älskling, vi var alla en gång små

Har haft en så himla bra helg. I fredags kom syster till stan. och vi slog åter igen våra kloka huvuden ihop med J från jobbet. Drog till Boulebar och sedan till Mälarpavilljongen.
Söta drycker på fina uteserveringar med sällskap i världsklass. Kan inte bli mycket bättre.

På lördagen åkte vi hem till Linde, syrran och jag. Efter att ha ätit tapas med mamma och pappa cyklade vi ner till stan. Låste fast våra cyklar med en elkabel i brist på cykellås. Sedan gick vi till Bistro.
Träffade många saknade lindebor. En del gör det till och med lite ont att se. Tänk vad folk kan förändras...
Jag vill bara veta hur du mår. egentligen?


Idag har vi firat Jannes 50 årsdag. Var nere i stugan och åt smörgåstårta. Och Mallas supergoda kakor. Träffade dessutom mina saknade norrmän! Som ett extra plus fick jag höra min brors röst för första gången på flera månader.

Det är helt sjukt vilken fin familj jag har.
Älskar er så himla mycket allihop!







If you love me, got to know. For sure.

Before I open up my arms and fall. Losing all controll.

Idag hade jag velat haft en spåkula så jag kunde se in i framtiden. Ibland vet man inte om man gör rätt. Då måste man chansa.
Just nu har jag flera "chansningar" på gång och det ska bli himla kul att se vart dem leder :)

Chansar man inte - vinner man inte!



Har på mig en svart långklänning och en virkad svart topp från Barcelona.



Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

Hennes gröna ögon gör mig matt
hon säger: "ta aldrig nånting för givet"

och vi pratar om vart vi ska just inatt
men jag antar att vi menar hela livet










La Vida Loca

Har precis kommit hem efter ett par fantastiska dagar i Barcelona med min fina mamma.
Har blivit både shopping, sightseeing och bad. Dessutom har vi ätit den godaste tapasen, druckit kall Sangria och vandrat längs Las Ramblas.

Jag blev dock en iPhone fattigare, men vad gör väl det när allt kommer omkring. Jag blev ju en resa rikare :)


Första jobbdagen på länge och till min sto...

img_2810 (MMS)

Första jobbdagen på länge och till min stora förvåning kryllade det av brudar där idag, himla roligt med lite tjejer :) Vi avslutade dagen med en AW på Gårdens uteservering och ett par glas rosé.  Nu har jag kommit hem, kokat ägg och tinat räkor till morgondagens matlåda. Mumma! Kommer bli världens kanske bästa lunch imorgon...!  Sov gott babycakes!


Sweep me off my feet.

Hittade ett litet ormbo i badrumsskåpet. Det visade sig vara min hårförlängning som jag inte haft på flera år. Satte i den direkt! Åh gud vad jag började sakna mitt långa hår. Vill kunna fläta, sätta upp, tuppera, ha en stor bulle på huvudet... Ja ni vet ju. ALLT!






A girl's best friend

Har länge pratat om att köpa mig en ny fin ring. Har ändå haft ett presentkort liggande sedan ett år tillbaka. Idag gjorde jag slag i saken och köpte en superfin ring som jag tror att jag ALDRIG kommer att tröttna på. Enkel, men ändå speciell med alla små stenarna på. Himla fin tycker jag.

Kenza för Guldfynd.


Sto pensando a te, sto pensando a noi!

Sitter här och lyssnar på Eros Ramazzotti och drömmer mig bort. Har precis beställt flygbiljetter för mig och A till Sicilien. Tänk vad en brunch på Tott kunde medföra? Hur som helst, det kommer bli så jävla awesome och jag kan inte hålla mig.
Tur att jag åker till Barcelona på fredag så jag får lugna mina rese-nerver lite. Har ju faktskt inte varit utomlands sedan april förra året då jag var i Thailand. Det börjar kännas och suget är STORT!

Kanske blir en ny Thailandsresa för mig och mina sköna böna J till hösten? Det vore ju drömmen! :)



[I'M THINKING OF YOU, I'M THINKING OF US!]

RSS 2.0