Mitt-i-veckan-lyx

Ja, har ju varit på visningar på lägenheter igår med mamma, pappa och Sammy. 6 lägenheter hann vi med och nu ska vi bara ta konakt med banken sen kan budgivningen börja...
Ve och fasa....!

Men mitt i allt så tyckte jag faktiskt att jag kan unna mig själv något. Jag jobbar hårt och letar bostad på fritiden så något kan jag faktiskt få unna mig.
Klickade hem ett par killer-heels som blir perfekta gå ut skor nu i höst. :)

Ska bli intressant och se om dom kommer fram. Skrev c/o adress till Uppsala där jag är inneboende nu. Hmm, undrar om det fungerar? Det gör det säkert. Posten brukar hitta rätt tillslut! Pepparpeppar.



Ajj, fuck vad ont! Har ni någonsin sett et...

img_0219 (MMS)

Ajj, fuck vad ont! Har ni någonsin sett ett äckligare skavsår?! Blev en spontanutgång i lördags och då lånade jag skor av Moa. Huuur fina som helst, men jag måste ha glömt att jag alltid får skavsår av nya skor... Iaf så åkte jag, Moa och Alex till Kallhäll med taxi från Roslags näsby, 636 kr. Värt! Träffade några vänner till Moa och sedan åkte vi till stan där vi gick till Oxid och sedan Lobby. Blev lite för trött där framåt småtimmarna men roligt hade jag ändå :) igår gick vi upp till centret och käkade lunch  med stackars Alex som fick jobba. Sen på kvällen blev det inventering för hela slanten! Började 15 och var klara 01 på natten.  Stökigt lager? Hur menar du?! Sov hos gulliga Moa i natt igen. Satt uppe och pratade till 3 :P Nu sitter jag faktiskt på tåget hem. Har tagit ledigt hela dagen för idag kommer mamma, pappa och Sammy upp och ska gå på lägenhetsvisningar med mig. Hoppas det ger mig ett hem! Seeee yoooou!


Det är dags för fredagsmyyyyyyyys!

img_0218 (MMS)

Det är dags för fredagsmyyyyyyyys!


Sannas Fastighetsförmedling AB?

Shit det här var ju skit kul!

Håller på och ringer runt till olika mäklare för att boka in visningar och möten inför måndag. Det är ju svinkul!
Kanske skulle satsa på att bli mäklare? Som typ 50% av sveriges unga. Vet inte huuuur många jag känner som pluggar till mäklare nu. Men nu förstår jag varför.

Sannas Fastighetsförmedling hade jag döpt det till. SFAB, låter lite lik Svensk Fastighetsförmedling men det är nog bara bra ;)


Hang with me

Idag är det fredag och jag är ledig! Lovely :)

Håller på att städa lite i mitt rum, tänkte sätta igång en tvättmaskin med. Fräsht!

Ny update för er där hemma, jag planerar att köpa en lägenhet här i Stockholm. Känns mycket mer ekonomiskt. Orka ge bort 5-6000 varje månad till nån jag inte känner. Noooo! Mycket bättre att ge dom pengarna till mig själv.
(eller mamma, eftersom hon får stå för lånet, stackarn!)

Så idag ska jag ringa runt till lite mäklare så att vi kan åka på visningar på måndag. Ska bli superkul! Det finns verkligen fina lägenheter här. Men dom kostar ju därefter... Så det får nog bli en liten kompakt söt lägenhet för mig i slutändan.


Den här utsikten hade jag inte tackat nej till.

Åh Gud, vilken helg!!!!

Åh Gud, vilken helg!!!! Åkte ju hem i fredags för en kväll på Strömpis med mina fina. Man ska aldrig bryta mot ett vinnande koncept så vi körde all in som alltid :) grymt! Kom inte hem förän halv 4 på morgonen. Det där med att lägga sig i tid är inte min grej.... Lördagen dessutom var det galnaste jag varit med om! Hur fan kunde jag lämna en butik med den personalen?! Love you! Vi träffades i butiken och drog vidare till vår hemliga destination. Ganska snart listade vi ut att vi var på väg till bodaborg. GRYMT! Lagen delades upp enligt gamla skolgårdsregler och jag & Jossan fick säga namn efter namn på vilka vi ville ha med i laget. Mitt lag fick bli Micke, Martin och Mia. (jävla massa M btw!) Vi kallade oss team Elit och självklart levde vi upp till namnet och tog segern mot dem andra. Men Gud vilken träningsvärk jag har nu! Kill me! Iaf. På kvällen blev det tacomiddag och efter det fest. Och vilken fest! Jag är flerfaldig expert på bordsdansande. Ring of fire hanns med och så även djungelspelet. Själv kom jag i säng vid 7 då jag kröp ner hos Jossan och skedade med henne någon timme. Klockan 9 var det "någon" som ramla ur sängen, FRÅN ANDRA VÅNINGEN(!!!!) och väckte oss andra ganska rejält. Haha! Sen blev det hem till Linde för mys med familjen. Och lite senare även Sammy. Nej jösses, tack för en helt fantastisk kväll vänner :)


Fyfan vilken grej! Älskar förmånerna med a...

img_0211 (MMS)

Fyfan vilken grej! Älskar förmånerna med att jobba på Telia. Världens bästa navigation (det har fakstiskt vunnit ett test i mobil navigation) helt fritt ett helt år! Jaaaaa tack! Perfekt nu när jag flyttat till ny stad och allt :)


Renskötare Finnes.

HAHAHAHA, jävla eniro. Kolla vad dom har gjort med min bostadsannons!

Önskas hyra:  Bostäder Hyresrätter

Share
tipsa om annonsen

Renskötare finnes

Stockholm 15 sep 21:54

imgStorBild

 

Hyra:5000

Hej,
mitt namn är Sanna, jag är 20 år och kommer från Örebro.

Jag har precis flyttat till Stockholm då jag fått ett nytt jobberbjudande som jag inte kunde tacka nej till.

Jag arbetar som säljare i en känd telecom kedja i Täby centrum.
Jag har varit anställd på företaget i ett år och har arbetat inom samma kedja i Örebro. Nu har jag blivit omplacerad och tagit ett kliv uppåt i karriären.

Arbetet är alltså stadigt och jag har en säker inkomst.

Just nu bor jag hemma hos min syster och hennes småbarnsfamilj i Uppsala, men söker något nytt så snart som möjligt.

På senaste tiden har arbetet tagit stor del av min tid, men när jag väl är ledig tycker jag om att segla, resa samt träffa vänner & familj.


Hör av dig!
Sanna

070-255 57 81
[email protected]

Tel. 0730858457

E-post Skicka e-post till annonsören

 

 

 

JAG ÄR INGEN RENSKÖTARE!!!!!

Matlådemaraton. Shit vad jag har varit eff...

img_0207 (MMS)

Matlådemaraton. Shit vad jag har varit effektiv idag. Cyklat till Ikea, köpt 8st matlådor och sedan var jag till affären å handla, lagade mat och nu har jag mat för ett bra tag framöver :) skönt!


If you snooze you lose

Fattar inte att jag ska vakna så tidigt när jag är ledig? Vaknade redan 08:40...
Jag är inte ledsen för det. "If you snooze you lose".

Idag då? Mitt mission för dagen är att hitta matlådor. Den här färdiga frysmaten jag köpt ger mig noll energi. Den mättar men ger mig ingen näring alls. Så idag tänkte jag dra igång GPSen och cykla iväg till IKEA och leta på bra lådor som jag kan ta med till jobbet. Okej, jag vet att det inte är så man gör det här i Sthlm. Här är det lunch ute som gäller. Men jag är Lindesbergare, så gör vi där!

I eftermiddag tänkte jag ställa mig i köket och laga mat till mina lådor. Tänkte göra 3-4 olika rätter så jag har. Då slipper jag tänka på mat på bra länge. Toppen!

Men innan jag gör någonting annat så ska dessa plockas. Fyfan hur jag ser ut!


Nu ska jag snart ta på mig en varm kofta o...

img_3090 (MMS)

Nu ska jag snart ta på mig en varm kofta och gå ner till stationen så här på kvällskvisten. En liten nattpromenad för att möta upp den jag tycker om allra mest. Ikväll kommer Sammy!


Mika-happy ending. Fan va lycklig den låte...

img_5304 (MMS)

Mika-happy ending. Fan va lycklig den låten gör mig! Jag vill bara sjunga med så högt jag bara kan. Dock vet jag inte hur glada mina medresenärer på tåget skulle bli..? Men fyfaaaan vilken låt!!!  Btw, jag känner mig så galet nöjd med tillvaron. Jobbet går toppen, resorna tänker jag knappt på längre. Jag börjar få ett socialt liv igen. Och ikväll kommer Sammy! Längtar dock efter mina bästa partypinglor där hemma, ingen kan parta som vi ;) men nästa helg ska jag hem och då jäklar blir det party hela helgen! Men faktiskt stockhom, jag tror jag kommit för att stanna ;)


Hahaha, jag är ett sånt jävla offer! Förra...

img_0206 (MMS)

Hahaha, jag är ett sånt jävla offer! Förra veckan gnällde jag över min vidriga mat från bk. Ikväll kör jag samma visa. HAHA! Patetiskt :D men vafan, en ny fredagstradition. Nu ska jag kasta mig över min burgare, hörs sen!


Jag vill inte spara min längtan Jag har tä...

Jag vill inte spara min längtan Jag har tänkt men aldrig fått tala Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls


Börjar inse charmen med att pendla. Läsa e...

img_0198 (MMS)

Börjar inse charmen med att pendla. Läsa en bok och äta choklad har jag inte gjort sen... Aldrig?


Ja jävlar! :P Nu har jag lunch på jobbet, ...

img_1454 (MMS)

Ja jävlar! :P Nu har jag lunch på jobbet, har precis tryckt i mig en låda färdig frysmat, den va sådär.  Igår blev det ett kärt återseende med en gammal jobbkompis från xpresstiden. Käka thaimat och tog varsitt glas rosé framför tvn. Kändes toppen att ha lite socialt liv här borta. Sen blir det en fika på torsdag med Josefin. Kanske hinner klämma in en utgång där i mellan? Vore hur roligt som helst. Nu ska jag ut och kriga igen. :)


Skötsam tjej med stadigt arbete söker bostad

Jag heter Sanna. Jag är 20 år och kommer från Örebro.

Jag har nu fått jobb på Täby Center (säljare på Telia butik, har jobbat som det i Örebro med). Jag började i Täby redan nu i veckan så jag söker boende omgående!
Jag har stadigt arbete/inkomst.

Jag är en driven, ansvarsfull och lugn person. Då jobbet tar upp mycket av min tid kommer jag att hålla låg profil i bostaden.

Jag är rök, djur och drogfri.

Just nu bor jag hos min syster i Uppsala men är redo att flytta ut snarast möjligt.

Lägenhet eller rum i lägenhet spelar mindre roll.


Hör av er!
tel: 0702555781
mail: [email protected]

maila: [email protected] eller ring: 0702555781


Det går så dåligt!

Jippi. Nu svarade hon om boendet jag kollade på igår. Jag fick det inte. Helvete....!
Känns ju som att det här var en jääääävligt bra dag!

Men...
Jag låter ödet ta mig dit de vill.
Jag tror det var meningen att jag skulle hamna i den här situationen. Nånstans nångång kommer det att lösa sig för mig och då kommer jag vara många erfarenheter rikare och livet kommer stråla bättre än nånsin. Jag vet det. Och det är den enda anledningen till att jag är här. Jag vet att det kommer bli bra i slutändan. Jag bara vet!

Men om jag bara kunde bli frisk så skulle allt flyta på så mycket lättare.


Bild från tiden då jag var blond och låg hemma i tv soffan i Linde och myste.


Ändrade planer.

Ändrade planer. Det här går inte. Måste hem till sängen.


God morgon söndag.

img_6373 (MMS)

God morgon söndag. Idag mår jag skit. Skulle nog egentligen ha stannat hemma från jobbet men på nåt dum och korkat sätt betyder pengarna mer. En söndag är ju trotts allt ganska bra betald.  Kalaset igår var toppen. Jätteskönt att träffa familjen <3 och tårtorna var goda. Lillpluttan älskade det ;)


Eget boende?

Idag var jag in till stan och kollade på ett rum hos en jätte trevlig norrlänsk tjej. Hon bor i en 2a och hyr ut det ena rummet. Vi delar kök och badrummet med badkar.
Jag tyckte det verkade jättebra. Jag fick till imorgon på mig att tänka, men jag har redan mailat och skickat sms till henne.
Dock har jag inte fått nåt svar än? :/

Men jag hoppas, hoppas, hoppas.


Rummet/lägenheten är belägen i Spånga. 12 min med pendeln in till stan. Perfekt!
Åh, snälla rara söta håll tummarna för mig nu.


Lördag och jag är ledig! Ledig men med f...

Lördag och jag är ledig! Ledig men med fullspäckat schema. Klockan 11 ska jag vara i Spånga och kolla på ett rum. Hoppas det är bra. Det vore grymt att komma lite närmare och slippa spendera fredagkvällarna på centralen. Efter jag har varit och kollat på rummet ska jag tillbaka till Uppsala och gå på 30års kalas hos syster. :)


Titta noga på bilden. Ser rätt vidervärdig...

img_9115 (MMS)

Titta noga på bilden. Ser rätt vidervärdigt ut va? Mm detta är min fredagkväll. Gissa var jag befinner mig nånstans? Jo, på Stockholm central. 20.30 en fredag. Här sitter jag och käkar burgerking. Det ha aldrig smakat så jävla illa förut. Jag är trött. Jag vill ha smågodis. Vart fan köper jag det?! Antar att Hemköp i Åhléns huset redan stängt. Fuck!


Jag saknar dig. Jag saknar dig. JAG SAKNAR...

img_0049 (MMS)

Jag saknar dig. Jag saknar dig. JAG SAKNAR DIIIIIG!


Titta vad jag har fått :D Gud vad fin den ...

img_1794 (MMS)

Titta vad jag har fått :D Gud vad fin den är, handstickad också. Jag kommer känna mig precis lika modig som Pippi när jag har på mig den här! Tack Mona!


RSS 2.0