iPhone i mitt <3

Idag har jag kostat på mig mitt livs bästa inköp! jag jag köpt mig en iPhone!
Kunde ju bara inte låta bli.

Ikväll har jag varit på Mingla och ätit middag med ett par brudar. Jenny har precis kommit hem från Sälen och imorn åker hon till Bali så det var en hej/hejdå-middag :) mycket trevligt! kul att träffa lite nya ansikten också.
Käkade tapas tillsammans med Joanna och tog ett glas vitt till. Jösses så gott! Riktigt längtar till sommaren när man kan sitta på uteserveringen en ljummen sommkväll, myyyysigt!

Nej ni, nu ska jag och min nya kärlek iphonen mysa i soffan tillsammans innan det är dags för sängen. Imorn är det ju dags för jobb i vanlig ordning :) men en sovmorgon till 12 är ju aldrig fel! :D

iPhone i mitt <3


Jag ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt så hemskt mycket för USEL uppdatering!
Men, så blir det ibland och man hasr fullt upp med livet i sig.

Sååå vad har hänt sen sist då? Jo, jag och mamma åkte till Stockholm och shoppade tills plånboken började gråta. (neej då, så farligt var det inte. Jag storshoppade på rean och jäklar i havet vad fynd jag hittade!)

Snygg svart kavaj med axelvaddar, 150:- (!)
Randig topp med puffärm, 159:-
Svart liten axelväska, 50:- (!)
Vit söt kofta, 49:- (!)
Sen köpte jag presenter, halsduk och smycken... Men bra priser eller vad säger ni? ;)

Annars då? Joo, jag har blivit frisk. Halleluja!

Just de, i lördags var det krogen som gällde. Det var riktigt, riktigt, RIKTIGT bra! Det var Kos-gänget som samlades för första gången och vi kommer ha det grymt! Right, har kanske inte sagt de? Vi ska till Kos i sommar och dansa tills fötterna blöder! Det kommer bli greeeat!


Typ så här bra kommer jag ha det ;)...



Dåligt humör utan mat.

Jag kan inte äta längre. Magen gör för ont. Och när jag inte äter blir jag på dåligt humör. Och då ser allt som dåligt.
Idag är en dålig dag. Så nu tar jag farväl av denna dåliga dag och börjar en ny dag imorn med start på läkargruppen. Efter det hamnar jag förmodligen på jobbet igen, redo för resten av veckan... Och veckan efter det med...

känner mig lite nere...

Hmm, känner mig inte helt tipptopp än. Grubblar och funderar på saker och ting tills jag får magsår... (Där kanske vi har svaret på mitt magont?) Men jag kommer aldrig fram till nåt.

Näe.. nåt sött, en skvallertidning och en kopp te ska nog få mig lite bättre i alla fall :) Mot ica!


Btw, vem i helvete köper en PC frivilligt?! Den här datorn gör mig gaaaalen!!

Sjukis :(

Åh, jag hatar att vara sjuk. Men det är väl priset man får ta efter en grym semester.
Nu har förkylningen slagit till och ännu värre magvärken. Fick någon konstig värk i Thailand sista kvällen som inte har gett sig än, det är ju över en vecka sedan nu!

Imorn ska jag iaf till Läkargruppen och kolla upp det.

Så idag är jag hemma från jobb. Hade ju egentligen skulla vart på Telia men att stå framför kunder med rinnande näsa, sprängande huvudvärk och samtidigt inte veta vart man ska ta vägen för att magen gör så ont, det är ingen höjdare. Så det fick bli en dag på soffan.

Sånna här dagar önskar man att man hade ett kontorsjobb där jag kan sitta och snora utan att det gör något. Då kunde jag ha tagit med mig min alvedon och suttit där i min ensamhet och varit precis så ofräsh som jag faktiskt är just nu! Men sånt är livet.


Nu ska jag försöka ge min arga mage lite mat och sedan kolla ett par avsnit av Bella&Tyra Show. Godnatt!


Smygbloggning på jobbet

Jag är en busig tjej och bloggar på arbetstid. Men hey, det är inte käft här just nu. Sista kvarten är alltid lugn...

Så nu sitter jag istället och glor rätt in i HMs och Lindexs skyltfönster. Faaaan vad jag är shoppingsugen!!! Allvarligt talat, vem blir inte sugen på en ny vårgarderob nu när solen har kommit fram och allt i butikerna ärblommiga små smöta klänningar?! JAG VILL HA ALLT!

Jag och mammsebamms funderar på att åka till Stockholm nästa vecka. Det vore aaaaaasnice! Kanske kan stilla shoppingbegäret en aning i alla fall :)

Nej, nu ska jag göra lite nytta!


Back home, and I hate it....

Jahopp.. Det var den Thailandsresan det!

Men fan va gött det har vart! Jag älskar det landet, folket, stränderna, maten you name it.

Första veckan spenderades i Kata. Grymt hotell och dessutom nära till fina stränder. Lyckades också catcha upp med några bekanta ansikten hemifrån. Alltid trevligt!

Andra veckan hade vi planerat att åka till Mårten i Huahin, men det blev ändrade planer. Istället åkte v till PhiPhi och sedan vidare till Krabi. Länge sedan jag var där och kul att se hur det ser ut nu mer. Men sjutton, det är så grannt! Vackrare land får man leta efter!

Nu tänker jag jobba arslet av mig så jag snart boka in en ny resa :)





































RSS 2.0