Arbetsintervju, igen!



Kl 10.20 idag har jag ännu en arbetsintervju. Denna gången för något som heter ABC-gruppen och där söker jag tjänsten som säljassistent.
Lite pirrig i magen även denna gång såklart. Känns alltid lite läskigt när man vet att det är mycket som står på spel :)

Kl 12 börjar jag jobba på hotellet. Så här är det snabba puckar. Hoppas bara att jag hinner dit i tid! Sedan jobbar jag där till stängning. Är faktiskt lite nervös. Länge sedan jag var där och känner mig inte helt 100 på datorn än. Men förhoppningsvis så sitter det någonstans i bakhuvudet.

Höres ikväll. Och håll tummarna för mig nu!

Nina Rochelle

Din hud är vit som molnen.
Total Extas.

Klippa lugg?!

Jag är apsugen på att klippa lugg. Funderar på om jag kan göra det själv? Ja mena har ju haft det bara det att den vuxit ut.. Så egentligen är det väl bara att klippa rakt?

Hmm... Värt att testa eller bara jävligt dumt? Förmodligen jävligt dumt...



Old pic, men visst är det fint med lugg?


Sanna-gratäng, potatis och grönpepparsås









HAHA!
Nu kan jag inte hålla mig längre!

På onsdag kommer det att ske ett triangeldrama så det bara sjunger om det på jobbet.

På hotellet ska jag, mitt "ex" och hans flickvän jobba tillsammans. Inget problem alls för min del, frågan är ju bara hur uppskattat det är av andra i sällskapet?
HAHA! Med lite otur så kan det serveras Sanna-gratäng till lunch på onsdag. Mmmm-mumsisch!
Därför kommer jag att smyga in i köket och gömma alla vassa föremål imorn kväll... Räddas den som räddas kan.



Neeeeeeeeej, skämt och sido så tror jag att det kommer bli skitkul. Vi kommer nog få en riktigt bra dag tillsammans :) Looking forward to!
(hoppas ingen tog illa upp nu, skojjar ju bara! Det förstod ni säkert :D )


Hard work-work

And I fucking LOOOVE IT! :D

Var ju som sagt på arbetsintervju idag. Och inte bara för butiken i stan utan även butikschefen från Marieberg dök upp. Dubbla chanser helt enklet. Lysande!
Kände mig som en i gänget på en gång. Dom verkade så himla mysiga allihop. Kände mig ganska nöjd med min egna prestation och nu håller vi tummarna så hårt att jag tror dom går av på mitten snart!

Direkt när jag kom ut därifrån ringde hotellet och frågade om jag kan jobba idag, på onsdag och på söndag. Ofcourse!

Så nu har jag varit där i 4 timmar och repeterat. Var ju trots allt ett år sedan jag var där sist så lite ringrostig är jag allt. Men nu hoppas jag att allt sitter.

Onsdag blir en spännande dag :D Haha! Berättar mer om det snart. Men frågan är om jag kommer komma ifrån jobbet levande! HAHA det är så sjuuuuukt. Mer om det sen ;)

Dagens OUTfit

Idag klädde jag på mig kl 18.. Skönt :)

Kjol: Indiska

Linne: HM

Örhänge: Gjorde det själv här om dagen :)

Tycker för övrigt att det är så grymt jävla sjukt snyggt med ETT örhänge. Lite tufft sådär.



Tog lite fler bilder när jag ändå håll på. Linslus som man är ;)



FJÄRILAR I MAGEN

Idag är en "göra så lite som möjligt dag". Sov länge, sedan kollade jag på idol-repriser och nu har jag klickat runt på bloggar.

Ikväll kommer bror Mårten med sällskap hit och ska äta middag. Han åker ju snart till Thailand och är borta länge, länge, länge. Så här gäller det att umgås så mkt man bara kan.

Senare ikväll ska jag ta bilen och köra iväg til Örebro. Arbetsinterjuv imorgon kl. 10 så lika bra att vara på plats redan ikväll så jag slipper stressa. Jag är såå nervös :D Haha. Det här känns som den viktigaste arbetsinterjuven någonsin och jag vill verkligen att det här ska gå vägen. Pirrigt!

Nu ska jag ta och ringa till karln min. Har inte hört ett knyts från han på länge nu... Bäst att kolla upp det där.

Hörs senare, puss och kram eller ge mig en banan!

Älskar mitt underbara LIV!




En lördag i tvsoffan tillsammans med föräldrarna är inte alls så dumt ibland faktiskt. Ikväll väntas ost, kex och film.

Känns jäkligt bra att ha en lugn helg med, nästa vecka är en VIKTIG vecka i mitt hektiska men underbara liv.

Btw, glömde ju att berätta att jag tackat nej till jobbet jag fick. Nya dörrar har öppnats och eftersom dessa känns 100 ggr bättre så satsar jag hellre på dessa. Vet ännu inte om jag får något av dem.

Men om man inte chansar så vinner man inget.

Har faktiskt arbetsintervjuer både måndag och onsdag. Dessutom har jag några andra krokar ute. För att inte glömma Bingon och Bildmakarna. Livet har helt enkelt sina ypperligt goda stunder :)

Veckans eloge går till Lars, you made my whole week!

Pay-back-time

Fyfan. Sammy åkte nyss till jobbet. Så innan han åkte kom han in i rummet där lilla jag ligger och sover som en liten gris. Han säger hejdå och precis innan har går lägger han av världens jävla BRAKSKIT, sedan stänger dörren och går. Där inne ligger jag instängd med en outhärdlig stank.

Tack för den sovmorgonen hjärtat.....


JAAAAA!

Fyfan vad jag älskar mitt CV! På onsdag har jag ännu en arbetsintervju. Hur löser vi det här nu då?

Livet är så jävla bra nu! :D

Hon gör det igen!


Kl 9 imorse ringde han jag hade intervju med i måndags. Han berättade att jobbet var mitt.
Mitt , mitt, mitt bara mitt!
:D


Jag måste vara GRYM på arbetsintervjuer helt enkelt. Väldigt bra egenskap, nu vet jag ju att jag gör ett extremt gott första intryck.

Nu på måndag ska jag upp till Stockholm och gå på en utbildning i tre dagar. Sedan ska jag ut på fält och köra igång. Är inte helt införstådd med vad jag ska göra än. Men jag vet i alla fall att jag ska boka möten med företag och försöka få dem att köpa annon i min tidning. Det kan också förekomma journalistik och fotografering då tidningen ofta gör reportage om annonsörerna och deras företag.

Ser mycket fram till att få komma närmare på journalist-biten. Det tycker jag ska bli spännande!


Möte, mässa och löshår





Idag var jag på frukost möte med köpmannaföreningen. Pappa var ju som sagt ledig och då fick jag hoppa in istället. Och som tack fick jag frukost och betalt. Great :)
På hotellet fick jag dessutom frågan om dem kan ringa mig om dem behöver folk, SJÄLVKLART kan dem det! :D

Vid lunch stängde jag butiken och åkte in till jobbmässan en snabbis. De företag jag hade räknat med var inte alls lika attraktiva som jag hade hoppats. Men däremot fick jag kontakt med företag från lite oväntat håll. Nu har jag i alla fall fått iväg 4 st CVn till. Duktigt!


Visst ja. Kommer ni ihåg löshåret jag pratade om? Jag har beställt hem en test på det nu så jag kan se om det är en bra färg. Hoppas, hoppas, hoppas! Billigt var det också, 20 kr för testet. Helt okej tycker jag.


Tråkigt inlägg? Ja lite. Men jag orkar inte vara en duktigt bloggare ikväll. Sorry.



Dagens OUTfit

Nyss hemkommen från jobbet och nu ska det lagas mat. Men idag blir det svårt att laga till något. S kommer snart och jag lovade att fixa mat till honom med.. Det värsta var bara att vi hade bara lite småskvättar kvar. Hade han ätit lika stora portioner som jag hade det inte varit något problem men karlar i den åldern äter ju föfan tills dom rullar fram! Galet ju.

Det enda jag hittade var lite pyttipanna, tre vårrullar, två fiskfilé. Med andra ord inget som räcker till oss båda. Vi får helt enkelt äta olika rätter idag.

Äehh! Vi kör en dagens på det!




Fodral + väst: Gina
Jeansleggings: Bikbok
Halsband: Pearls UF (jag gjorde det själv när vi hade företag i skolan)
Armband: Thailand, Spanien, Gina, Guldfynd

Garderobsbyte

En del människor har så djävulskt snygga outfits. Ni vet sånnadär som man själv letar efter men som man aldrig hittar. Och dom gånger man tror att man hittat det, så är det i en randombutik som typ Gina och 1 vecka senare går ALLA i likadana. Så speciell var den.

Tänk er att få byta garderob med någon annan. Att bara få öppna upp dörren och se ett virrvarr av nya, gammal, coola, udda, snygga klädesplagg och skor.

Om jag fick välja skulle jag byta garderob med den här tjejen. Mini har så himla fräsig stil tycker jag. Hon vågar verkligen sticka ut, utan att det bli waaaay too much.

Vem vill du byta garderob med?


Astufft att våga blanda en sommarklänning med ett par rejäla boots.



damn

Intervjun kändes inte lika bra som dom brukar göra.

Som sist nu på Poolmedia, i samma stund som jag gick ut därifrån var jag övertygad om att jag skulle få jobbet. Nu känner jag mig inte lika övertygad. Jag klantade mig på några svar, vissa kunde jag inte ens svara på.

Får svar redan imorgon och det här jobbet vill jag VERKLIGEN ha! Jag ska vara säljare/reporter/fotograf. Det jobbet är ju som gjort för mig!

Oh. Ångestladdat.

Arbetsintervju!

Hopp i galoschen nu går det undan.

Nu ringde en herre jag skickade ansökan till igår och ville ha arbetsinterjuv redan om 10 min. Det blir intervju över telefonen och det är något alldeles nytt för min del.

Ohhh, pirrigtpirrigtpirrigt!

Kvällsmys

Nu är mjukisbyxorna på. Soffan är intagen, Family guy på tvn och här sitter jag inbäddad i en varm filt.
Har precis tagit mig en skål Wienernougat glass och nu tänkte jag läsa mina favoritbloggar.

Ibland är det faktiskt ganska mysigt att vara själv :)

Önske-shopping

När man bara har extrajobb så håller man lite extra hårt i sina små slantar. Men knäpp som man är blir man bara mer shoppingsugen än man någonsin varit.
Klickade runt lite på datorn och hittade billigt löshår. Är så himla trött på den frisyr jag springer runt med. Men ett löshår kanske skulle kunna pigga upp det?

hmmm.. Tycker det är så fiiint med långt, tjockt hår (typ Stina-Lees, det är en avundsjuk Sanna som kollar på hennes bilder kan jag lova!).
Kolla på det här, ser inte det ut att vara en bra färg till mig?



Fotoassistent

Jajjemän, idag är det jag som styr och ställer på Bildmakarna. Cheferna (aka. mamma och pappa) är i Prag på en liten spontan-mitt-i-veckan-mini-weekend-resa.

Man ska roa sig medans man kan
är mitt motto, och jag tycker dom gör helt rätt som åker!Att jag dessutom får jobba lite är ännu en bra anledning, höhö!


Ryktet om mina exellenta körkortsbilder verkar ha spridit sig över stan för hejåhå vilken rusch det har varit här. Verkar som att alla vill byta körkort nu, det är rätt! Passa på nu gott folk, byt era körkort nu när jag är fotografen. Jag är KUNG på sånna bilder!


Tyvärr är jag ingen kung på Photoshop.. än!





Dagens

En bild på dagens tänker jag inte ens lägga ut idag. För idag är det nämligen en slappardag och min mjukisdress är inte av hetaste slaget. Dock skönare än dem flesta.

Har varit hos Sammys komps Filip och lånat filmen Hotel Rawanda. En sam berättelse om massmorden i Rawanda och om en man som gjorde allt i son väg för att rädda sig själv och sina nära. Väldigt bra film, även om man blir lite dämpad av att se sånt.

Nu ska jag snart ta mitt pick och pack och åka med Sammy till Örebro. Tycker inte om att säga hejdå till honom så då följer jag hellre med :)


Festligt

Igår var det utgång på "nya" folkan som var i stort sett folktomt. Men å andra sidan hade det varit över 300 pers där i fredags, så det var väl inte så konstigt egentligen.
Var där med bland annat Joanna och Emelie som nyss kommit hem från Kos. Kikade lite på deras bilder där ifrån och guuuuud vad jag vill åka nu!

Även om det var knapert med folk på folkan så är det som vanligt:
Det blir vad man gör det till. Och jag hade grymt kul :) Tack alla för en kanonbra kväll!


Aa, den här bilden var inte från igår som ni kanske förstår. Men från i fredags kanske? :)

Lindemarken

Idag är det Lindemarken. Dagen man toklängtade till när man var i 14 års åldern. Dagen då det hände något.
Man var ute sent, träffade allt och alla, festade och åkte virvelvinden tills man var spyfärdig.
Helt enkelt en galen kväll och man kunde knappt hålla sig tills nästa år.

Idag är det inte lika hett längre. Dock känner jag fortfarande den där lilla pirriga känslan i magen när jag vaknar, men den försvinner så fort man kommer ner på stan. Där är det nämligen SMOCKAT med folk. Och högt och lågt är det skitsaker som dom vill att man ska köpa och varje år kommer man hem med samma saker, nämligen:
Strumpor, marknadsgodis och cocosbollar.


Jag var inte ens ner på tivolit i år. Lite nostaligiskt att gå ner där. Men i år orkade jag bara inte med småglinen som tror att hela värden kretsar kring dom. Precis som jag trodde för några år sedan :)



Reseledare

Sedan jag kom hem från Spanien och min reseledarutbildning har jag bestämt sagt att det inte är aktuellt, att det blir nog ingenting. Vi får se om några år i så fall.

Men nu (?!) NU börjar det pirras lite i magen och plötsligt känner jag att det vore nog inte så fel ändå. Jobba i värmen med solen som gassar, glada semestergäster och allt jag gör är att serva, vara på plats och hjälpa till.
Okej visst, det blir låååååånga dagar, sena nätter och förmodligen en och annan natt på flygplatsen.

Men hey, jag lever bara en gång. Ska jag ta chansen så är det nu. Trivs jag inte är det bara att åka hem.

Anledingen till att jag kommit på det är nog för att vintern närmar sig med stormsteg, kylan biter redan på kinderna och samtidigt har ett helt gäng, (då menar jag inte bara en utan typ 7-8 stycken!) av mina vänner åkt utomland senaste veckorna och nu ligger alla bilder uppe på facebook. JAG VILL OCKSÅ ÅKA!
Så varför inte åka och få betalt för det?

Tål att tänkas på.


14:21

Nu tänkte jag faktiskt träna lite! Tyvärr har mitt gymkort gått ut men det hindrar mig ju inte för att träna lite här hemma. Har ju faktiskt allt jag behöver här :)

Målet är att ryggen ska bli rak(så galet fult att ha dålig hållning, jag bara hatar det!) det skulle ju inte skada om rumpan och benen lev lite fastare heller. Men, det händer inte utav sig själv så det är bara att sätta igång!


Såhär hade man velat se ut! Shakira kan ha en av världens mest perfekta kroppar.

Tips och trix

Ja, ja vet jag tjatar om det. Men i tuffa tider behöver man gratis grejer.

Jag är inte den som tackar nej till gratisprylar så därför hänger jag på GratisBio. Det är ju inte bara gratis bio utan gratiskläder, make-up, telefoni, mat, tidningsprenumerationer.. You name it :)

Efter bara 200 poäng så får man sitt första presentkort. Men om du registrerar dig via min länk så får du 75 poäng direkt! Enklare än så blir det knappast.

Klicka på länken, registrera och sen är det bara att tuta och köra :)




Fransk Manikyr

Vem behöver fake naglar?! Tacka vettja äkta vara :)

Allt man behöver är:
-naglar
-nagelfil
-nagellack


Klart!

Easy right?! Och billigt!


Och jepp, jag är apple-nörd!


Dagens OUTfit

Snott stilen från Robin Hood.

Suprmysig kofta: Gina

Tröjan under: Gina

Skärp: Hm

Jeansleggings: iis

Stövlar: Skoshopen


Trixar'n

Idag har jag återigen sysselsatt mig med layout på bloggen med reklamen. Nu liggre annonserna på sidan istället för mitt i menyn. Mycket bättre enligt mig :)
Håller ni med?

Jag vill också passa på att tacka DesignaDinBlogg för en grym hjälp vad gäller trixande med bloggar, grym sida!

Dagens OUTfit


Idag har jag på mig:
Tunika: Indiska
Stickad väst: Gina
Jeans leggings: HM (Barcelona)

SuperNanny

I helgen har familjen Wasell varit här och då fick jag träffa mina idoler Ella och Lilly.

Jättekul att se tjejerna igen. Går så långt mellan varven så dom hinner bli dubbelt så stora till nästa gång. I lördags tog vi en tur ut till Golfbiten där vi käkade lunch hos bror Mårten och sedan skulle grabbarna slå några bollar ute på ranchen.
Till och med pappa testade på att slå några slag och han förvånade faktiskt, han har en riktigt bra sving! Lilly tittade storögnat på dom stora pojkarna från vagnen och Ella ville vara med. Så med morbrors klubba testade hon också att putta bollen.






Sick and tired.

Jag fick inte jobbet.
Att vara bästa rookie var inte tillräckligt. Lika bra det kanske? Kändes lite enformigt och det är inte min stil. Jaja, nu lägger jag det bakom mig och tar nya tag.

Nu är vi tillbaks på ruta ett igen och åter igen inser jag hur mycket jag avskyr att vara på Platsbanken.se och leta jobb.
Det är med att "vara mellan två jobb" verkar vara lite av my thang och jag bara hatar det. Stadga tack!

Lyxförpackning

Som nykund på Ica hittar jag endel saker jag inte visste fanns. Bland annat denna perfekta storlek på äggkartonger.



Hur söt!? Fööööör söt!


Bästa rookie

På Xpress hade vi en titel som vi alla nya strävade efter.. Nämligen Bästa Rookie.

Nu är jag faktiskt bästa rookie på Poolmedia, det borde faktskt betyda nåt?! Nu har jag faktiskt sålt för 5000 spänn medans andra fortfarande nollar. Ja menar, vad kräver dom? Ingen nybörjade kan ju vara lika bra som en erfaren gammal säljare som varit där år efter år och kan alla argument innan och utan. Vi nykomlingar vet ju knappt vad vi säljer.

Idag pratade jag med min avdelningschef. Han sa att han lyssnat på mig igen, men kunde inte ge mig nån feedback.. Det tyckte jag var konstigt.

Imorgon är det alltså sista dagen på prov veckan och det är D-DAY, dagen då jag får veta om jag får stanna eller inte. Att veta att jag är bäst känns tryggt. Men när chefen sa:
-Jahopp, ja Sanna det är bara att fortsätta så får vi se om det leder nån vart...
så blev jag lite osäker igen. 

Imorn gäller det. Låt bäste rookie vinna!

Och nej, jag tänker inte börja med sånna här fjollig pratbubblor.. Täckte bara att det passade in på den här bilden just ännu bättre till inlägget ;)


Dagens OUTfit

Idag inviger jag hösten med min mörkt lila skjorta.
Trivs jättebra i den men tyvärr är den en riktigt damm-samlare. Ni vet sånt där material som på nåt vis suger åt sig alla små dammpartiklar som finns i luften och som klistras mot min mörka skjorta. Tillslut ser det ut som jag rullat runt på ett ostädat golv.

Tycker i alla fall att min gigantiskt klocka gör sig riktigt bra till lila. :)


Stjärnkocken

Nu när jag blivit inneboende hos min kära pöjk har jag blivit tvungen att laga mat. Men ja har faktiskt chockat mig själv, det smakar faktiskt bra! Eller så är det helt enkelt så att jag är så jävulskt hungrig så även en kokt bäver hade smakat delikat. Men jag lever i tron på att jag har en dold talang som kock.

Igår tillexempel så lagade jag lax, potatis och fetaostcréme. Och det blev helt galet gott! Kan va varit min maximala mängd honung som gjorde det, men låt så vara. Gott var det i alla fall!

Idag tänker jag dock inte låta mina dolda talanger prestera något speciellt. Idag står hemmagjord (s)pyttipanna på menyn. Inte överdrivet svårt men det finns nog dom som misslyckas med det också.

Titta här bara, köttfärssås och spagetti! Köttfärssås ser inte så lockande ut på bild upptäckte jag nu...

Men gott var det! Tyckte jag i alla fall, fråga Sammy om ni vill ha sanningen.


Trött och sliten

Idag gick det sådär på jobbet. Inget sålt men å andra sidan var det bara 1 av oss nykomlingar som sålde idag. Fortfarande ligger jag i topp och så SKA DET FÖRBLI! Det där jobbet skaaaaa bli mitt!

Nu är det nattinatti så jag är pigg, allert och på tå tidigt imorgon bitti. Här ska det säljas!

Slumpen vs. Ödet?

Berättade ju inte vad det är jag jobbar med. Jag försöker alltså att få barn och ungdomar att inte börja röka. Jag arbetar för att Hem och Skola där man fokuserar på att barnen ska få delta i studier och lära sig att rökning är farligt.

Nu när jag kommer hem, slår mig ner i soffan och sätter på tvn visar dom ett klipp på TV4s nyheter. Kolla in det här!

Tack Tv4 för ett grymt säljargument!

Frågan är nu bara var det slumpen eller var det rent av ödet?



Rookie-Sanna


Idag var alltså min första dag på det nya jobbet.

Tufft var det, no question asked, men känslan jag har i magen nu efteråt är faktiskt riktigt bra!
Och faktiskt lyckades jag till och med klämma in ett litet sälj och det var det inte många som gjorde. Sen om det var ren tur eller om det var skicklighet återstår att se. 1000 kr sålde jag för idag, imorgon ska jag försöka dubbla så får vi se hur det går.

Men om man jämför antalet säljsnack som man går igenom så är det galet många fler än vad jag är van vid från tidigare jobb.. (ni vet vad jag menar - 1000 knack, 100 snack,
1 tack) Här sägs det vara 150/50/2 istället. Med andra ord, betydligt större antal vilket kan verka lite förvånande men tydligen sant. Det glädjer jag mig åt :)

Att jag dessutom har ETT EGET KONTOR (!!!) i en av stadens flottaste byggnader är ju inte heller fy skam. Och bara jag håller budget kommer jag att få ut en lön 10 ggr mer än vad jag har idag. Det skulle vara funny på riktigt!

Och som sagt, jävligt flott byggnad både ute och inne.


Musiken och jag.


Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!

Flyttshopping

Idag ska det alltså börjas packa, imorgon åker jag till Örebro och där ska jag bo åtminstone en vecka framöver. Räknar såklart med att det ska förbli så en tid och inte bara en vecka.
Idag har jag varit med mamma på stan och handlat lite välbehövligt och annat inte så välbehövligt inför flytten.

Ett träd att hänga smycken i - 35 kr Erikshjäplen

 

 

En skål jag tänkte ha brevid för att ha saker som inte går att hänga i trädet, ex örhängen

- 8kr Erikshjälpen.

 

Det här fick jag för någon dag sen, dukslag och äggdelare

- IKEA från mina föräldrar.



Nu kommer vi bara till den svåraste biten. Vad ska jag packa med mig?! Får inte glömma datorn, mobilladdaren och block och penna.

Men svårast av allt är kläder... Dock insåg jag här om dagen att mina högt älskade jeansleggings har blivit förstora igen. Sydde in dom i sommras men nu har strechen gått ur igen och tyvärr kan jag inte ha dom längre. (Hanna, vill du ha dom får du jättegärna ta dom! Kanske kan vara skönt att ha nu när magen växer ;) Så jag köpte ett par nästan likadana på Iis idag. Dom ska såklart med i flyttlasset.

Jeansleggings från Sisters point - 299kr Iis.

Nä, hörreni. Dags att sätta fart. Det där med att packa brukar ju ta sin lilla tid för mig ;)

Fredag

Ikväll ser det ut att bli en jävligt lugn och lite småtråkig fredag. Så just nu sitter jag i soffan med datorn på magen med pälsmössan på huvet (så jäkla kallt ju!) och väntar på mat.

Men å andra sidan kanske det bara är bra att ta det lugnt den här helgen. Så jag kanske kan komma in i rätt dygnsrytm nu när jobbet börjar på måndag. Då gäller det att vara uppe med tuppen och pigg och allert hela långa dagen, hela långa veckan.




Pälsmössa

Idag har jag köpt det kanske bästa på länge! Jag har köpt en pälsmössa. Och ja, det är 3 september men man ska vara redo den dagen det faktiskt blir kallt. Medan ni andra inte hunnit skaffa er något än och fryser öronen av er, kommer jag at njuuuta av mig supermysiga jätteluriviga mössa. :)


Mitt förflutna.

(Detta är helt ointressant för er utomstånde. Egentligen endast för min egen skull. Ni kommer förmodligen inte förstå så mkt och det är inte meningen heller... Med andra ord: hoppa vidare till nästa inlägg.)

Igår hade jag en Xpress dag. Det innebär att man ägnar en hel dag åt att träffa xpress folk, gå förbi deras montrar, käka i matsalen på Ibis och snacka skit eller sprida rykten om varann.

Öhm... halvvägs genom dagen var jag jättelycklig. Träffade B på stan. Allt var där, restaurangmat, galna historier om hur man lyckats med sälj, skratt, fräsha volvobilar, "laglig" körning, musiken... allt.

Men sen smällde skiten i på mig som en blixt från klar himmel. Plötsligt satt jag där med en papperspåse hämtmat från Donken, satt i matsalen på Ibis med ett gäng ölklunkande flyktingar från sin egen vardag, och D berättade med stolthet hur han hade bett kontoret dra å helvete, att alla hade på sparken antingen för att dom var värdelösa eller kriminella.

Då insåg jag (äntligen): Det tillhör mitt förflutna.
Jag längtar inte tillbaks längre.

Tisdag

Vaknade imorse och det började genast pirras i magen när jag insåg att jag faktiskt ska börja ett nytt jobb i en ny stad nästa vecka. Och jo, visst är det lite nervöst det går inte att förneka.
Det är så mycket tankar som flyger runt i huvudet såhär dagarna innan.

Kommer jag klara det? Kan jag sälja över telefon? Har jag glömt hur man gör nu när jag inte sålt på så länge? Kommer jag att trivas? Kommer jag att komma in i gruppen på ett bra sätt? Kommer jag att ligga först eller sist på resultat tavlan?


Det som känns lite lugnare att dom anställer 60 nya säljare nu. Så jag är ju långt ifrån ensam.

Men hey, jag har både utbildning, erfarenhet och viljan. Och bara jag vill, så kan jag faktiskt allt!

RSS 2.0