Best of the '90s

Har blivit riktigt sjuk. Tror faktiskt att jag fått mig en släng av svinis. Låg hemma hela dagen igår. Idag ska jag jobba eftermiddag/kväll. Vi får se hur det går. Har vip-kväll på Telia ikväll så det kommer krylla av folk misstänker jag.

Yeye, Sammy och jag kurerar oss med lite skön musik från de gamla goda tiderna i mellanstadiet. Ni vet minidiscon, discoballnight, hemma discon osv. Discon var det gott om iaf!

Kommer ni ihåg dom här? The moffatts - I'll be there for you.


Paranormal Activity

Lördagskvällen spenderades med Sammy. Vi gick på bio, nämligen den nya skräckfilmen Paranormal Activity.
Inte särskillt läskigt att kolla på skräck på bio när det är en hel salong fylld med massa fjortisar som skriker redan innan det händer något... Småbarn!

Men dom fick igen. Råkade nämligen skaka min cola innan jag skulle öppna den. Och POFF så hamnade det cola över hela biosalongen.. Nej fy, seriöst det var så jävla pinsamt!

Sammy blev så skiträdd en gång under filmen, så min stackars hand som han lugnt och fint hållt i sin hand under hela tiden, blev plötsligt mosad och totalt sönderklämd för en kort stund. Aj.


Här är en trailer för er som inte sett den!


Shopping i Sthlm

I fredags åkte mamma och jag in till Sthlm för att shoppa lite. Hittade inte helt otippat en hel massa fint. Bland annat skorna jag skrev om här om dagen. (Hittade inga bilder på dem på hemsidan men jag ska ta kort på den senare).
Nu är jag redo för att slå klackarna i taket. Riktigt snygga partyskor om jag får säga det själv!

Hittade också den här coola tröjan med paljetthängslen!


Nöden har ingen lag

Igår när jag gick till jobbet så stod regnet som spön i backen och inte hade väl vi något paraply hemma.. Såklart inte!

Man tager var man haver tänkte jag och knöt halsduken likt ett huckle under hackan och gick.

Jag borde skämmas mer än vad jag gör.


Men Larsa då?

Fan jag har sån ångest just nu.

Känner att jag måste boka biljetter till min Gud, Larsa W, snart. Känner på mig att biljetterna kommer ta slut vilken sekund som hellst nu. Har ju pratat om det så länge. Men det verkar aldrig vilja bli av....

JAG VILL DIT SÅ JÄÄÄÄVULSKT MYCKET!
Det skulle betyda så mkt för mig, för mig, för mig....

Pysselsugen

Nu är jag riktigt, riktigt sugen på att pyssla. Jag är sugen på att snygga till kläder, väskor, skor och smycken med lack, nitar och kedjor.

Har ni sett de grymt snygga smycken som folk har börjat sälja på internet? Handsmycken, lårsmycken och skosmycken. I just fucking love them!


Smyckena hittar ni HÄR och HÄR.

Dock tänkte jag sätta min egna prägel på dem och göra dem myself.
Ska till Stockholm på fredag. Då tänkte jag besöka Punktshop och Panduro bl.a. för att köpa på mig lite smått och gott till mina bilvande skönheter :)


Natacha vs Kissie

Bara jag som tycker dom är galet lika?!


Twilight

Har hyrt Twilight filmen ikväll... Igen.
Åh jag bara älskar den, kan inte få nog av den. Måste bara se den om och om igen! Kan knappt vänta tills jag får se New moon.

Nu ska jag knäppa på filmen och drömma mig bort i Edwards vackra ögon


Dålig dag

Fyfan, den här dagen vill jag bara slippa. Ingenting vill fungera som jag vill.. SUCK!
Som ett plus sov jag så länge att det redan hunnit mörkna innan jag ens gått ur sängen. Lovely.
Och det första jag gör är att sträcka på mig i sängen, men armen slår i nattduksbordet och ner faller min fina ljusstake, som slår i golvet och går i 1000 bitar...
Gooooooood mooooorning Sanna!

Inredningstips

Otroligt vackert.
Jag är såå svag för ordspråk, citat och texter. Jag vill ha dom överallt. Till och med tattuerat på kroppen...

Har ni sett dessa tavlor från Canvasord? Där har dom fångat massa fina, roliga och kärleksfulla texter på tavlor. Det vore något för en framtida lägenhet! I like!

Beställ tavlorna här:
canvasord.se














Paradise Hotel

Huuur kunde jag glömma?! Idag är ju dagen jag längtat till sedan Paradise Hotel Danmark tog slut.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Reality in my ♥


Toffelmannen

Mina skor jag hade igår höll på att knäcka mig. FYFAN vad ont dom gör!!! Ska bannemig kasta dom, värdelös skit det där.

Lånade Sammy tofflor och åkte till stan och letade nya skor idag. Shit va snygg jag är i kortkjol, stupmpbyxor och BADTOFFLOR strl. 43 mitt i kalla vintern. Sammy försökte gång på gång att förbjuda mig från att gå in i affären, men inget kan stoppa mig när jag är på shoppinghumör. Framförallt inte när det gäller skor.
Men jag kunde ju bjuda på ett och annat skratt inne i butiken och på restaurangen där vi käkade lunch. det bjuder jag på :D

Sammy döpte om mig och nu mer är jag ökänd som Toffelmannen!

 

Men iaf, skor hittade jag. Dock ska jag köpa dem nästa vecka. Försökte läga undan dem tills dess men det var för långt iväg. Dom kunde bara lägga undan en dag. Så det är bara att hoppas på att dom finns kvar då!

(Tänker därför inte skriva vilka skor eller vilken butik! Ni ska fan inte på köpa upp mina skor, så det så!)


Utgång igår iaf

Jag skulle egentligen ha en mysig filmkväll hos Sumo igår. Men han fick förhinder och istället åkte jag in till Sammy, Dennis och Tommy. Dom skulle ut på Strömpis så jag hakade på.

Men när vi lämnat Tommys lägenhet och närmade oss Strömpis såg vi att kön in var oändlig. Fanns liksom inget slut på den. Så vi tänkte om och gick till Frimis istället. Vilket inte gjorde mig nånting, jag tycker om Frimis.
Självklart så träffade jag på en massa gamla godingar som jag inte träffat på evigheter. Alltid lika kul att se dem. Blir så glad.

Det blev en jättebra kväll fulld med kramar med mina gamla tjejer, dans, skämt och skratt. I like!




Tog inga bilder igår, dock hittade jag en skön bild på Sammy och Dennis.. Sexy med militärer som städar. Det skulle man ha ;)




Ruuuumpaaa!

HAHA! Jag älskar den här killen, helt underbar! Kärlek från första ögonkastet, så skön! HAHA!


♥ ♥ ♥

Det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten.



Fotomässan

Tidigt imorse åkte pappa och jag till Stockholm av två orsaker.

1. Hälsa på Ella och gratta henne på 3års dagen i efterskott.
2. Åka på fotomässa.


Jag gillar verkligen den mässan. Tycker det är super intressant och se folks idéer och fantasier förvandlas till konst. Vet att många ungdomar försöker ta snygga bilder idag. Många är duktiga, och det ser jävligt bra ut. Men när man jämför dessa med riktiga proffsbilder så bleknar helt i jämförelse.

(bild tagen av A.Aschberg och lånad från fotomässans hemsida.)


Men å andra sidan. De snyggaste bilderna kräver så lite. Men det svåra är att se och lägga märke till det lilla och göra det till något vackert.

Det fashinerar mig.

Hatar bussar!

Är det bara jag som hatar Länstrafiken!? Stockholms SL har mycket, mycket, mycket bättre priser. Bättre tider, bätter erbjudanden, bättre åldersgränser. ALLT med andra ord. Örebro lär er någonting av dem som kan!

• Det är SVINDYRT!

• Det går aldrig bussar när man behöver dem. Dem går för sällan!

• Var tog dom glada busschafförerna vägen? Inte fan är dom på länstrafiken iaf..

• Ungdom t.o.m. 19 år, i Stockholm har dem 20. Länstrafiken är snål!

• Dem skulle göra rosa bussar, dem blev lila. Inte ens det kan dem göra rätt!

(Dock kan jag tycka att stadstrafiken i Örebro är okej, men länsbussarna är ett skämt...)

Abtronic

Nu är jag ute på Tradera igen. Haha vilket offer jag är!

Den här gången har jag hittat en abtronic, ni vet en sån där grej som pumpar musklerna när man sitter i soffan och kolla på tv. Man kan koppla på den på magen, rumpan, låren osv. Har aldrig testat den, bara i 10 min och visst kände jag att musklerna jobbade. Men jag vet inte om det blir något synligt reslutat?

Hur som, hittade en dubbel-pack på tradera så jag och mamma tänkte ta varsin om vi vinner. Kan ju vara värt ett försök eller hur? ;)

Någon som testat? Vad tyckte ni, funkade den?




Fitness

Nu gott folk ska jag börja träna. Och nej, det är inte bara för att Kissiiiie har börjat! (Sammy, jag vet att du tänkte det!)

Sammy och jag var faktiskt ute och sprang igår innan jobbet. FY åt helvete vad jobbigt det var. Luften var så kall att det gjorde ont att andas in den. Ännu värre när man springer och blir anfådd.
Idag har jag årets träningsvärk kan jag säga! Herregud, kan knappt gå. Men det är bra, här ska man bli FIT och inte sitta och smälla i sig chips om kvällarna. INTE OK!



Mysig fika

Ledig dag idag.

Började dagen med att åka bussen hem till Linde. För första gången i mitt liv åkte jag på vuxen biljett (endast för att jag blev tvingad av busschaffören) det kostar ju föfan asmycket! Seriöst 61 kr är inte okej för en enkel biljett med buss till Linde från Örebro. Jag kommer ju fram och tillbaka från Stockholm för en hundring?!

Snåla jävla länstrafiken, skämmes tammefan!

Yeye, anyway så drog jag iväg ett sms till Jennifer idag. Länge sedan vi sågs sist och det ska det bli ändring på! Tog en fika/lunch på 37an och snackade av oss om allt som hänt sedan sist. Mycket att ta igen :)
Gäller att hålla det vid liv nu bara!


Knäpp på MSN

Snackar med en skön kille på MSN nu. Har inte pratat med honom sen han adda mig tror jag. Tror inte ens att jag känner honom men det gör ingenting, jag tycker om att driva med folk ändå.

Vi försöker överbevisa den andre om vem som är bäst. Jag VET ju att jag är bäst, vad han svamlar om vet jag ej.
Här är vår galna konversation:





Ooops

Okej jag får nog så lov att ta tillbaka mina anklagelser. Lovely-Vintage var en super ärlig säljare och det var bara posten som slarvade. Tyvärr hade hon jobbat dubbla pass på jobbet och därför kunde hon inte svara.

Idag är jag ledig! Det var länge sedan. Det värsta är att jag blir så galet rastlös när jag inte har någonting inbokat.

Tradera-mongon

Det där var sista gången jag handlar något på Tradera. Satte in pengarna för 5 dagar sedan, jag har skickat 4 mail, jag har ringt och skickat 2 sms. Men säljaren svarar inte!!!

Jag vill bara varna alla för Lovely-vintage på tradera. På hennes omdömen står det att hon är så bra, snabb och har god kontakt. FUCK HELLER! Hon har mina pengar och min väst och hon gör ingenting. En stor besvikelse. Jag tänker försöka nå henne under morgondagen också. För vi är INTE klara med varann än, det ska du veta!

Lars Winnerbäck

kommer att spela på Conventum i december. JAG BARA MÅSTE DIT! Mannen med gitarren, med sången, orden och känslan.

Åh vilken fantastisk människa han är den där Lars :)


Men vad i helvete?!

Nu är jag faktiskt riktigt irriterad. Hon jag köpte västen av på tradera har inte svarat på något av mina mail... Har skickat ett om dagen i TRE dagar!

Dessutom har jag satt in pengar på hennes konto och allting. Har jag inte hört något från henne imorgon ska jag ge henne det sämsta omdömmet någonsin på tradera.

MAN GÖR INTE SÅ! FATTA!

I ♥ Päls

Kommer ni ihåg att jag budade på en pälsväst förra veckan eller nångång? Jag vann den ju inte men dagarna efter dök det upp en nästan likadan och hör och häpna, jag vann den!

Kommer bli så jävla snyggt utanpå min vita skinnjacka, hothot!




Någongång

Någongång inom en framtid av ett par år, kanske mer, kanske mindre,  ska jag samla mod och göra det jag alltid velat. :)

Ni inprirerar mig Saana, Peter, Zandra, Sandra, Vicky, Anna, Pärlan, Timmy, Bjørnar (några nämda men inga glömda!) och alla ni andra fantastiska människor som faktiskt vågat slänga er ut i det ovetande och klarat det! Oavsett om man är borta ett år eller en vecka så har ni ändå vågat. Ni har testat och gett det en chans. Ni är mina idoler! :)




Hotet

Ojoj, bråttom! Börjar jobba på Hotellet om 45 min! Och jag har ingen bil. Crap!

Jajja. Skulle försöka ta en bild innan jag går. Öhm ja, det började ju bra.



Men sen blev bilderna bara mer och mer oseriösa, typ såhär. HAHA!


Halloween

I helgen var det ju som sagt Halloweenparty som gällde och det var skitkul! Sumo, grannarna, nära och kära var på plats och stämningen var på topp. Som alltid i deras glada gäng.

Regel #1 för kvällen var utklädnad annars kommer man inte in! Alla tog faktiskt regeln på allvar och kom dit i sina bästa kostymer.

Här är några bilder från helgen :)



RSS 2.0