When the drugs don't work no more...

YOU GET HIGH ON LIFE!
Vilken fantastiskt bra vecka jag har, ändå är det bara onsdag!

Och idag har jag åkt SKOTER! :D Wiiie vad roligt det var! Körde helt åt helvete i början men så snart jag lärt mig svänga var det vansinnigt jäkla kul!
Åkte i solnedgången på Åresjön, sedan upp på fjället och se solens sista stålar gå ner över byn. Fantastiskt vacket!







Jag blir aldrig densamma, från och med du.


I måndags drog Amanda, Charlie, jag och Alex till Östersund och storhandlade på Willys. Vi fick knappt plats i bilen hem för alla påsar med mat, haha!
När vi ändå var i stan passade vi på att äta på Donken och gå på bio.
Såg Hur många lingon finns det i världen? och den var grymt bra! Jag är tydligen rätt lik dem fick jag höra...





Igår jobbade jag och sedan kollade vi på film och käkade chips i sängen. Riktigt skön kväll. Såg en riktig tjejfilm, man behöver det ibland!



Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer.

Fan vad svårt jag har för att vara ensam. Så vansinnigt sällskapssjuk. Hur ska det gå när jag bor i Sthlm? Helt jävla ensam...Uschha mig. Blir stressad och fylld med ångest så fort jag sitter i soffan själv. Har på datorn, tvn, spelar musik och har iPhonen i knät. Stört.




Idag har världens bästa Martin åkt hem. Fy vilka roliga dagar jag har haft med gänget. Hur bra som helst! Har dansat sönder på Bygget. Ätit sjukt goda burgare på Broken. Haft serious talks. Skrattat. Aftershiiiat. Åh fy vad jag saknar att jobba tillsammans med honom och dem andra fina Örebroarna. Så jäkla bäst är ni!
Verkar som att jag är lite uppskattad jag med? Gulle!




Nej ni! Nu ska jag göra mig fin och gå ut med Wilda-Matilda. Ikväll har vi 30 pers som ska ha middag i butiken. Sedan blir det kanske Werséns? Kanske bara en kortis för att hälsa på min (ordinarie) chef som är här i ett par dar. Riktigt roligt :) Örebroare som sagt!



Personalen på Max tyckte nog att jag hade ...

img_2218 (MMS)

Personalen på Max tyckte nog att jag hade dålig andedräkt. Eller så ve dom bara söta. Längst ber i påsen hittade jag i alla fall ett litet tuggummi, sött!


Det är okej att spåra ur

Igår spelade September på Bygget och vi var där redan halv 10 för att vara säkra på att komma in. 800 pers stod i VIP-listan så ni kan ju bara tänka er hur många som stod i vanliga kön.

Synd bara att vi var så upptagna med att dansa att vi missade hela Septembers spelning. Men aah vafan. Sket-man-väl-i.
Jag drog hem redan halv 1, smart drag känner jag nu i efterhand (hade ju ändå varit där i 3 timmar då). Jobbade ensam i butiken idag och om jag hade stannat kvar och tagit en sista shot hade det inte alls varit roligt idag. Tur att jag är så ansvarsfull!


Sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort



Och jag vågade aldrig hålla din hand. Vi är inte såna som i slutet får varann. ♥


Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Wiie, kväll-aktiviteten var ju GRYM!

Vi åkte ut till Duved och upp till slalombacken. Där hämtade vi två stycken jättestora Fantaflaskor! (I vanliga fall är det käglor till deras mänskliga bowling.) Så dom är ju nästan lika stora som mig.
Sedan klättrade vi upp i backen och åkte på fantaflaskorna ner. Jävlar vad det gick!

Dessutom var det ju bäcksvart eftersom klockan var typ halv 11 på kvällen. Men det var nästan bara bra. Då såg jag ju inte alla gupp och hinder.

Synd bara att mina fina pärlörhängen paja, men det va det värt :)


Kan du bara ta och sluta teasa mig

Norge blev det iallafall inte. Men det blev en tur till Duved för att hjälpa Cocacola och rigga upp deras Fanta-Bowling, dem hade ett par bilder som dem behövde ta. Sedan drog vi hem till Coca-gänget i Björnen och bytte om och åkte till VM:6an. Alex och jag tog liften upp och satte oss i solen, lyssnade på musik och snackade massa strunt.

Det jobbiga var bara att jag inte vågar åka skidor där än, så jag fick vackert knata upp till liften igen och åka med den ner. Haha, jävla chicken!


Nu kommer snart Alex och hämtar mig igen. Vi ska ut på en "kvälls aktivitet" kallade han det. Jag vet inte vad som kommer att ske. Vet bara att jag ska klä mig varmt. Spännande!


I just came to say hello

Kikade just in på min favvo-blogg Mini (Caroline Lundh) och se där vad jag hittade. Min hemklickade kavaj som kommer om nån vecka på posten.
Hon har bra smak den där tjejen!





All my friends in the loop

Just ja, världens kanske roligaste grej!
En av mina favvisar från Örebro kommer ju hit och bor hos oss nästa vecka. Och det är inte vem som helst, det är Lets Dance Martin ;D


Vi kan en del om ensamhet och håller i varann

Nu har det gått ett tag sedan jag uppdaterade igen.

Ja vi var som sagt ute i lördags. Var bjudna på VM banketten på Tott tillsammans med världens stjärnor i Puckelpist. Rätt awesome! God mat var det dessutom. När vi var färdiga där drog vi vidare till Bygget och dansade oss svettiga. Det var en riktigt bra kväll. Hade med både Dj Danne och Dahlis. Kul!
Vi avslutade i sedvanlig tradition med efterfest hos Amanda och Richard och när klockan blivit alldeles för mycket kom jag på att jag inte hade någon hemnyckel. Så ja, jag fick sova kvar på soffan.

Söndagen spenderades i tv soffan med Richard och Alex. Och då passade jag också på att klicka hem alla fina kläder jag lagt upp på bloggen dem senaste dagarna. Hihoo!

Måndagen var det på't igen med 3 rätters middag på Grappa med stor-cheferna och Hässleholms butiken som var på besök. Kvällen avslutades på Måndasgklubben på Tott där Miike Snow spelade. Dansade till svetten rann, bokstavligt!

Tisdag, igår, dukade vi långbord i butiken och beställde mat från Broken med samma gäng som dagen innan.
Alltså Brokens Honey Mustard Chicken, jag dööör för den! Lätt bästa maten!


Ikväll blir det en lugn kväll och jag ligger redan i sängen. Vad morgondagen bjuder på är fortfarande oklart. Men det kan bli alltifrån skidor till en tur till Norge. Jag längtar tills imorgon så jag får se vad som sker!





Vaknade på soffan hos grannarna imorse, ha...

2011-03-13_15_08 (MMS)

Vaknade på soffan hos grannarna imorse, hade ingen hemnyckel så jag stannade kvar här. Som tack för sovplatsen bakade jag American pancakes till frukost. Nu sitter vi i soffan och tar det lugnt. Grabbarna kollar på fotboll och jag kikar på kläder på nätet. Det får bli pizza snart...


Are the angels on their way? I'm in the dirt

Och skidåkningen? Det gick inge bra alls. Eller jo. Första 20 minutrarna sedan DOG mina ben. Har aldrig haft sån mjölksyra. Tillslut klarade jag inte mer och fick och åka tillbaka.

Satte mig istället i solen hos Amanda och Daniel i glashuset och bättrade på brännan lite.
(vilken bränna tänker ni, och det tänker jag med. Är lika blek som snön själv)

När vi kom tillbaka till byn insåg jag att jag hade haft Annelies pjäxor och inte mina egna. HAHA! Hennes mini-fötter?  Och jag märkte ingenting? haha. Att skidorna ens satt kvar är ett mirakel.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Idag hade jag velat se ut såhär. Enkelt, slappt och bara super snyggt.
Kanske med min skinnpaj på?


Du lever för stunden, precis som jag

Såhär har ni aldrig sett mig förut. Täckbrallorna på, mitt SJUKT snygga Frank Dandy underställ (byxorna ser man en liten skymt av iaf) och såklart min eviga trotjänare, mobilväskan.

Nu ska jag ut i backen och åka grabbarna. See yah!



My god, you're killing me

jag dog lite till nu.

Jag. Måste. Ha. Skorna. Punkt. (och resten, hihi)


Staden i mitt hjärta Stockholm jag är din

Jag håller på att förbereda mig metalt på att flytta tillbaka till storstaden.
Det är ett nytt liv som börjar. Igen. Jag kanske borde vara van nu?

Jag längtar iaf till att få komma hem till mina garderober. JÖSSES vad mycket fint jag ska köpa till våren och sommaren. Jag toklängtar efter skinnpajen, mina (snart mina) röda converse och stora, stora kors i öronen. Mumma!

Här är mina wishes for today. Jag tror minsann att jag ska beställa hem rubbet. Jag dör lite varje gång jag ser dem.




We don't waste no precious time.

Jag har fått en massa roliga piller från farbror doktorn. Han säger att jag har urinvägsinfektion. Det förklarar ju varför jag har ont.

Men det måste vara en rejäääääl kur jag fått. Dem andra gångerna har jag ätit medicin 3 ggr om dagen i 10 dagar. Nu ska jag äta 3 ggr om dag i 3 dagar... Mindre än hälften så lång tid?! Inte konstigt att jag sov så gott i natt.

Ikväll har jag tyckt synd om mig själv och ätit en stor fet godispåse och tittat på Stylisterna. Nu är det dags att sova, nightie!


Lunchdejt med en riktig liten sötnos!

img_0383 (MMS)

Lunchdejt med en riktig liten sötnos!


Du finns kvar.


Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Igår fyllde Charlie år, så vi hade födelsedagsmiddag och utgång på Wersan och Bygget. Avslutade med efterfest hos Richie och Mandie. Dem lyckades dessutom tigga till sig varsin Onepiece igår, lyllosar!

Vi somnade inte förän 6 imorse, så vi låg kvar länge i sängen imorse. Skulle kunna tänka mig att ligga kvar där hela dagen faktiskt. Riktigt mysigt att bara krypa ner under ett varmt täcke å bara vara.

Grabbarna och Annelie har dragit ut i backen nu. Men jag känner av en urinvägsinfektion, så jag valde att stanna hemma och dricka tranbärsjuice.



Idag känner jag ångest. Snart börjar livet. Bara någon månad kvar nu... Har ångest över att lämna det här, jag vill leva i den här bubblan jämt! Det är så problemfritt. Jag är rädd för att möta livet igen.
Jag är rädd för att vara ensam. There, I said it.



Nöjd kund som ger mig chokladask. Gulligt!

img_3040 (MMS)

Nöjd kund som ger mig chokladask. Gulligt!


Gymmet eller inte gymmet.

Jag borde verkligen gå dit. Men jag är trött och hungrig. Dessutom kommer snart grabbarna hem och då är det dags för en utgång till. Helt sjukt.

Vi va på Bygget igår, ska dit idag, imorn bli det Werséns, söndagsafterski på Timmerstugan och på måndag blir det måndagsklubben på Tott. Hur i hela världen ska jag klara av det här?

Näe, jag lägger mig på soffan med en macka, sedan får tiden visa om det blir gymmet eller ej. Puuh!



Idag säger jag grattis min fantastiskt duktiga kollega. Du är GRYM!

Bloggdesign.

Nu ska jag görsöka hjälpa min finaste J att få en snygg blogg. Hej å hå, lite nojig är man ju när man ska fippla med andras grejer. Men jag gör en back-up på det hon har nu så jag vet att jag kan ändra tillbaka om det skulle bli alldeles för tokigt :P Ingen fara honey!

Ha, annars då? Var på Bygget igår, Oskar Linnros var där och spelade igen. Det var bra, jag hade roligt :)
Vi bjöd över grannarna till förfesten också, det var kul. Supertrevliga tjejer verkligen! En av dom ska jag försöka träffa igen när jag kommer hem till Stockholm. Roligt, roligt!



You can run, but you won't come far.

Det känns som att jag borde skriva mer om vad jag gör. Jag menar, det är ju kul för mig själv att minnas också :)

Så, vi börjar i lördags.
Var ju ledig så jag hade planerat en sovmorgon, men NÄÄH!
Vaknade klockan 8 och drog ut till VM8an för att kolla till Cocacolas gondol och fixa lite annat. Vi hämtade upp Lichie aka. Richard och drog ut på matjakt. Tänkte först käka brunch på Copperhill men det visade sig att dem bara hade det på söndagar. Synd.
Det slutade med att vi åt pizzabuffé på Bykorgen. Mumma!

Vi hade planerat att dra ut på lördagskvällen. Men när folket fortfarande inte hade dykt upp på förfesten vid 23.30 tog vi saken i egna händer och drog ut till Björnen för att hämta dem. Sedan satt vi ändå kvar här ett tag. När ungefär hälften hade bangat drog jag ut som ensam tjej tillsammans med 4 grabbar. Oh. My. God. Det var så sjukt "grabbigt". Dem ville ju till och med gå till Max innan vi gick in på korgen?! Där satte jag stopp och lyckades få med mig dom till Werséns.
Det var en kul kväll :)

I söndags vaknade vi upp när Wilda kraffsade på dörren och mina kombos drog vidare till Världs cupen för att kolla in Anja på skidor.
Sedan hämtade dem upp mig för att dra ut till Björnen för att åka lite vi med. Riktigt, riktigt roligt var det faktiskt! Annelie vet precis hur jag känner och väljer backar som jag klarar av. Tur det!
En backe blev lite för brant i ett parti, stod länge och försökte lugna mig. Men det gick inte. Slutade med att jag tog av mig skidorna och gled ner på röven. Men vad gör väl det? Jag kom ju ner och kunde fortsätta backen ut :)
Vi struntade i Timmersrugans afterski och åt god mat på Dahlboms istället. Lätt värt!

Igår var ja och jobbade på Holiday Club efter att butiken hade stängt. Vi har ett samarbete med Canal+ så vi drog dit och hade ett location under Elitserien. Efter det stannade vi ändå kvar tillsammans med Richard och Alex som kom för att titta på fotbollen.

Idag har jag jobbat i Glashuset, har haft en grymt bra dag där. Satte till och med säsongens försäljningsrekord idag! Kred till mig :D

Sedan åkte Mickan och jag till Duved och tankade. På vägen står det en dam och vinkar åt oss att stanna. Det visade sig att dem hade kört fast med bilen. Så vi hjälpte såklart till att bärja bilen upp ur branten. Jävlar vad manlig jag kände mig när jag styrde två bilar på samma gång!

Nu kallar tvätten! Skriver mer imorgon, för den är veckan händer det SÅHÄÄÄÄÄR mycket roligt!

Baby dont worry... !

img_8309 (MMS)

Baby dont worry... !


Måndagsklubben på Tott

Igår var det Alex sista dag så det firade vi på allra bästa sätt. Gick först ner till Dahlboms och drack lite söta drinkar för att senare gå vidare till Tott.

Hade så himla kul igår verkligen, tokdansade till housemusiken som pumpade hela kvällen med fina tjejer.
Riktigt kul med en tjejkväll också, sjukt länge sen!





Kollade precis in på kontot. Det ser inte bra ut. Haha! Jag ska nog försöka göra upp nån slags budget för det här. Lite mycket uteliv och mat ute? Ops. :P

RSS 2.0