Peace & fucking Love baby!

Då är det åter igen dags för PEACE&LOVE åh jävlar vad taggad jag är!
Sitter nere på stan nu och ska snart köpa det sista som behövs. Sedan är det hem och packa och sedan åka till Arboga som gäller. Vi kommer att åka tidigt imorgon bitti för att vara säkra att få en bra plats på campingen.

Längtar tills jag får slänga på mig mina jeansshorts, stora linnen och mina sketna converse. Den här veckan kommer bli så jävla bra!


Små lätta moln

Glad midsommar fina ni!

Jag firade min midsommar i Stockholms skärgård tillsammans med A och ett gäng andra. Himla trevligt. Sol, bad, sill och nubbe. Precis som en midsommar ska vara.



Åkte hem idag, nu har jag mellanlandat i lägenheten men snart ska jag ta min stora hockeytrunk och gå till tåget. Ska åka hem till Linde och på tisdag åker jag till Peace&Love. LIVET!


Sthlm är en livlös plats när du inte är här

Nätshoppade lite igår på min lediga dag, är ju så himla mycket rea överallt så det är svårt att låta bli.

Här är en av alla saker jag köpte igår.
Himla fint till bruna ben och jeans shorts, right babycakes?


Head over heels

Ni är så fina som stannar kvar och läser min blogg fast att jag inte skriver så mycket i den. Sötnosar!

Jag har inte haft en lugn stund på hela veckan. Här är en Snabb-resumé:

I lördags morse vaknade jag av ett sms vid 7 på morgonen och då hade Bali-grabbarna landat äntligen. Åkte bort till dem på förmiddagen och har hängt med dem sedan dess typ.

På lördagen gick vi till kajen i Gamla stan och satte oss i solen och åt Subwaymacka och deras sjukt goda white-chocolate-cookies, sedan gick vi vidare genom söder, bort mot Hammarbysjöstad och sedan upp på Fåfängan och såg på båtarna som seglade in i storstaden. Svinmysigt!



Söndagen började med brunch på Karlaplan med american pancakes, en långpromenad genom stan och avslutade med en stor hembakad glass-strut i Gamla stan medan vi lyssnade på en blåsorkester, riktigt pensionärsmys!
På kvällen blev det bio på Medis, såg Baksmällan 2 och åt middag på Vapiano.

På måndagen fyllde A år, så efter jobbet drog jag till söder och grillade och delade på en flaska rosé tillsammans med dem.

Tisdagen avslutades efter en jobbdag med filmmys och popcorn inne i stan.

Och onsdagen tog vi det ganska lugnt. Jag var ledig och sov ut till halv 2 på dagen. Hur skönt?!
På kvällen kom A hit och vi tog en kvällspromenad genom Solna i jakt på mat. Älskar att det aldrig blir riktigt mörkt, hade kunnat vara ute hela natten! :)



Älskar mitt nya fina sovrum. Hur fint?! :)

img_0377 (MMS)

Älskar mitt nya fina sovrum. Hur fint?! :)


Det är så vackert här. Hittade en asnice k...

img_0745 (MMS)

Det är så vackert här. Hittade en asnice klippa alldeles i närheten av lägenheten. Här är utsikten därifrån. :) love iiiiiit! I onsdags blev det en heldag. Hann inte hem NÅNGÅNG under dagen, det gick verkligen i ett! Lunchade med Åre-D på Nytorget, tog en promenad med Sälen-J runt Djurgården och hamnade slutligen på Strandbryggan med två sköningar från som precis avslutat arbetspasset på Kungsgatan. Efter ett par glas på Strandbryggan gick vi vidare till Ludde och sedan på nattkröken ramlade vi in på Oxid där vi dansade järnet! Kom inte hem förrän natten blivit dag och jag såg solen gå upp igen. Det var skönt att jobba dagen efter, JÄTTE skönt....


NOBODY SAID LIFE WOULD BE EASY


Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om


Världens finaste hår!?

Jag vill ha dig här på riktigt inatt.

Åh, vilken jäkla bra morgon!
Vaknade upp efter den bästa drömmen och nynnade direkt på LW's - Hugger i sten.
När jag dessutom insåg att klockan bara var halv nio på min lediga dag och jag vaknade klarpigg blev jag ännu gladare. Awesome! :)

Idag ska jag till söder och luncha med D från Åre. På eftermiddagen kanske jag ska fika med J från Sälen. Däremellan tänkte jag gå i lite secondhandbutiker och leta efter skyssta t-shirts som jag kan klippa upp & snygga till.
Förhoppningsvis kommer jag få också med mig en virkad super.duper.mega.fin klänning från Indiska.


RSS 2.0