More from Russia

 

Sen spelade DJn så jäääääävla tråkiga, långsamma låtar. Tror att det var en antydan till att vi skulle gå hem... Men nej, vi visade ganska tydligt vad vi tycke om han musik val... SNARK!


Back from RUSSIA

Nu är jag hemma igen från Riga. Det har varit sjukt kul! Konstigaste grejjen någonsin var att vi var ENSAMMA på heeeeela båten. Det var vi och typ 10 estländska lastbilschaffisar.
Men som jag brukar säga, det blir vad man gör det till. :)

Riga var ganska mysigt faktiskt. Raggade upp en taxichafför som körde oss till shopping och hör och häpna, Lettland hade faktiskt riktigt skyssta kläder! :O No offence! Men allvarligt, jag trodde inte att jag skulle hitta kläder där!

Efter shoppingcentren ville Sandra ha en rysk pälsmössa så vi hörde oss fram och det är tydligen på gamla marknaden man hittar mössor. Så vi frågade oss fram men ryssarnas engelska är inte att leka med kan jag säga, haha! Sämsta någonsin.

Dom sa: "Okey, go straight" men pekade höger. Tack Ryssland!

Inte fan kom vi rätt men vi fick oss en fin tur på byn och fick se mysiga så hus, gränder och framförallt känna på den sibiriska kylan dom snackat om. Brrr!
Vi hittade en NewYorker butik i gamla stan och gick in för att värma oss lite. Kom ut därifrån med lite nya påsar med nya fynd. Inte helt fel val av oss att gå in helt enkelt!

Kväll nummer två var det betydligt mer folk. Nu var vi iaf kanske 50 pers ombord! Haha, pinsamt lite! Men man ska se det positiva, vi slapp iaf trängas på dansgolvet och det var tur det. Blev både en och annan galen dans där uppe.
Dansade ensamma på dansgolvet med vår nyfunne vän Maffiabossen Chipsas fram till 05.00 på morgonkvisten då vår DJ gav upp och gick hem... Så vi gjorde desamma.


Här är vår nya låt. Shot, shot, shot!



Riiiiiiga!

Nu ger vi oss av! En mitt-i-veckan-weekend med dem bästa tjejerna jag vet. Hahah fan jag kommer ha träningsvärk i magen efter allt skratt. Jag bara vet det! Jag har saknat er sååååå!

"HALLÅÅ!!??!?"




+



=

BÄSTA!

This is reality

Ja inte kan man klaga på att jag inte har nåt att göra iaf! Nu har jag snart jobbat 3 veckor och varit ledig totalt 2 dagar. Jag klagar inte. (Jo lite, jag är trött!) Jag tycker det är skönt att ha något att göra om dagarna och jag kommer förmodligen att skratta mig hela vägen till banken sen :) Skönt!

Jag känner att det är lika bra att jobba på så mycket som möjligt när chansen ges. Eftersom jag bara är timmis och har några garanterade timmar så är det lika bra att ta allt som går. Man vet ju aldrig hur nästa månad kommer att se ut!

Imorn och i övermorgon blir roliga dagar. Imorn jobbar jag 16-23 på bingon, hem  o sova, upp 05.30, ta bussen 06.30, hem till Sammy och ta hans bil, möte kl 8.00, jobba på Telia 9.30-19. Stressigt? nej inte alls...



Marcus Löv...?

Sanna och Sammy sitter i bilen och lyssnar på radion.

Sammy: Åh, det är "What is love"!

Sanna: Va? Vem fan är Marcus Löv?!

Sammy: Nej Sanna. WHAT...IS...LOVE!


Sanna: Ahaaaa...

Ibland står det inte rätt till här uppe asså!

Sliten och arg

Det värsta som finns är att bli omkörd av bussen man ska åka med 20 meter innan busshållsplatsen.

Trots min tunga packning började jag småspringa efter bussen i hopp om att den ska se mig och stanna in. Det gör den inte. Den växlar upp till femans växel och susar förbi mig i 70km/h. Snön under mina fötter är så hårt packad att den blivit snorhal och jag känner hur mina fötter motvilligt glider iväg åt varsitt håll. Nanosekunden innan jag tappar balansen återfår jag fotfästet. Jag svär. Över isen, över bussen, över min täppta näsa som inte går att andas genom, över att jag är trött... Jag suckar högt för mig själv sedan vänder jag mig om och går tillbaks hem igen.

Nu sitter jag här i soffan på Norr. Och här ska jag sitta drygt en timme till. Sedan ska jag ta min tunga packning igen och göra ett nytt försök. Nästa gång får jag fan inte missa bussen, då missar jag jobbet och det vore riktigt, riktigt illa!

Snabba Cash!

Den bästa story jag någonsin varit med om. Boken är det bästa jag någonsin läst och förmodligen någonsin kommer att läsa. Filmen var mycket mycket bra. Bättre än många andra, men i jämförelse med boken var den blek.

Men man kan inte låta bli att falla för JW. Vart besatt av honom i boken och när han dessutom spelas av Joel Kinnaman i filmen kan man inte annat än att drömma sig bort. Grym skådis, snygg karl. Kan det bli bättre?! Nej, tror inte det.

Rekommenderas varmt. Dock håller jag med, filmen får inte mer än 3 välförtjänta poäng. Boken å andra sidan, en KLAR 5:A!

 



Bra dag!

Kan sammanfatta den här dagen med ett ord: GRYM!

• Hade möte imorse, gick klockrent!

• Träffade på en ny tjej som jag tydligen hade ett och annat gemensamt med. Lyckades till och med få skjuts till stan tack vare detta :) Mycket snällt!

• Har hoppat in och jobbat 4 timmar men sålde så bra så jag fick betalt för 6 timmar. GÖTT!

• Hittade ett par skor som jag spanat efter länge. Nu var dom på rea, mindre än halva priset fick jag betala. Typ 70%s rea! Looooooove it!

Nu sitter jag i soffan hemma hos HJ (=hjärtat=Sammy), vi har nyss käkat mat och nu sitter jag i matkoma och ska snart somna mot hans axel... :)


Kryssning

Jag, marockanen och chilénaren ska på kryssning :D Hahah! Låter som en Bellman-historia! Det kommer förmodligen bli ungefär som en sån också, vilket gäng!

Vi åker till Riga den 25-27, det kommer bli GRYMME!



HAHAHA, så sjukt snygga är vi!


Paaaaaraaadise!

Åh äntligen ska jag släna mig i sängen, gosa ner mig under täcket och slå på veckans alla avsnitt av paradise hotell! Som jag har längtat!


Hah!

Shit, blev ett hett inlägg det där med kamphundar.. Nu förstår jag hur folk som typ Kissie får läsare. Man gör folk arga!

Det är ju bara ren fakta, vissa hundar har man parat fram genom att korsa härs/tvärs så att den får alla möjliga psykiska rubbningar. Det gäller även småhundar som Paris-Hilton-kopior använder som en accesoar. (alltså inte bara kamphundar. Enda anledningen till att jag skrev kamphund var för att den liten lurvboll har jag en chans mot, vilket jag inte har om det kommer ett muskelberg på 4 ben!)

Hundraser med stabilt psyke har jag aldrig yttrat mig om, och så klart kan ju även dessa bete sig aggresivt. MEN! Dessa är inte konstgjort framavlade för att vara farliga... STOR SKILLNAD! :)


Men hey, jag har gått vidare. Har du? :)

Ooops my bad!

Jajjemänsan idag är jag glad! För idag mår jag bra (som vanligt), jag har fikat på stan, jag har fixat lite pappersarbete, jag har käkat på Donken.. nej förlåt Max var det, jag har kollat på film med världens bästa Sammy och ja.... Haft en jävligt bra dag helt enkelt :)

Men till saken!
Upprörde visst en och annan med föregående inlägg. My bad!
Men det är bara skita i det, jag är inte van med sånna hundar. Jag tycker dom är läskiga och jag har hört många läskiga saker om dom. Sååå kära hund-experter ha vilken hund ni vill, men jag håller mig undan! (så länge dom inte är små, lurviga och har en liten tunga hängandes utanför så där gulligt i mungipan! Då vill jag klappa!)

Kamphundar borde förbjudas





Jag blir faktiskt riktigt irriterad när jag ser folk gå runt med kamphundar. Seriöst det är inga djur, det är vandrande mordvapen.
Det är något som människan har odlat fram för att ge oss respekt. Men snälla patetiskta små människor, skaffa er respekt på annat håll och inte genom en stackars hund som inte fattar annat än "buss på". Det är synd om djuret som lever ett liv där han hela tiden ska tränas till våld.

En hund är människan bästa vän, inte ett tafatt försök till att vinna andras respekt.

välj själv, vilken vill du mysa med i soffan?


Skaaauuune

Jag vill bo i Skåne, fan jag tycker det verkar vara så mysigt där!

Varmare, soligare, längre sommrar, trevligt folk, nära kontinenten, bra pluggmöjligheter (Lund)...
Ja ni vet, mycket av det goda :)
Någon gång i mitt ungdomsliv ska jag bo i Skåne, that's it :) Med underbar natur och storstad i ett.. Perfekt ju! För att inte tala om dialekten - mmmmmmh lovley!

Det ser liksom inte ens ut som Sverige....


Årets kallaste dag

Tänk Thailand Sanna, tänk Thailand.......



Lauren Conrad

Än en gång har jag fått höra att jag liknar Lauren Conrad.. Stämmer detta, eller vad tycker ni?


F*ck träning!

Åt helvete vad tråkigt det är! USCH! Jag blir så fruktansvärt bitter när jag tränar. Jag är gnällig, svettig, arg, och irriterad över allt.

Och ändå sitter jag här, efter det tråkigaste träningspasset i historien, med samma dåliga hållning som innan. Så inte nog med att det SUGER APRÖV så tar det så jäkla lång tid innan det händer nåt?!?!?!

Tycker man att det är kul att träna med vikter, då har man fan inte varit med om mkt.



OCH!!!! Det sabbar min manikyr!



Jooooobbigt.

ååååååååh, vad har jag gett mig in på!? Slog vad om att jag skulle träna idag. Om jag inte gör det måste jag gå runt Lindesjön under tidspress. Visst inga problem, förutom att det är 25 FUCKING MINUS UTE!

Då är det helt enkelt träning som gäller idag, för ut ska jag inte(!). Men jobbigt....


mp3ify.com

OH MY GOSH!
Titta vad jag hitta! En sida där man kan gå in, skriva in vilken låt som helst från youtube och VIPS så har den gjort om till MP3 format och den kan läggas in i iPoden, walkmanen eller whatever you may have.

LÄNK: http://www.mp3ify.com/

Asså, är det någon som använt det här? Är det något skumt med det eller är det helt enkelt så fantastiskt som det verkar? Verkar liksom vara fööör bra för att vara sant!

Är det verkligen lagligt?! Jag vet inte. Jag är glad bara jag får min musik :) Det här var GRYMT för oss som inte kan ha Spotify i mobilen, det hade iofs vart det bästa av allt. Men det här var en guldgruva än så länge!


Bullbak

Bullbak-bullbak hela dan!


Invigde såklart mina nya fina grytlappar. Inte för att jag har ett kök att hänga dem i, men fina var dem!


-20 grader

Och jag har varit ute och gått. Först gick vi till mejk där jag hittade såååå himla fina grytvantar, kökshandukar och annat, love them! Ska visa sen :)

Nu håller jag på att baka bullar och väntar på att degen ska jäsa... Mmmmh mumma!

 

Btw, älskar mitt örhänge. Ser ut som en istapp nu i vintertid. För fin!


Dagar vi minns, 2009

Här har vi guldkornen från mitt 2009.


Telenor Xpress. Första dagen på nya året och Sanna sätter teamets första sälj. Söderhamn i -23.  På kvällen var det  barhäng med hotellchefen, utan Maria som satt i telefonen i timtal!



Åkte till Sälen med Xpressarna. -25 och gaaaaalet kyligt ute!


Avslutade min Xpress turné på Ambasadour eller hur fasen det stavas. Så här i efterhand var kvällen... sådär.


I mars föddes den här snyggingen!



Jag åkte till Spanien och utbildade mig till reseledare tillsammans med dessa snyggingar. Åh saknar!



Jag åkte på medelhavskryssning


...och hade det jääävligt bra!



Jag seglade en vecka tillsammans med pappa.



Jag har käkat rökta räkor i hamnen i Nynäs.



Jag har varit på Allsång på Skansen.


Jag åkte på roadtrip till Saana, Josefin och famlijen Wasell i Sthlm några veckor på raken.




och nu på hösten har jag festat...

och festat...

och festat...

och festat...

och festat...


Och nu sista månaderna har jag börjat ett nytt liv i Örebro och fått nytt jobb på Telia, återupptagit Hotelljobbet och hängt en massa på Bingon, där jag cokså ryckt in som chef två ggr under året!






ETT UNDERBART ÅR HELT ENKLET!

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag lämnade mitt trygga hem för att ensam åka till Spanien och läsa till reseledare. TUFFT men lärorikt

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte att jag hade något nyårlöfte

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Grattis!

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack gode gud för det

5. Vilka länder besökte du? Få se nu. Spanien, Malta, Italien, Franrike och två korta mellanlandningar i Tyskland.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 30 och 31 mars. Lilly föddes och jag fick körkort.

8. Vad var din största framgång 2009? Utbildningen. Jag har fått jobberbjudanden från 9 olika företag. Plus att jag lärt känna så himla många människor under året, det är alltid bra med kontakter :)

9. Största misstaget?
Inget jag tänker skriva här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite småsjuk har jag väl varit men inget allvarligt.

11. Bästa köpet? Oliverna i Frankrike! Åh så läskigt gott det va!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Utbildningen, mat och bussresor.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja! Mina fantastiska vänner och min familj som alltid stöttar mig i allt. Dom gör mig glad.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Medina - Kun for mig

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit glad!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Svurit!

18. Blev du kär i år? Som vanligt, ja!

19. Favoritprogram på TV? Semestersvenskar som gick i våras.

20. Bästa boken du läste i år? Har inte läst en enda bok i år.

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag är glad bara jag får kramas

22. Något du önskade dig men inte fick?
Kanske nån extra kram då?

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var hemma i Lindesberg och mös med familjen.

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, Peace&Love och Winnerbäcks spelning nu i december.

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Kanske lite mer färger än tidigare. Inte nu på hösten förstås, då har det vart svart!

26. Vad fick dig att må bra?
Musik och mina nära

27. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag har faktiskt knappt spanat in kändisar i år

28. Vem saknade du? Mina syskon som är bosatta på så långa avstånd från mig.

29. De bästa nya människorna du träffade? Saana, Sandra och Pärlan och dem andra Service&Co'arna

30. Planer för 2010? Oh ja!


RSS 2.0