Dina färger var blå

Jahopp, då var vi där igen. Gillar blått liiiiite för mycket just nu. Imorgon kommer jag förmodligen att komma hem med en blå Collegejacka. Har kollat på den i svart förut. Men idag när jag gick in i butiken för att prova den svarta, fanns den nu också i BLÅTT!

Hmm. Chansen att jag kommer hem med den imorgon är rätt stor om jag känner mig själv. :)


Fashion

Ligger i sängen och bläddrar i Nelly Magasine.
Och vad hittar man inte där om inte mina nyinköpta favvisar.


En sak till

Jag blev 1a i Sverige i fredags när vi hade digitaltvns dag!
Så nu är ja en surfplatta, presentkort, ett gäng trisslotter och 35 biobiljetter rikare.

Ja visst ja, vann ju 2000 kr presentkort och en spa-behandling också för två veckor sen. Det går bra nu!
Har jag sagt att jag har världens bästa jobb?


Businesswoman

Nu har det gått lång tid igen.
Och vad har hänt? Jo massor såklart.

Åkte hem till Sthlm förra veckan. Gick på utbildning som var grymt bra. Älskar att få en nystart och lite peppning!
På tisdagkväll var det kick-off med Kungsgatan på O'learys. Så himla kul att träffa mina favoriter igen.

Och min lägenhet, var finare än någonsin! Tack mamma för att du städat och gjort fint, du är bäst!

Helgen spenderades i Sälen med ett underbart gäng. Herregud vilken helg!
Strålande sol, Svenska björnstammen, Eldkvarn, Arvingarna och en hejdundrande efterfest med rödvin så det stod härliga till! Kan ju säga att kläderna jag hade på mig den kvällen kan jag lika gärna elda upp nu. Totalt dränkta i vin.. ;)

Men helt ärligt, vilken jäkla försäljning det är i glashuset! Hann ju fasen inte utanför dörren en enda gång på hela dan typ. Helt sinnes!

Mer får jag berätta imorgon. Nu måste jag sova!

The start of something good

Hemma i Sthlm är läget ganska turbulent just nu. Och förutom Telia Camp (som jag gärna hade varit med på), är jag i övrigt ganska glad att jag inte är där...

Kungsgatan lever i en förändringens tid och jag har gått ifrån att störtböla efter den tråkiga nyheten om min chef. Världens, genom tidernas, kanske bästa chef! Bölade fan i två dagar...

Efter det har jag varit lite nervös och orolig över vad som ska hända med mina kollegor. Eftersom jag inte hört något om mig själv har jag aldrig oroat mig över min egen position, men man blir ju såklart alltid lite nojig när det är mycket som är på gång.

Men i veckan fick jag helt plötsligt en ny vändning och nu är jag riktigt nöjd och peppad för en sjukt bra nystart på butiken! Den nya BC'n är satt, och det kunde inte blivit bättre!
Jag vet att dem säljarna som är kvar när jag kommer tillbaka kommer vara taggade till max, och det kommer jag också att vara. Ny butik, ny ledare och en heeelt ny inställning i butiken kommer göra susen!

Btw, så vann jag en Sonos Play3 i veckan. Så nu måste jag skaffa fast bredband ;) Sonos är en sjukt bra ljudanläggning som man smidigt ansluter via Wi-fi vilket gör att du trådlöst styr all världens musik genom tex din mobiltelefon. Och ljudet i den här lilla lådan, det är sjukt!





Limerick

Den här soffan dör jag lite för.
Jag vill ha den. Och jag vill ha en mysig renfäll i den.
Och jag vill ha en vit, virkad filt i hängades öven ena armstödet.

Den finns i två olika "mjukheter", så jag antar att minst en av dem kommer vara skön.
Om den är lika fin i verkligheten så vet jag preciiiiis vad jag ska köpa när jag kommer hem.
Kärlek!






YSL

En dag ska jag köpa denna. Vansinnigt jävla fin.
Som sagt, inne på blått nu.

I'm blue da ba dee da ba die...


Get dressed

Dem senaste dagarna har jag shoppat lite. Här i byn finns inte så många butiker, en annan som bor i Sthlm är van att ha butiker runt sig varenda dag. Därför kryper det lite i shopping-tarmen nu.

Det började förra helgen då jag köpte mig en glesstickad tröja från Rmfl. Mörkblå (vilket blivit min nya favvisfärg). Kommer bli sjukt snygg med ett långt guldhalsband och jeansshorts till sommaren. Japp.

Igår klickade jag hem en annan stickad tröja från Gina. En vit med US-flaggan på. Jag tänker bära den med tighta byxor och lockigt hår. Gärna vita converse eller varför inte klackar?



På lunchen idag ringde jag hem och rådfrågade mamma. Ibland måste man bara få lite stöd från nån som verkligen kan råda en. I somras i Barcelona hittade jag ett par skor på Zara som jag inte köpte. Har inte riktigt kunna släppa dem sedan dess. Och nu har jag hittat ett par som är snarlika. Kanske tillochmed lite roligare med tanke på metalltån? Tog en mindre storlek på dem än vad jag brukar, eftersom dem är öppna på ena sidan och dessutom i mockaimitation (vilket brukar töja sig snabbt). HOPPAS att jag kan ha dem!



Och sist men inte minst mitt lilla wildcard. Verkar uppenbart ha fått en dille på blått just nu, så varför inte slå till med ett par blåa skor när jag ändå är i farten! Dessa tänker jag ha till jeansshorts. Eller varför inte svarta strumpbyxor och rak svart klänning? Kanske till och med jeansväst? Ja, alternativen är många och jag tror vi kan bli riktigt bra kompisar, mina blå juveler och jag!



Ett annat paket jag beställde förra månaden som jag fortfarande väntar på är Humanity armbandet. Har länge varit sugen på ett. Dock har jag tyckt att det är onödigt dyrt för ett armband. Men när jag hittade det för 70% kunde jag inte låta bli längre. Så detta (grå metallic) och en liten handväska i svart är också påväg hit.
Hallå där, shopoholic!


SMS-inlägg

imag0208-1_edit0 (MMS)


120308

Herregud, det är fortfarande ovant att skriva 2012.

Sitter hemma i soffan och kollar på Big Brother. Har nyss varit på gymmet och solat. Himla skönt faktiskt. Har inte solat solarium sedan gymasiet men fasen, riktigt skönt att bara känna lite värme för en stund.

I måndags var det måndagsklubb som vanligt. Var riktigt jäkla kul! Började uppe på Red Room, dvs Totts svit där det bjöds på redbull-drinkar, öl och skumpa. Sedan drog vi ner till klubben där Mark Knight spelade. Galet bra. Hängde mest vid Red bull bordet och de sköna människorna där. Dansade i sofforna tills det stod härliga till!

Imorn är det fredag igen. Och jag tror faktiskt att det kan bli en lugn kväll? Rätt skönt faktiskt. :)
På måndag flyger jag hem till Sthlm, wiiie!


I think I'm fallin

Idag åkte F hem till Umeå igen. Tråkigt. Vem ska jag nu tala ut med på nätterna? Och vem ska klämma sönder min hand i taxidörren? Och vem ska sjunga "kameraman-låten" på dem mest olämpliga tillfällena?
Hmm. Jag kommer sakna honom...

Det här gjorde att jag fick lite hemlängtan. Men som tur är åker jag ju hem en vända nästa vecka, ska faktiskt bli riktigt skönt! Har haft ett par hektiska veckor här...
Och efter Sthlm ska jag gästspela i Sälen ett par dagar.

Asså. Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv. Kan inte leva såhär vilt. Imorgon är det jag som tar tag i mitt liv med både träning och kost. Vi börjar med en morgonpromenad innan jobbet. Spikat!


Har du den där känslan?

I måndagskväll var vi på Supper och käkade innan det var dags för måndagsklubben.

Började smsa med pappa och VIPS så hade vi bokat biljetter till Kent i sommar. Helgen innan vi ska till Gbg och se Springsteen. Vilken bra jäkla sommar det kommer bli!


Bilden är från 2010 när jag såg dem på Peace&Love från ett bord i öltältet.


Dessutom bokade jag och Joanna biljetter till Summerburst i juni. Det kommer bli så galet jävla bra så jag vet inte var jag ska ta vägen!!!

You're Killing Me.

Oj. Tiden flyger verkligen iväg här. På både gott och ont.

Har varit med om så mycket så jag vet inte var jag ska börja.
Kan sammanfatta lite kort om Redbull-helgen. Vänner från Sthlm kom och hälsade på. Himla roligt, och vi hade ett par riktigt hårda kvällar tillsammans. Hann med både Dippan, Bygget och Afterparty på TV4 arena.
Ja gud. En sån helg gör jag ALDRIG om, hur det kul än var. Men jag har nog aldrig varit så trött som då...



På tisdagen bokade vi bord på Wallmans och såg deras Dinnershow och åt 4 rätters. Himla kul faktiskt! Bra sångare/dansare, bra drag och bra mat. En toppen kväll helt enkelt.
Blev övertalad att följa med till Dahlboms och Bygget efteråt. Inget jag ångrar, hade kul! Dessutom blev det efterfest hos Dippan-gänget innan det var dags för hemgång.



Men det är ju inte bara fest (även om det blir ett par vändor på byn...). Har hunnit med en hel del skidåkning och jag tycker faktiskt att det börjar bli kul nu. Framför allt när jag åkte med Daniel från Sthlm och med Fredrik från Umeå. Då har det gått riktigt bra. Dom måste vara bra lärare helt enkelt!

Och jobbet går också bra. Har varit himla lugnt. Men så länge jag säljer bäst är jag nöjd. Och ja, det har jag gjort. Nu ska jag bara se till att vinna veckans tävling. Då kan jag få med mig ett Sonos-ljudsystem hem till lägenheten. Tävlingen avslutas på söndag. Nu är det fullt fokus dom sista två dagarna!
(Inte för att jag har något bredband att koppla Sonoset till, men det är en annan femma.)




Ujujuj.. Nu tänker jag slå på en film och njuta av att vara ensam en stund. Kväll spelar Björn Rosenström på CC. Så jag antar att vi ska dit. Puuh... Jobbigt liv en lever ;)


RSS 2.0