solen, hade lite tråkigt och funderade på vad vi skulle göra.
Mina föräldrar kommer på den briljanta idén - Stockholm!
Vilket jag gillade BigTime! Sagt och gjort, vi drog till Stockholm!

Bokade in oss på ett litet vandrarhem mitt i City. Gick ut på stan, shoppade massa nytt, åt gott, såg Änglar Och Demoner på bio, gick Naturhistoriska.. Ja, vi har haft en perfekt "Mitt-i-veckan-weekend" helt enkelt.
Hade ju kunnat önskat at t det hade funnits lite mer tid till att träffa några välkända ansikten, men det kommer många fler chanser inom kort!

 

RSS 2.0