Maskerad!

Har precis kommit hem från jobbet och nu väntar sängen för imorgon ska jag upp tidigt och åka med bussen till Örebro och mitt kära Telia :)

I helgen ska jag faktiskt på Halloween/maskerad fest!

JAAAAA! Jag får klä ut mig!! :D
Vad fan ska jag klä ut mig till då? Kycking kanske? ;)


Julklappstips

Hittade just en perfekt julklapp som jag själv hade blivit superduperglad av att få. En egen personlig kalender där man får välja färg, form och text själv.
Ingen nyhet på marknaden direkt men såhär i julklappstider är det ju perfekt!

Så här skulle min ha sett ut :)



Födelsedagsbarn

Idag fyller storasyster Hanna år.

Stort GRATTIS Hanna!
I miss you


Halloween

Ååååh jag älskar maskerader! I helgen är det ju halloween den enda helgen som det faktiskt är okej och klä ut sig. Jag är skitsugen på att dra på mig ett lakan, rulla in mig i toapapper, klä ut mig till stålmannen eller något annat skoj!

Någon som vet nåt kul ställe man kan dra till i helgen där det är OKEJ att se ut som fan?! Isf, vem vill haka på!? :D

Bilder från Spanien. Där var det maskerad flera ggr i veckan vill jag lova. Så himla kul!



Ella Wasell

Grattis Sötnos!


Världens bästa Ella blir hela 3 år gammal idag.
Herrejösses vad fort tiden går, har det redan gått tre år sen lilla knoddan kom? Vansinne.
(Det var en stolt nybliven moster på bilden vill jag lova!)


Hur som, lyckligaste mostern är jag i alla fall som har tre (snart fyra) über-wonder-bara syskonbarn. Tänk vad små barn kan göra med en, helt fantastiska små varelser det där :)

Home makeover

Nu tänkte jag visa vad man kan göra med sitt utseende hemifrån.
Allt man behöver är sax, kam, hårfärg och en slingmössa.


Som jag visade igår så färgade jag slingor med min supersnygga slingmössa. Reslutatet blev riktigt bra tyckre jag allt :) Idag tog jag dessutom fram kammen, saxen och urtunningssaxen. Klipp-klipp och TAADAA! Så har vi en lugg!

 

Sammy har varit vid min sida hela tiden och såklart även på bilderna. :)


Hårfärgning

Här är det hårfärgning på G. Min utväxt är allt annat än okej så därför köpte jag idag hem ny hårfärg som förhoppningsvis ska fräsha till det lite. Köpte en annan färg än sist och håller nu tummarna hårt för att det ska bli bra och inte grönt.

Är så galet het i min slingmössa!


Vinn din egna tavla!




Nu har Canvasord.se en tävling på websidan där det ligger en canvastavla (60x40) i potten. Tavlan ligger helt och hållet i vinnarens händer där man får välja och vraka bland sina EGNA persnliga bilder.

Har du en massa fina bilder hemma från semestern, på hunden, vänner, pojkvänner familjen, naturen.. You name it. Ta chansen och vinn din egna tavla!

Klicka HÄR för att delta i tävlingen!




Veckans hitvarning


I tanken är jag redan där.


Damn

Fick inte västen.. Någon budade över mig i sista sekund för fick den för endast 15 kronor mer än vad jag skrev. Otur.

Istället tröstade jag mig med att gå ut och gå med Josefin. Jävligt skönt att komma ut faktiskt. Hösten har sin charm ändå, det är lite småkyligt i luften, mörkt och löven ligger klistrade mot marken.
Hur som hellst så var det trevligt att bara gå runt och snacka om allt och inget en stund. Något som vi inte kan göra så ofta nu när vi bor flera timmar ifrån varan..

Auktion-freak

Klickande lite random in mig på tradera nu på eftermiddagen och såg en superfin pälsväst som låg ute till försäljning.
Nu har jag lagt mitt bud på 152 kr och håller tummarna hårt för att ingen budar över mig nu sista timmen.


Det bästa med den är att den är vändbar. Och på andra sidan är det äkta mocka. Perfekt med lite variation i samma plagg. Jäkligt smart uppfinning det där :)

Dagen efter

Igår blev det som planerat en sväng ut på byn. Inte i det sällskap som jag planerat från början eftersom Emelie var sjuk och Jossan va trött. Men ett sms senare så hade jag bkat in mig på nya äventyr.

Som oftast så blev det förkrök hos Bobby, sedan Folkan och efteråt var det hem till Bobby igen innan det var dags att ringa taxin och rulla hemåt. Kvällen var riktigt kul som vanligt med det glada gänget :)

Får se om fröken Nydén lägger upp bilder från kvällen sedan. Hon ansvarar för att kvällarna förevigas med hennes trogna kamera :)

Väntar

Väntar på bussen. Hann inte hem från jobbet innan den tidiga bussen gick så istället får jag vänta tills nästa. Ikväll tror jag minsan att jag ska ut på partey och svinga mina lurviga och fira att jag jobbat och slitit hårt nu på sistone.
Nu är jag ju dessutom ledig ända till på torsdag!

Nytt i garderoben

Åkte ju som sagt iväg till Marieberg och shoppade lite. S hittade också en massa fina saker som höstjacka, 2 st tees, löparskor och en pälsmössa. Nästan lika fin som min, så nu kan vi gå på stan och matcha varann i våra ludna mössor :D

Här är mina inköp:


Ormskinnsleggnings, Lindex. (har kollar på dem länge men inte bestämt mig för om det är snyggt eller galet. Nu vet jag svaret. Det är både snyggt OCH galet ;)


Underkläder som sagt. Hade det varit jag själv som varit iväg hade jag aldrig kommit hem med någonting blått. Men lite färg är alltid fint faktiskt :)

Shopping!

Haha, Malin på hotellet ringde mig precis och sa att dem hade fått återbud på middagen ikväll. Det skulle bara komma 10 pers och inte 30 så det skulle Pauline klara på egen hand. Så jag fick ledigt idag!

Så planerna ändrades helt och istället för att åka hem stannar jag kvar här i Örebro. Ska ju ändå jobba på Telia imorn så det är lika bra att vara på plats.
Eftersom S också är ledig idag tänkte vi åka ut till Marieberg och fira att lönen har kommit in på kontot. Får se om vi hittar något men underkläder måste jag i alla fall köpa. Hade ju räknat med att åka hem idag så det är slut på rena underkläder för min del...

Visar såklart inköpen så snart jag kommit hem igen :)


En halv-ledig fredag

Idag är jag nästan ledig. Det är så himla skönt!!!
Det enda jobbiga är att jag ska jobba på hotellet ikväll. Det var en middagsservering på 30 pers ikväll men dem skulle ha buffé så det ska nog inte vara några probelm. Börjar klockan 6 ikväll och jobbar till 21-22 någon gång skulle jag gissa.

Är kvar hemma hos S och idag har jag faktiskt varit så duktig att jag städat badrummet nu på morgonen. Fy åt helvete vad äckligt det var! Vattnet blev helt svart när jag skurade badkaret. Nu ser man faktiskt att han har ett vitt badkar och inte grå/gul aktigt...Uueh!

Nu ringde precis S mamma och frågade om vi ville följa med och äta lunch. Dags att skynda!


I väntans tider

Bläääää... Klockan är 10 på kvällen och vi har fortfarande inte ätit Sammy och jag. Maten står i ungen och verkar fan aldrig bli klar!
Vi åkte och storhandlade efter jobbet. Eftersom att jag jobbar på Telia hela veckan så kommer jag alltså att bo kvar här hela tiden. Mysigt :)

Eh nu ska jag sätta mig framför ungen och glo in i den tills maten är klar......


2009-10-18

Fyfan vad tiden går fort när man har roligt. Fortsätter det såhär kommer jag bara hinna blinka innan jag blir en 80 åring tant käpp och puckelrygg. Helgen är redan slut för min del och om någon timme bär det av för ännu en arbetsdag.
Bingon kallar och kommer att sluta runt 22 ikväll.

Efter det ska jag ta bilen in till Örebro för imorgon börjar allvaret på Telia. Nu är jag inte längre under upplärning, nu är jag "full lärd" (inte! Lite kan jag, men långt ifrån allt)



Fy sjutton. Chefen ringde precis. Det var inbrott på bingon i helgen igen... Tycker faktiskt det är lite otäkt att vara där nu.

Lindesberg

Äntligen är jag ledig för en kväll. Det var länge sedan sist och den här helgen får jag faktiskt göra vad jag vill! (med andra ord  slippa sitta 6 timmar i buss för en helg i Sthlm)
Nu vill jag bara ligga i tv-soffan, käka sockerfyllda sötsaker och somna till ett skitprogram på tvn.

Skulle egentligen åka till Örebro med pappa och gå på företagsfest men vi hade ingen ork så vi ställde in det och det var det kanske bästa vi någonsin gjort. Åh vad skönt det är att bara få vara hemma!


Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z

Ge mig jobb!

HAHA! Såg skönaste grejen imorse när jag gick till jobbet. Längst upp på Stortorget står en kille men en stoooor skylt. På den står det:


Nu är jag så himla nyfiken på om han fick jobb eller ej. Nån som vet?! Berätta då för guds skull!

Stövlar!

Hann med en liten kortis på Skokanonen igår trots att jag jobbade 12 timmar. (finns visst alltid tid för shopping ;)
Fick med ett par supersnygga over-knee stövlar hem och dessutom är dem såååå hilma sköna! Har redan invigt dem och dem kommer anvädas flitigt framöver vill jag lova!

(Btw, min käre far som har tagit bilderna på deras skor och hemsida/butiker.  Han är minst sagt grym!)


9.30 - 22.45

Ujuj. Idag är det hårt arbete som gäller. Kommer att jobba på Telia på förmiddagen och sedan åka hem till Linde och jobba på Bingon fram tills sen kväll.
Kommer förmodligen somna ståendes framåt stängning så det här är nog det som kommer skrivas på bloggen idag.

Skriver la mer imorn ;)



Ungefär så jag kommer se ut ikväll :P

ELD!

Haha, gjorde en såndär skön undersökning igen. Den här gången var det vilket element av jord, luft, vatten och eld man tillhör.
Jag blev inte helt otippat ELD. Och än en gång så stämmer det så sjuuuukligt bra in på mig, haha!

Här är motiveringen:
Människor som är födda i eldtecknet är ofta mycket spontana och impulsiva. När det börjar med nya projekt går de
helhjärtat in för det med massor av optimism.

De tvivlar inte ett ögonblick på sina egna förmågor och när det tar ett beslut är det nästan inget som kan få en att ändra på sig.

Deras energi och livfulla fantasi gör dem till mycket spännande människor och man har aldrig tråkigt tillsammans
med en person född i eldtecknet.

Ibland kan de uppfattas som otåliga och tempramentsfulla människor men oftast tar
”eldpersoner” detta som en komplimang.

Shoppingsugen

Inget ovanligt i mitt liv iofs. Men nu är jag seriöst riktigt, riktigt, riiiiktigt shoppingsugen. Nu har jag hållit hårt i mina små slantar länge och det liksom kliar i mina shopping-gener.

 


Helg igen

Fy sjutton vad den här veckan har gått fort! (och bloggningen har sugit aphäck, I know.. Sorry) Nu är det helg igen och inte fan kommer bloggningen bli bättre för det :P

För att sammanfatta veckan. Telia för hela slanten och jag är smått sinnesförvirrad och jösses, det är ett virrvarr av abonnemang i mitt huvud just nu. Meeen, en hel vecka kvar och det kommer lösa sig.

Nu till helgen! Jag ska på DrinkKväll At Josse&Micke. Och japp, det kommer alltså bli en två-helgers i Stockholm. Men, ombyte förnöjer! Ska bli skitkul att träffa Josse igen det var waaaaaay to länge sen sedan sist och gosh i miss her! Svengelska?! Eh ja. Det är lite av my thaaang.

Eh, det här inlägget är alldeles för långt, slöddrigt, rörigt, tröttsamt, långdraget... You get it. Jag slutar nu.
PUSS!


Uniflex?

Ja, jag vet att min blogg nästan bara handlar om jobb nu. Men det är en viktig del av mitt liv just nu och (jag behöver inte ursäkta mig, det är MIN blogg)..

Anyway, Uniflex ringde mig nyss. Det var samma person som jag hade på intervjun på Poolmedia. Hon kom ihåg mig och hade sparat mitt nummer. Så nu hade hon ett nytt jobb på gång och jag hade gjort så bra intryck så hon mindes mig och ville ge mig det nya jobbet.
Chockerande men smickrande!

Nu ska jag kolla på kläder och skor.. Så himla shoppingsugen nu :D

Telia

Idag var min första dag på Telia. Och nu är mitt huvud knökfullt med all möjlig information och nu bara snurrar det i min lilla skalle. Men får jag sova några timmar och sen på't igen så sitter det nog snart.
Verkar förövrigt vara ett riktigt bra gäng där borta också och stämningen ser ut att ligga på topp bland dem. I like!

Nu ska jag surfa lite och försöka mig på att fatta någonting av deras 100 olika abonnemangs former. Fusklapp - Hell yeah!

Sthlm i mitt ♥

Var ju som sagt i stockholm i helgen och hälsade på Saana.

Det var superdupermysigt. Åkte ju som sagt in till stan på kvällen med hennes vänner och käkade italienskt. Beställe in Färsk pasta med scampi och vitvinssås. Föööööör gott. Herregud, åt tills jag var sprängfärdig och sen mosade jag ner lite extra. Var ju så himla gott! Dit måste jag tillbaks snart.

Sedan drog vi till gamla stan och satte oss på en uteservering (?!) tacka fan för infravärme säger jag bara. Nu hittade jag lite bilder från helgen som hon har lagt upp på fejjan. Självklart snodde jag dem och låtsas att det är mina egna.


Ujujuj...

Idag ringde klockan på 05.00... Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt på en SÖNDAG!

Släpade iallafall iväg mig till Hotellet inte ett ont anade om hur stressig min dag skulle bli. Kommer in och ser till min föskräckelse att jag har 64 frukostgäster.. Jag hade räknat med 10! Fattar ni skillnaden på 10 och 64!
Dagen fortsatte i samma anda med gäster, mat, ut-checkningar, fika högt som lågt, och jag vet inte allt.
Men jag klarade det trots mina 4,5 timmars sömn. Gött :)



Nu ska jag packa väskan och dra till Örebro där en jag ska vara hela veckan och lära mig Telias sortiment utan och innan. Jag är så spänd, jippiiiii :D

Stockholm!

En liten update. Jag är i stockholm över helgen för att säga hejdå åt min favorit Saana som åker till  Egypten och jobbar 10 månader framöver.

Ikväll vankas italiensk middag och sedan ska vi sätta oss på nåt mysigt hak någonstans inne i stan.

Kommer hem igen imorn kväll. Berättar mer då nu ska det bytas on och göra sig fin inför kvällens bravader :)


Lågkonjuktur!? öhm..





J
AG HAR FÅTT JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBB på TELIABUTIKEN I ÖREBRO!

Åh gud vad glad jag är! Det här känns som min största möjlighet ever. Det här är ett BRA, TROVÄRIGT och STADIGT företag som funnits länge, länge, länge.
Jag kommer att gå på timmar och hoppa in extra nu. Men har jag väl fått in en fot så finns det inget som kan stoppa mig!

Ska åka dit nu i eftermiddag och bli inskolad och kommer förmodligen få en hel skräldus med papper som jag ska läsa och lära.

JIIIIPPIIII! Jag ser verkligen fram emot att komma igång nu så fort som möjligt.

Haha, fattar inte riktigt vad det är för lågkonjuktur det är folk snackar om. På 1,5 månad har jag fått 4 jobb, varav jag själv tackat nej till 2 st av dom. Var på arbetsinterjuv för ett 5e igår. Dessutom har jag jobb sen tidigare på bingon och på Bildmakarna.

Man kan bara man vill. Det gäller bara att inte ge upp.

RSS 2.0