Som bästa vänner som har tagit det till nästa level



Såhär ser jag ut en vecka efter olyckan. Nästan återställd! Man ser ju lite på kinden, under näsan och såklart mina stygn på hakan. Men på avstånd ser jag ju faktiskt normal ut :)
Här ser man  på vänster öga att jag har ögonfransförlänging också. Inget kvar på höger sida efter skadan men jag ska boka ny tid nu.



Ut i solen synggingar! Puss !

Kärlek vid sista ögonkastet

För hon var bäst, försök & överträffa det ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!






Hoffmaestro ikväll var helt jävla underbar...

img_2435 (MMS)

Hoffmaestro ikväll var helt jävla underbart! Har nog ALDRIG svettats så mycket. Men jäwwlar va roligt det var. Ikväll somnar jag lycklig. Nightie!


I wish nothing but the best for you too.

Jag ska se till att göra livet så jävla värt när jag kommer hem. Ska ta vara på mina fina vänner och träffa dem så mycket jag bara kan! Jag ska äta ute, dricka sliskiga drinkar på Stockholms uteserveringar och sitta på klipporna i solnedgången. Jag ska springa mig varm til tunnelbanan dom gånger jag försovit mig. Jag ska handla blommor på Hötorget. Jag ska ta en vän i hand och sjunga allsång på Skansen. Jag ska segla i skärgården. Jag ska promendera på kullerstenarna i Gamla stan. Jag ska handla nybakat bröd och marmelad och ha picknick i Rålambshovsparken. Jag ska möta någon vid Slussen en sen kväll och se natten bli till dag.

Jag ska gå vidare. Jag ska inte fastna i något jag lämnat...




You hurt me, come on!

Hehe, ja. Änuu en gång har jag lyckats slå mitt vackra ansikte sönder och samman. Den här gången kanske värre än nånsin. Lyckades få en en jävla gondol-lift i huvudet på väg ner från skutan här om dan.
Slutade på akuten med 5 stygn i hakan och en sprucken kind.
KLANT, och så jävla ont! Svimmade ju till och med av mitt i allt. Jaja, då har man lärt sig det också.

Men innan det hände hade jag typ världens bästa dag. Satt i linne uppe på skutan och solade tillsammans med A. Hur nice?!


Knallade upp på skutan och byggde en soffa i snön.

Finn ett fel, Converse i kombo med 1 meter snö är inget jag rekommenderar.... Kläder efter väder Sanna.



Och väl uppe, världens kanske bästa utsikt?


Och här är gondolen jag 10 min senare fick i huvudet....

Njuter av livet i åre med solen i ansiktet...

img_5390 (MMS)

Njuter av livet i åre med solen i ansiktet. Här var vår frukost igår, kanske det bästa frukosten någonsin! Picknick på torget är klart underskattat. Btw, jag ska bli bättre på att uppdatera. Lovar.


The Ark var fantastiska, sjukt jävla bra! ...

img_1769 (MMS)

The Ark var fantastiska, sjukt jävla bra! Jag ska berätta mer om helgen i nästa inlägg. Nu ska jag till björnen och basta. Häypårey!


That's just how it is & how it's always been

img_8797 (MMS)

The Ark ikväll på Bygget. Jag funderar på att vara röd. Älskar vi det, eller älskar vi det? Vi älskar det.


Kommer du?




Kommer du att se tillbaka på ditt liv och tänka
"jag önskar att jag hade..."
eller
"jag är glad att jag gjorde..."






It takes a fool to remain sane


Idag tar jag på mig min pimpade skinnpaj och min pälskrage och går ner på byn. Alexandra har gjort min jacka sååå fin. Love.

Life will smile for you

Testar ny färg och form på ögonbrynen. Jag gillart!


Details of today









Will you show me what's real tonight?

Det är redan april. Jag är inne på min 5e månad.. 5e!
Men det känns att vi börjar närma oss slutet. Jag är både glad och ledsen.
Ska bli så sjukt skumt att åka hem. Hem till min lägenhet. Jag har en lägenhet? I Stockholm? Jättemärkligt. Jag minns den knappt. Tänker på den varje dag men minnena blir allt svagare. Jag känner inte igen den längre. Jag vet inte vad jag har där mer än min säng.

Vad livet har att ge mig när jag kommer hem, det är fortfarande skrivet i stjärnorna. Men jag vet att det kommer bli bra, jag känner det på mig.

Men jag tycker det är jobbigt att lämna bubblan. Jag älskar att hela tiden alltid ha någon här. Någon som är redo att göra precis vad som hellst. Det finns inga måsten och tråkiga ansvarsfulla saker utöver jobbet. Vi är här av ett gemensamt skäl, att ha kul!

På söndag drar vi till Norge, vet inte vad vi ska dit och göra. Men en bra utflykt. Jag tänker ta med en termos oboy och ostmackor.


A little bit of heaven










Jag flyttar mig närmare, och säger 'du e fin'

Idag har jag bokat tid för ögonfransförlängning. Wiie vad roligt det ska bli. Äntligen får jag bli lite snygg! Kanske skulle ta och färga håret när jag ändå håller på.
Vårfräsh, javisst!


Afterski på Timmerstugan får avsluta en he...

img_2201 (MMS)

Afterski på Timmerstugan får avsluta en helt fantastisk vecka. Var där med Supermario Alex och Junis efter en dag i backen. Alltså vilket jäkla bra väder det är! Har åkt utan jacka hela dagen, lovely! (att jag dessutom råkade låsa in mina skor i bilen och har fått lånat mig ett par converse i strl 42 är kanske mindre charmigt) men jävligt roligt att klampa omkring i gigantiska skor inne på afterskin. Haha!


Svart på en kvart. Nu jäklar ska jag bli b...

img_4578 (MMS)

Svart på en kvart. Nu jäklar ska jag bli brun!


Men det struntar jag i. För vi dansar och ...

img_0732 (MMS)

Men det struntar jag i. För vi dansar och du har så mjuka läppar!


RSS 2.0