Hur kan jag vara så jävla speedad hela tid...

img_7973 (MMS)

Hur kan jag vara så jävla speedad hela tiden?! Känner mig som nån jävla duracell-kanin!


Social och trevlig middag på Granlidsvägen.

img_3796 (MMS)

Social och trevlig middag på Granlidsvägen.


Jag var så övertaggad så jag visste inte v...

img_9077 (MMS)

Jag var så övertaggad så jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Satt och dunkade housemusik på högsta volym och sjöng med så det stod härliga till! Två sekunder (bokstavligt talat var det två sekunder) senare hittar charlie mig såhär. Sovandes och kramar om datorn som slutat spela min dunka-dunka musik. Totalurladdning och något vi kallar en rysk vändning. Märkligt?


WIIIIIIE!

Livet ändras så jävla plötsligt ibland. FYFAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!
Idag är fanimig den BÄSTA dagen på HELA JÄVLA ÅRET!


Ikväll är det Daniel Adams Ray också. Och Alex är här!

Bara en sak som tynger mig. Och även om du tror att jag mår bra över det här så har du FEL! Ta dig i kragen och ring. Vi behöver prata om det här...

Måste bara visa...

Här kramas jag mer ofrivilligt med en annan Alex från Täby i snön. Alltså inte den Alex som kommer på torsdag, för hon är en HON! Det här är en han... So I think?

Jag vet inte om jag ska tacka Charlie för att han fick det på bild eller om jag ska hata honom för att han inte hjälpte mig? Hmm.

Bild nummer 1: Överfallet.


Bild nummer 2: Kämpar för livet.


bild nummer 3: Det är kört...


Bild nummer 4: Fort upp, fort upp! Kallt som faaaan!


Bild nummer 5: Det här ska ni få fan för.

T-t-t-tiiiiisdag!

Wie, jag har det varit en bra dag. Bra dagar har man mycket kunder i butiken, bra säljsamtal, strålande sol som värmer på eventet på Åre torg. Men framförallt en riktigt bra känsla i magen!

Frågan är bara hur man avslutar en bra dag på bästa sätt?
-Ringer en främling som ska till Bygget? (Haha, ja jag fick en inbjudan till "förare" av en Alex Skarsgårds lookalike. Sjukt kul!)
-Går på middag med vänner på Allstar?
-Eller stannar hemma med mina kombos(sambos/kollegor)?


Och ja förresten! På torsdag kommer min kära Alex från Täby upp och hälsar på oss. Så himmmmmelens kul ska det bli! ATT jag ska kramas med henne i snön! Dessutom kommer Daniel Adams Ray på torsdag och jag misstänker att vi kommer att stå längst fram och vråla. Och helgen ser ut att bli ledig. Vilket jävla flyt va!? :D


Har jag sagt att Åre är vackert? Det gör nästan ont så fint det är!

Killers

20110222051 (MMS)

När jag köpte dem silvriga tyckte jag att dom var SKYhöga. Hade dem på balen när jag tog studenten och jag vågade knappt röra mig. Men jämför man med skorna jag fick hem idag... DEM är höga! Jag mäter hela 186 cm lång Sanna i dessa styltor. WOW!


Återkommer.

Hello!

Ja,  jag vet. Sjukt dålig uppdatering? Men. Mitt liv är upp och ner just nu och jag har inte alls lust att skriva om det här. Så det gör jag inte :)

Men jag kan berätta om zorbingen! Haha! Jag har rullat ut för en backe i en jättesto boll. Varför? Ja, jag vet inte. Sjukt spontan grej som jag aldrig skulle ha gjort om jag hade haft betänketid. Jag hatar ju allt som har med fart och snurrar att göra? Knäppt!

Men ja jävlar vad roligt det var! Dem första 3-4 snurrarna trodde jag att jag skulle dö. Ärligt. Det var hemskt! Men sedan blev det sjukt kul och tillsist var det riktigt mysigt att rulla runt i snön. Märklig känsla.

Här är en bild på mig, och en film på vad zorbing är.



Får inte in filmklippshelvetet på bloggfan... (irriterad svar ja!) Här är en länk.




Försöker få ner helgen i ett inlägg. Det ä...

img_0566 (MMS)

Försöker få ner helgen i ett inlägg. Det är svårt. Shit, jag kan inte minnas senast jag hade såhär kul. Men en sak är jättemärklig. Varför har jag ringt till E-type kl halv 1 en lördagsnatt, och varför har jag ens hans nummer? Vansinnigt kul!


Ensam

Hej hej :)
Nu har jag faktiskt varit ensam ett tag. Mina kära vänner, sambos och kollegor åkte hem till Sthlm för att gå på Platinasäljarnas kick-off. Pyttsan att jag bara är timmis.... Nästa år ska jag också vara med där :) Om jag hinner bli fast anställd till dess såklart :P Men det ska jag se till att bli!
Förresten så vill jag bara ge en extra eloge till Charlie och Patrik som blev årets säljare på kundtjänst respektive butik. Tänk att jag arbetar med dom bästa? Fantastiskt!

Jeje, nog om det. Söndagen jobbade jag tillsammans med Emma i butiken och på kvällen drog jag upp till Richard och Alex för lite förfest. Men vi blev så trötta så vi gick aldrig ut. Stannade istället hemma och lyssnade på Richards gitarrspel. Sjukt jäkla mysigt! Visade sig att vi hade liknande musiksmak så jag mådde som en kung när han spelade några av mina favoritlåtar. Lyckades också få ett par nya låtar på spotifylistan. Härligt!
Vi called it the night när klockan slagit 02.00.

Måndagskvällen såg liknande ut. Richard och Alex kom ner till mig och vi kollade på Nile City. Satt kvar och snackade till klockan blivit alldeles för mycket. Vi blev hungriga och beslöt oss för att åka ner till Max. Halv 4 var jag hemma igen. Haha, busigt! Men det är sånt jag gillar, spontana skitgrejer som blir jävligt kul :)
Har också kommit på att vi ska ha en maskerad tillsammans. Det kommer bli grymt kul! Ska bara övertala dem andra också, men hallå? Hur kul är det inte?

Här är mina nya favvis. Spelar den om och om igen och bara ÄLSKAR den!




Vi kan väl vänta tills imorgon  det händer...

img_0395 (MMS)

Vi kan väl vänta tills imorgon  det händer någonting snart  Vi kan väl vänta tills imorgon  Nu kan jag inte längre tänka klart...


Dansade med Petter!

img_4062 (MMS)

Här har ni nån ni kommer se. Slussen 23.15...!  Ikväll dansade vi MED Petter på dansgolvet på werséns, det är svårslaget!


Hemmalagad pizza tillsammans i goda vänner...

img_0558 (MMS)

Hemmalagad pizza tillsammans i goda vänners lag. Ikväll dricker vi oss glada på rödtjut. Ljuvligt!


Hello Shopoholic

Ja, nu har jag lyckts spendera nån tusenlapp till på shopping. Men så what? Jag fick ju mycket!

Note to self:
Jag köpte skor, jeans, klänning, kuddfordal x2, armband, 32 ögonskuggor och tygkorgar x2.

Sedan ska jag också skicka in Sammy på IKEA och köpa en filt. Vansinnigt fin!
Nu har jag faktiskt planerat klart hur mitt sovrum ska se ut. Så nu ska jag bara få tummen ur och inhandla det med. Men det är så lätt att köpa för mycket av sånt som man kanske inte behöver? Typ som nu.... Men vaddå, det var ju billigt? :)





Same same?

Titta, har ju precis samma frisyr nu som då! Tagen på midsommarafton dagen innan min 18 årsdag. (sakar naglarna så jag tror jag blir galen...)


och livet då?

Jo, jag ska inte bara skriva om inredning, för hey, det är ju ändå en blogg om mig. Och ni som läser är nog egentligen mer intresserade av vad som händer i mitt liv än om inredning, right?

Jo. Åre är sig likt. Det händer mycket hela tiden och det finns faktiskt inte en lugn stund. Ikväll spelar Soundtrack of our lives men nej, jag bangar och stannar hemma. Trött och sliten efter en grym kväll igår.
Igår var nämligen våra högsta höns här och besökte oss. Vi drog ihop långbord i butiken och beställde mat från Broken. MUMS!
Vid halv 12 drog vi vidare till Bygget där en flaska skumpa väntade på oss. Nice! Tokdansade till stängning och tog sedan en taxi hem.

Idag har det varit lugnt i butiken och studenterna har farit hem. Till en början ganska skönt men när klockan började närma sig 4 höll jag på at krypa ur skinnet. JAG VILL HA MYCKET ATT GÖRA PÅ JOBBET! Hatar när man bara står och trampar... Men som tur var dök folket upp på eftermiddagen och gjorde min dag fulländad.

Förresten, var och åt lunch på Twins idag med chefen och chefens chef. Åt revbensspjäll för första gången på typ 10 år. Och njae, det var inte alls så gott som jag vill minnas? Kanske bättre på typ Allstar där det är massa goda kryddor och grejer. Får testa det nästa gång.

Nu är det bara 11 dagar kvar till jag får träffa mitt hjärta! Fina lilla Sammy kommer och hälsar på mig. Har inte setts sedan november. HELT SJUKT!


Fiffig idé

Seriöst, hur snyggt? Jag dog lite när jag såg det, sjukt snyggt! Och så jävla enkelt!
Tänk er att hänga av sig kläderna på den här om kvällarna.Om jag har plats ska jag banne mig ha en sånhär.




RSS 2.0