Kööööörkoooooort!

Ja, jag må säga att jag är otroligt lycklig idag. Jag klarade körkortet idag (!!!) och de va då inte en dag förtidigt. Eller försent? Eller hur blir de? Jag tycker i alla fall att jag kunde fått det första gången!..
Anyhow, GÖTT SOM FAN ÄR DET! :D

Kort sammanfattning av körningen:
Fick börja med att köra Kungsgatan fram,
ner på Kristinavägen,
fram till "statoil-rondellen",
in mot Kolsva (för er som inte vet var de ligger så hade inte jag heller en jävla aning om de, men mot plantmarken kan man säga) 
In på en väg, backa runt ett hörn och fortsätta backa 10-15 meter,
ut mot Fageräng och in på slingringa småvägar.
Hitta någonstans att vända.
Tillbaka in mot stan och upp på Hagaberg,
in på Hagavägen
upp mot Parkvägen
och sen ner för Schrödersbacke.
Genom Lidl-rondellen
och in på Kristinavägen,
ner till Lindehallens parkering och välja valfri parkering. Tog såklart en så enkel som möjligt dvs. en nosparkering brevid en annan bil på min vänstersida, piece a cake :)
Sedan fick jag köra tillbaka till utgångspunkten vilken väg jag ville.




När vi hade parkerat sa hon bara "Gratulerar, det där gick ju alldeles utmärkt, nu har du körkort."
Varav jag börjar tacka henne, hon skrattade bara åt mig och sa att jag skulle tacka mig själv :)

En lyckans dag helt enkelt!


Såhär lycklig är jag ;P

I väntans tider...

Idag är en stor dag i mitt liv. En dag jag inte alls har sett fram emot men nu är den här.
Idag har jag dessutom hela världen på min sida. Bali ringde precis, Thailand håller tummarna, Mallis gör desamma och för att inte glömma Märsta, Fellingebridge,  Västerås, Örebro och såklart Symfonievägen. Även min snarkande pojkvän håller nog sina tummar i drömmarnas värld.

Själv biter jag bara ihop försöker andas något såndär jämna andetag och tar det som det kommer. Går de, så går det. Går de inte så överlever jag. 


Hur som helst har jag roat mig med lite coola bilder - check this out!
                       


Lillan :)



4650 gram och 55 cm lång :)
Fortfarande inget namn på skruttan.

Välkommen till världen

Världens asolut bästa start på dagen!
Jag vaknade nyss av ett sms från pappa. Där det stod att kl 8.10 imorse föddes en liten tjej, denna lilla tjej är jag moster till!
Helt fantastiskt!

Fick ett sms av syster Ullis igårkväll där det stod att dom hade börjat klocka värkarna och att de kollade på vilket sjukhus de skulle till.
Nu inatt  jag sympati födit barn hela natten. Puh, jobbigt var det också! Nu när jag vaknade kändes det som att hela magen var upp-och-ner-vänd. Fatta hur det ska kännas för Ullis nu! Och jag klagar på att jag har ont i magen efter en dröm ;) Haha, det är ju sjukt!

Hur som helst, inget namn bestämmt ännu (vad vi vet). Kommer säkert under dagen och jag väntar med spänning på att få höra. Det har varit helt hemligt med namnet den här gången, eftersom förra gången när Ella föddes så skulle hon egentligen heta Saga. Men Ullis kompis köpte precis innan en guldfisk som hon döpte till Saga... Istället blev det en liten Ella som kom, dessutom är ett klockrent namn på den lilla energikicken till flicka.

Men i alla fall. Välkommen till världen Lillskruttan

Sommartider, hej-hej!

Ni vet vad man brukar säga "Alla känner apan, apan känner inga". Ibland känner jag mig precis som apan. Alla verkar ha sån jävla bra koll på vad jag gör, inte bara för att jag skriver det här, utan även mina "privata" delar av livet har de flesta koll på. Jag fattar bara inte hur? Eller varför folk bara orkar?

Är jag den ända som inte är intresserad av skvaller och vad folk sysslar med? Så länge det inte är min business så skiter jag i det helt och hållet om jag ska vara ärlig. Men det verkar jag nästan vara ensam om, för här har alla visst fullständig koll. Inte bara på mig utan även på dom man inte ens känner..
Nånsin hört klychan "Sköt dig själv och skit i andra?", jag tycker det är en jäääävligt bra mening som många fler borde lyssna till.

How ever, helgen blev lyckad.
På fredgaskvällen fick jag min vilja igenom och vi såg Twilight. Åh jag blir varm i hela min när jag ser den. Mys!
Och igår, lördag, så vart det ut i Örebro. Drog på förfest på väst, kikade på fotbollen och sen bar det av till Satin. Det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll.

Nu har jag precis kommit hem och satt mig framför min nya kärlek, datorn. Ska kolla på tv nu tänkte jag. Sätta på en kopp te och käka lite mörk choklad. Kanske till och med plocka fram ett glasspaket? Yum!

Anyway,
måste bara passa på att välkomma sommartiden! Klockan är nästan 8 och fortfarande är det ljust.. MYS!




Trevlig söndagkväll allesammen!

Pusspuss
/Sanna

Freeeedaaaaaag!

Trodde att det var måndag idag, men sen kom jag på det, det är ju FREDAG idag! Hur kunde jag ta så fel på dagarna?!
Skön insikt var det i alla fall!
Ikväll vet jag inte vad som händer. Åker in till Sammy i alla fall, inte tänker jag sitta själv en fredag. Det händer bara inte! Sen får vi väl se vad vi ska hitta på, men nåt bra blir det nog :)

Kanske skulle ta och hyra en film och mysa med hans nya biosystem? Inte dumt alls..
Nån som vet om Twilight kommit ut på hyrfilm än?
Åh jag vill bara se den filmen igen och igen och igen, fan så bra film! Man kan ju inte annat än att dunkna i Robert Pattinsons "Edward's" ögon. Fyfan, där har vi en man som heter duga! :D

I skrivandet heta stund sitter jag på mitt nyfunna arbete; Bildmakarna. Första dagen på  egenhand och idag känns det riktigt pirrigt. Men hittills har det gått bra och det har endast varit två kunder inne och som tur va har jag känt båda ;D Ibland har en småstad sina fördelar, tro det eller ej!

Måste bara berätta, jag har fått en ny hatkärlek i form av en väckarklocka. Klockan 06.00 imorse vaknade jag och Sammy av ett gaaalet fågelkvittrande (?!).  Det kvittrades, hoades och efter en stund började även en gök med sitt ko-ko-ande också. Tog en stund att inse vad det var frågan om, sen kom jag på att det var ju mina föräldrars väckarklocka som dom glömt att stänga av. Åh vad jobbigt det var att behöva gå upp och in i deras rum och sen försöka lista ut hur man får av fanskapet. Allt slutade med att jag drog ur sladden och gick tillbaka till min varma goa säng. Men ändå. Man kan ju inte bli arg på ett par fåglar, dom ger mig på nåt vis en slags konstgjord vårkänsla... Strange (:




Anyhow,
Ni som lyckats missa att se denna underts film, se den!

Åh!


Det bli säkert varmt och svettigt och.. alldeles, alldeles uuunderbart!
 ;) 

Sunshine!

Åh, härligt! Ännu en dag med skolsken. Man kan inte bli annat än lycklig (:

På progammet idag: Jobb.
Kanske ska jobba på Bildmakarna idag, beror på om dom hinner få sin leverans innan de åker kl 13. Om inte så ska jag jobba.
Senare idag kommer min arbetsdag att fortsätta på Bingon där jag ska jobba helkväll idag, skönt med lite pengar!

Fy vad avundsjuk jag är på mina föräldrar just nu. Fan jag vill ju också åka till Thailand, Bali och värmen. Är så fruktansvärt trött på vinter nu. Ge mig vår! Sen vill jag bara bort från uppkörningen, jag vill inte göra den längre, fan jag har sån jävla ångest inför den.. Pallar inte att kugga en gång till!

Ah fy, men.. Den dagen den sorgen!
Nu tänkte jag ta mig ut och gå en vända innan Sammy vaknar. Man måste ju ta vara på de få solstrålar som finns :)

/Sanna

Onsdag

Fan va jag är trött. Dom senaste 36 timmarna har jag sovit 25 timmar.. INTE OKEY! Fast ändå skulle jag kunna lägga ner huvudet på kudden och sova nån timme till. Hur kan de bli så?

Hur som hellst, imorgon åker mina päron till Thailand och Bali så idag är sista dagen att lära sig Bildmakarna. Enda problemet just nu är att dom har för mkt att göra så dom hinner inte lära mig något, dom springer mest runt och stressar. Så jag vette fan hur de ska gå. Hoppas det är lite bättre idag i alla fall..

Sen blir det förhoppningsvis en tur in till Örebro med mamma, måste verkligen hinna köra lite med dom innan jag åker. Annars kommer inte uppkörningen gå nå bra.

Idag kommer förmodligen min dator! Kanske till och med de jag beställde ifrån Nelly.com. Dessutom är mina efterlängtade skor äntligen påväg! :D

Btw, fick mer lön än förväntat från Telenor, det går bra nu! (:

Dylan på globen

Jag är ensam hemma ikväll. Mina föräldrar är på Bob Dylan i Globen som pappa fick av oss i födelsedagspresent. Åh jag hoppas verkligen att dom har roligt, tror det kan vara en jäkla stämning där just nu. Men BD är ju grymt bra, det är kult minst sagt. Det kan nog inte vara annat än bra (:

Så vad gör man en ensam kväll? Jo man lagar god mat och varför inte testa på nåt nytt när man ändå är i farten? Så jag lagade Quorn fileér tillsammans med ungsgrillade färskpotatisar, paprika och tomater som jag åt med en "sweet-chilli-cremé till. Och ja, YUMMIE, och åh så nyttigt! Helt och hållet vegetariskt och det blev förvånande bra. Vilken kock det bor i min kropp!

Nu sitter jag och kikar på My name is Earl och klickar runt lite på Nelly.com som har fri frakt den här veckan. Svårt att låta bil att klicka hem lite fina kläder då. Men man kan unna sig lite då och då (;

Helgen över.

My god det går fort nu!

Fredagen bestod ju som sagt av bio med min alldeles egna Sammy. Ja, han är inte egen genom att bara vara min Sammy. Han är också lite egen i sig. Inte finns det många som han inte ;)

Igår vart det lite Bildmakarna på dagen, äntligen sitter körkortsbilderna! Sedan på kvällen bar det av till Joanna, Bobby och co. Trevligt sällskap, youtube och gamla godingar förgyllde lördagskvällen innan det bar av till Folkan.
Och ja, kort och gott: En riktigt lyckad kväll!


Söndag: Bilkörning. Örebro and back, runt här i skogarna och så klart lite inne i stan. Fan åt helskotta va nervös jag är den här gången! Imorgon är det körlektion hoppas att han kan lugna mina hetsiga nerver lite grann.
Nu ikväll har jag målat naglarna. Och jag vågar påstå att dom är nästintill perfektion.
Även den här gången beklagar jag mobilkamerans dåliga upplösning...


ÄNTLIGEN!

Ja, jag säger som Gert Fylking, ÄNTLIGEN! Idag har jag beställt (med pappas hjälp) en ny dator! Min alldeles egna dator. Inte begagnad, inte lånad, ingen annans, den är min. Åh härligt!
Den här jag knapprar på i skrivandets stund, har några år på nacken vilket betyder att den är inte av snabbaste laget så att säga. Kan vara så att jag har fyllt upp minnet på den helt och hållet, men det hör inte hit..  :P
Självklart blev det en MAC, allt annat är nästintill banlyst i det här hemmet. Pappa är en enorm Mac-fanatiker, eller ja, egentligen en fanatiker på allt med Appels stämpel på sig :) Det är väl egentligen först nu som jag börjar uppskatta de mer, as bra design, kanonbra (och så enkla!) menysystem. För att inte tala om Appels andra produkter så som Iphone, Ipod och Itunes som har tagit världen med storm. Detta utstålar kvalitét!

Måste också informera er som inte redan vet om den nya
Ipod shuffle - den första MP3-spelaren som talar till dig! It's like magic!


Detta är min nya pärla - en skönhet!




Män som hatar kvinnor.

Det var en bra film. Liite läskig tycker jag ändå. Utan att säga för mycket så kan jag meddela att våldtäckt hade en del i filmen att göra. Jag mår så otroligt dåligt av att se sånt, även om det bara är skådespel just då så finns det ju faktiskt på riktigt.
Så ibland fick jag hålla för ögonen och blunda, hehe! Jag är som ett litet barn fortfarande och det kommer jag nog aldrig att växa ifrån :D


Nej men helt seriöst så tycker jag att det är en bra film som jag kan rekommendera för andra att se. Hemsk handling, men det finns ju så mycket knäppisar i världen så det skulle säkert kunna vara sant!

Idag känner jag mig lite trött och hängig. Vet inte vad jag ska hitta på. Soffan och Robinson känns rätt lockande hur tråkigt det än må vara. Men å andra sidan så är det ju alltid trevligt att träffa lite nära och kära.
J hade lite planer för kvällen så jag kanske slår ihop mitt kloka huvud tillsammans med hennes. Det brukar ju alltid bli lyckat ;)


Vi
får helt enkelt se var kvällen slutar!
PussOchKram - så kanske vi ses på stan?

Friday

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon. Vet inte när jag vaknade riktigt, glömde kolla vad klockan var men jag tror det var runt 13-14 nångång. Skönt :)

Nu är klockan 16 och jag sitter fortfarande i morgonrocken, INTE okey.

Jag ska först ner på stan och lära mig lite mer på Bildmakarna.
Sen ska jag handla lite mat och sen ska jag in till Sammy. Jag har bestämmt att vi ska ha mysfredag idag. Vi ska äta en mysig middag, bestående av Buffalowings (okej, wingsen de va Sammys idé), hasselbakspotatis, vitlöksbröd och guacemole. Det blir nog gott!
Sen ska vi på bio. Vi ska se Män som hatar kvinnor. Har hört att den ska vara grymt bra så jag har höga förhoppningar :)

Nej, dags att sätta fart!

Hörs och syns!
Pusspuss

Kvälls-depp

Just nu känns allt bara skit. Ingenting går som jag vill, och jag orkar bara inte. Jag vill inte vara kvar här. Detta är en plats som på nåt sätt alltid kommer att finnas i mitt hjärta, här är jag född och här är ju uppväxt men fan, det räcker!
Större dos av Lindesberg behöver jag inte. Örebro, nej tack. Det är för nära.
Jag vet att världen har så mycket mer att ge så varför nöja sig med så lite? Jag VET att det finns minst en miljon människor där ute som jag vill träffa och lära känna, människor som kan få mig att må bra, människor som är som jag, människor som kan lära mig något och människor som kan ge mitt liv den guldkant jag drömmer om.

Folket i Lindesberg är jätte bra på många sätt. Jag tycker om de flesta här, även om man egentligen bara känner dom flesta ytligt. För ja, det är faktiskt så en småstad är uppbyggd. Man vet vilka alla är. Om inte vid namn så för något de gjort. För skitsnack och sprida rykten är något vi är i världsklass bäst på.

Men jag vill inte ha det så! Så fort man träffar nån "ny" person här i stan så är det alltid samma visa "Jaha, det är du som är 90a?", "Aah, men det är du som va tillsammans med han?", "Jo men visst va du på den festen, och visst snackade du med henne, och visst vare du som gick där?" JAG ORKAR BARA INTE!

Å det är samma jäääävla tjat varje gång. Man pratar om samma saker, med samma personer på samma ställe. För det finns bara ett ställe att gå ut på, det är alltid samma personer där och det händer ju inget som är värt att prata om!!
Allt som sägs är skitsnack! Sånt som "Visste du att dom har gjort slut?", "Jo, så nu har han börjat träffa henne istället", "Och hon är med barn", "Och han va otrogen mot henne, med henne"
Men som sagt, allt är bara skitsnack och fullt i lögner.

Välkommen till Lindesberg! Det du inte visste om dig själv - vet alla andra.



Dom första

Igår var jag inne i Örebro och handlade lite. Skulle egentligen bara byta mina byxor till en storlek större, men i slutändan kom jag hem med samma par  byxor som jag åkte dit med, men nya skor, nya pysselgrejer så jag kan göra lite smycken, nytt under och present till Sammy som snart fyller... Så kan de gå ;)

Nu har jag
dessutom börjat pyssla, har gjort två armband och ett tredje på gång.  Så här ser de ut.


Tyvärr så blir inte bilderna på mobilen så bra, men jag orkar bara inte tanka över alla 500 bilder som jag har på kameran. Det tar alldeles för lång tid.. Måste försöka att komma ihåg att tömma den nån gång!



Titta här




Hittade en vimmelbild från helgens bravader :)

DooH!

Fan också. Jag fick inte klännngen. Även fast jag var med och buda fram tills sista minuten. Tillslut handlade det inte längre om klänningen, min vinnarskalle visade sig och tog över. I slutet blev det mer som en kamp om att jag skulle vinna. Värdet av klänningen spelade inte längre någon roll, det ända viktiga var att inte låta mig besegras..

Jag har nu insett att Tradera inte är något för mig.. Detta kan leda till STORA utgifter och jag kommer slutligen att hamna på lyxfällan. Det är INTE okey.

Jaja, lätt kommet lätt förgånget.
Nu har jag istället kommit på något annat att roa mig med. Jag ska ta upp vår gamla verksamhet Pearls från skoltiden. Vårat gamla smyckesföretag och som faktiskt gick riktigt bra! Fast såklart kommer jag inte att börja sälja igen, jag gör det bara för min egen skull så jag kan göra mig lite snygga smycken. Roligt tidsfördriv är det i alla fall och den här veckan har jag så himla lite för mig så då kan jag lika gärna sysselsätta mig med smyckestillverking. FUNNY! Reslutet återstår att se, men jag har höga planer och de kommer förmoligen att bli riktigt nice!


Nu är jag trött efter jobbet och ska hoppa ner i sängen.

Godnatt mina juveler!
Sanna

Te och mörk choklad

Jag tycker att man ska unna sig lite vardagslyx. Inget fel med det, bara hälsosamt tror jag.

Just nu sitter jag i soffan med mjukis och invirad i en gosig filt medans jag kollar på Simon&Thomas, dricker te och mumsar på mörk choklad. Yum!

Hade jag bott närmare hötorget hade jag garaterat haft några jordgubbar och lite vindruvor vid min sida också. Åh vad härligt! Kanske vore nåt till helgen?

(Undra hur många gånger jag saknat att ha Hötorget i min närhet? Alldeles för många i alla fall och i framtiden SKA jag bo närmare detta paradis av frukt och blommor till inget-pris-värt-att-tala-om.)


Ha en underbar kväll mina änglar
PussPuss |

Girl fight!

Slåss just nu med ett gäng andra tjejer om en ünderbar klänning på Tradera. Fan, jag handlar ALDRIG på Tradera. Händer inte, men så såg jag att en av mina vänner hade köpt en så himla fin klänning där och jag kunde inte låta bli att gå in och kolla. Tro inte på fan att jag hittade en jag med! Inte lika dan dock, men ack så söt!



Mejlade hon som säljer den och tydligen är den väldigt liten i storlek. Men kan jag inte ha den fick jag skicka tillbaka den(?!)  Oj vilken generös säljare!
Men å andra sidan, så har jag ju Irfana, denna fantastiska kvinna kan sy hon. Så jag tänkte lämna in den till henne om det inte går. Hon kan fixa allt! Se bara på min balklänning, som för övrigt är det vackraste jag nånsin ägt.
Hur som hellst, just nu är klänningen uppe i 55kr, och hörreni, tänk inte ens tanken på att buda över!!!
Den ska bli min!

Åh härliga sol!

Idag är det vår ute! Jag har varit ute och gått i två timmar idag, gud så skönt det var! Fåglarna kvittar, solen till och med värmer och snön smälter snabbare än snabbt. LOVE IT!
Dessa dagar blir jag alltid så glad.

Började imorse med att ge mig ut på långpromenad som sagt. Först gick jag med pappa ner på stan. Vi gick längs strandpromenaden. Man kan inte undvika att falla för vår otroliga natur, gud va fint det är där nere!
Sedan gick vi upp på stan och gick in på Frosths och tog en förmiddagsfika. Ostfralla och kaffe kryddat med kardemumma, och ja mumma var ordet!
Sen gick pappa till jobbet och jag fortsatte min vandring. Upp på Haga. Förbi skolan. Ner igen. Ner för viadukten. In på Åstigen, upp för rådmansgatan och hem igen. Lyckades pricka in tre av stadens mördar-backar, Schörders backe, Blåbärsvägen och sist Rådmansgatan. Ujuj, bra för benen!
När jag kom hem blev det träning för fulla muggar, tränade rygg, axlar, lår och armar. Strechade och gick ut i solen. Satt där en bra stund och jäklar va skönt det är i solen! Behövde inte ens jacka, underbart! Detta gör mig lycklig!

Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad, skrubbat kroppen och tänkte dra mig ner på stan igen för att bränna på min färg lite.  Vilken underbar dag, de är sånna man inte har allt för ofta :)

Ugglas-floppen.

Ja, jag måste fsktiskt erkänna att jag är lite besviken. 6 ggr röstade vi, alla gångerna på Caroline Af Ugglas - Snälla, snälla. Det är en OTROLIGT vacker låt som hade tagit resten av Europa med häpnad. Något liknande finns inte! Men nej, istället skickar vi iväg ett opera nummer.. Nej jag är inte nöjd alls.
Satt på helspänn här i tv soffan, jäklar va nervöst det var där i slutskedet. Jag var till och med mer nervös än när jag skulle köra upp (är det helt normalt egentligen nu när jag tänker efter?.. Jag är inte ens någon schlager-fantast, långt ifrån.) Men så bra är låten. Så det är ett mysterium för mig att det kunde bli slagen av Operakvinnan.

Jaja, så kan det gå och nu får jag helt enkelt ta det. Vi skänkte ju i alla fall några kronor till RäddaBarnen. Man ska se de positiva :)

Gårdagen förresten, underbart som alltid. Förfest/Inflyttningsfest i Joannas nya lägenhet. Kanonfin och så himla bra läge! Ante kom förbi och gjorde oss sällskap innan vi gled ner till Klaras där det dansades järnet.
Men ändå, jag känner mig inte helt nöjd när jag går hem från Klaras. Nånting fattas, frågan är bara vad..

Festliga-fredag

Sitter just nu i min mysiga morgonrock och läser lite bloggar. Ska snart göra mig i ordning, dra ner på stan och köpa mig en kalender. För nej, tyvärr måste jag meddela att kalendrarna i SonyEricssons walkmans inte är av högsta kvalitét. I alla fall inte för en sån glömsk tjej som mig! Jag behöver en stor bok som jag snubblar över och som jag kan skriva med stora bokstäver i och stryka under de viktiga. Annars finns det altid en liten risk att nån liten detalj ramlar bort från mitt "guldfisks-minne".
En bra sak med en mobil-kalender är ju att man kan sätta den på alarm, så jag verkligen inte KAN undvika dagens händeler.  Det enda som gäller då är ju bara att man ska komma ihåg att ha med sig mobilen.. Då är vi alltså återigen tillbaks på mitt minne. Oftast så har jag lagt mobilen på nåt smart ställe så jag inte hör men istället plågas någon annan av en argsint  tjutande mobil som tillslut är helt öronbedövande.
Slutsatsen är nog ändå att en STOR handskriven bok är det bästa för min del!

I eftermiddag är jag i alla fall säker på min sak. För då bär det av in till Öret igen. Ska inviga min kära Joannas lägenhet. Det vankas tjejkväll och utgång på Klaras.
Det blir en bra kväll!



Puss och Kram - Vi ses på stan!

Tant-torsdag

Yep, idag är det tant-torsdag. För idag har jag varit hos mina bingotanter och livat upp deras vardag. Det har gått bra som vanligt. Vill dessutom gratulera en av damerna till vinsten på 6000 i dagens sista spel. Som ni ser, trogna spelare belönas!  Idag var dessutom tanterna ganska lugna, skönt!  För ibland kan dom vara helt fruktansvärda dessa donnor, temprament har dom så det räcker och blir över! ;)


Annars har jag varit i Örebro idag, gick in på Gina för att köpa ett par jeans som jag har spanat in. Dom satt inte klockrent, eller ja, de känns konstigt men ser bra ut... Vet inte om jag ska behålla dom men nu ligger dom här i alla fall :) Det är dom där trasiga ni vet? Ni har säkert sätt dom på reklamen. Fast mina är vita. Tycker det kommer bli mkt snyggare till sommaren med ett par brunbrända ben och heels, I Like!

Imorgon är det utgång för hela slanten. Looking forward to!

Timbuktu-tisdag

Japp ni ser rätt, idag är det Tumbuktu-tisdag. Detta innebär youtube, mig, och Timban.

För lite variation är det en gnutta med Kent, Caroline Af Ugglas och Far o son som strömmar ut ur högtalarna också. Men mesta dels Timbuktu och detta är HÖG volym (dock inte "skrämma-Nellie-högt", men så högt att jag är njöd ).

Mest spelad just nu:
Tack för kaffet

Detta mest på grund av den geniala textsnutten:

Sverige, din jävel, JAG ÄLSKAR DIN STIL, YEAH!
Ja, stor passion och många tankar
Det jag sett och där jag hamnar
Blir nog nåt att njuta åt
Jag blir gammal, sjuk och grå
till den digra dagen döden dunkar på min port
så vill jag följa vägen till jag sett varenda ort


Och ja, skånska är sjuuuukt bra. Älskar de, trots att det kan vara lite tricky att förstå sig på ibland ;)

Äntligen måndag

Åh äntligen har det blivit måndag och dags för mig att gå till frisören! Det är verkligen i fisens måsse, så här kan jag inte gå runt och se ut längre! Luggen är så lång så den räcker ner till näsan, därför måste jag sätta upp den med hårnålar (vilket jag absolut INTE passar i) medans resten av håret har vartit uppsatt de senaste, ja säkert 2 månaderna.

Så nu tänkte jag snygga till mig lite, klä på mig något annat än morgonrocken och käka spagetti och köttförsås (på burk såklart, jag är kvar i bebisstadiet och kan inte äta annan köttförsås än just denna burk mat... sorgligt med sant.)


Kl 14.00 ska jag sitta i frisörstolen hos Frida, får se hur lång tid det tar. Det brukar ju alltid kunna ta lite längre tild när man går till en lärling men jag tror Frida kan sig grej. Ränkar med att vara avklarad till 17 så jag hinner ut och köra lite med pappa, för NEJ jag tänker fan inte kugga två ggr!


Förresten, har ju glömt och sagt! Mina favorit tjejer Hanna och Nellie är ju här. Alltid lika mysigt att ha dom på besök. Bilder på skönheterna kommer inom kort!



Åh, en sak till.. Kent - På drift rekomenderas starkt! Ni känner säkert igen den från friends reklamen på tv. Ni vet hon tjejen som sjunger att man aldrig ska tvingas hålla käften? Jaja, bra är den i alla fall och den bör lyssnas på!


Trevlig ny vecka på er!
/Sanna

Drömmar

Den senaste veckan har jag drömt en massa. Eller senaste veckorna kanske man ska säga.
Och dessutom varje natt, jag skojar inte.. Det är verkligen VARJE natt!
Men alla nätter har drömmarna haft en sak gemensamt.
Alla drömmar har handlat om mig och min vän.
I drömmen mår jag så otroligt bra och jag hatar att vakna och inse att det bara är en dröm.
Tyvärr har jag och denna vän glidit isär i verkligenheten. Vi pratar inte ofta, nästan aldrig.
Men jag tror drömmarna tyder på att;
jag saknar dig!





Ursäkta röran..

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/469031/sagan-om-sanna?claim=grtdmtkca9z">Följ min blogg med bloglovin</a>
Leker lite med blogglovin :P



Jepp, idag är det stora tvättardagen. Har fortfarande inte packat upp sen den sista xpress-resan så nu är det dags att börja snygga till på golvet. Titta bara så det ser ut... Det är ju så man skäms!







Design


Ny design på bloggen. Ni som har hängt med sen sista "tillsnyggningen" vet ju att jag inte var hundra procentigt nöjd med den även om den var lite cool med sin touch of jungle. Nu kände jag att det var dags för förnyelse, och här har vi den!

Lite mer mig, lite mer vår, lite mer skor (suprice! Hehe...) och slutligen, lite mer "less it more".

I Like it!



BTW, vad sägs om en sista minuten till varma Thailand? Jo tack säger jag!
Om allt går som jag vill så går planet 1 april.
Åh härliga värme!



Puss och Kram
Sanna

Lördag

Har nyss kommit hem från jobbet. Det var rätt så lugnt idag. När det är lugnt så börjar man fundera i brist på annat. Funderade på både det ena och det andra. Framtiden, det som varit, hur allting ligger i nuläget och i vilken sits jag befinner mig i..
 
Och nu har jag tänkt så mycket att jag utvecklat någon slags ångest. Jag ångrar gårdagens beslut och morgondagen skräms, samtidigt som saknaden är enorm. Ibland kan jag inte låta bli att tänka på vad som hände hänt om jag valt annorlunda?

Allting känns så himla osäkert just nu, ingenting som känns stabilt faktiskt. Det får min ångestklump i magen att växa sig några storlekar ännustörre.


Men men.. egentligen är det väl inge synd om mig. Jag har det mesta. Jobb, framtid, vänner, kärlek och en stor underbar familj. Vad mer kan man begära? Men ändå är det en pusselbit som saknas... Lycka.

Skoshopen

Jajjemän. Idag är det jobb på skoshopen som gäller.
Börjar kl 13 så då hade jag gått om tid för lite exta sovmrgon, skööönt!
Har många skor som måste provas idag, Helena ha fått in så himla många nya snygga modeller. Får ha begär bara jag går förbi butiken!

Var inne en sväng igår, såg bland annat ett par grymt snygga galadiator sandaler från wildflower, 499:- om jag inte minns fel. Tydligen ha dom varit med på någons blogg så efterfrågan var ENORM! Strl 38 tog sut redan dagen efter att dom kom in, det är bra gjort för att vara i lilla Linde. Själv provade jag 37 och dom satt som gjutet.
Men så har jag ju också hittat ett par vanliga ballerina med kilklack, i mörkgrått med röda detaljer och blommig klack, helt underbara! Men igår så såg jag även ett par nya pumps jag vart så himla kär i, tycker dom var grymt coola.


Tänk dig dom till ett par ljusa jeans och en snygg enfärgad, men färg-glad topp. Kan tänka mig en korallfärgad oversize tee till. SNYGGT!


Kvällen har mycket att bjuda på, Åhlen fyllde ju 20 igår så han har ett litet fördelsedagskalas ikväll. Men sen kan Sammy ha lovat bort oss till hans kompis Chrille och hans flickvän som har inflyttningsfest i deras lägenhet i Örebro. Jaja, vi får se var vi hamnar :)

Torsdag

Idag är jag trött, jätte trött. Sov riktigt riktigt illa inatt, hade svårt att somna och vaknade någon timme senare av sopbilen som skrammlade utanför sovrumsfönstret. Efter det hade jag åter igen lika svårt att somna om. Så när klockan ringde 8 imorse var jag inte alls pigg på att gå upp...

Men nu är jag tillbaka i Linde (efter en ledig dag med Sammy i Öret igår) och idag väntar en dag fylld med jobb. Först ska jag hjälpa till på Bildmakarna där det är god tid för storstädning. Efter det ska jag återigen bege mig till bingohallen
för att roa Lindesbergs äldre generation.

Skulle egentligen ha jobbat på Skoshopen idag men nåt gick galet.. Förmodligen har jag skrivit upp det på fel dag i kalendern... Så typiskt mig! Istället blir det nog några timmar där imorgon istället. Det längtar jag som attan till!

Måste bara passa på att beklaga mig lite också. Fan va svårt det är att hitta underkläder! Letade som en galning genom hela Örebro igår men inte något som föll i smaken.. Vart är underklädesvärlden påväg?!


Italiensk afton

Jo visst börjar det lika lite Italiensk afton hemma i det Karlssonska recidentet.

Har just lagat en (förhoppningsvis) utsökt pizza á la Sanna. Gud, värst vad jag börjar bli huslig!
Ingredienserna kvällen till ära, är av helt annan sort än vad vi brukar använda oss av. I vanliga fall brukar min bestå av champinjoner och bea' medan mina föräldrar troget kört på möggelost åren igenom.
Men, ikväll är det Sanna som är kock så idag bjuds det på pepparsalami, smält mozzarella och svarta oliver. Yummie!


För att fullända min italienska afton har jag dessutom precis klickat hem ett par romar-sandaletter inför min utlandsturné.
Hoppas att dom blir bra, lite osäker på klacken dock.. Hela 9 cm hög klack vilket resluterar i en ranglande Sanna på närmare 1,80..
Kan bli spännande att se hur det går! Haha..

Har dessutom varit duktig som simmat med mamma idag. Man känner sig sååå nyttig efteråt, och jäklar vilken träning. Inte en muskel i vila! Där är jag helt klart på rätt spår inför beachen -09 ;)


Men nu känner jag vitlöksdoften från min härliga pizza så nu är det dags att hugga in!


Ha de vänner - carpe diem!



Romar-sandaletter från Ellos - 209,50:- (Med lite rabatter såklart!)

Dear diary

I wanna tell my secrets, 'cause you're the only one that I know who will keep them.
Dear dear diary i wanna tell my secrets. I know you'll keep them, so this is what I've done:
I have been a bad bad girl for so long. I don't know how to change or what went wrong?




Jodå, visst vart det en signal till frisören, på måndag ska jag dit på tillfixning. Och jodå, visst vart det en sväng in i solariumet
och jo visst blev det burgare till middag. Nu har dessutom mina naglar fått en mycket snyggare fransk look, I like!
Bara badet som väntar, men jag tror mamma va sugen på samma sak så vi får väl slåss om det.. Först till kvarn ni vet ;)

Har dessutom äntligen samlat mod till att hämta lådan på posten så att jag kan skicka iväg telenor prylarna. Har haft sån fruktansvärd separationsångest så jag inte ens kunnat hämta lådan. Men idag kändes det bara bra och jag lämnar ifrån mig sakerna med nöje.. Pallar inte att deppa för något jag själv valt.

Måndag morgon

Jag tycker egentligen inte om måndagar. Men, idag ska jag inte vara bitter, för idag ska jag njuta av att bara ta det lugnt, ha ledigt och sköta om mig själv lite extra.

Tänkte till exempel ringa Frida och höra om hon har lust att snygga till min inte allt för vackra kallufs. Tänkte slinga det lite så det får lite lite mer sommar/vår känsla. Luggen ska klippas till en längd mer anpassad för synen. (Just nu hänger den i nästipps-nivå och är inte alls förmånligt att se ut igenom...)
Sen kanske man till och med skulle kosta på sig en liten brunare nyans i solariet? Känner mig alldeles för blek för mitt eget bästa!
Efter det ett långt skönt bad kanske?
Snygga till min naglar som tappat 50% av lacket och är "chock-rosa-flammiga". Det ser allmänt förjävliga ut och är av hög prioritet.


Kollade precis på Rachel Rays show på tv. Och ja, det är sånt man ska göra när man är ledig, sova länge, zappa på tvn, kolla på skitprogram och talkshows.. Hur som hellst, hon lagade ju mat. "power-burgers" kallade hon dom för, men gott lät det och om man inte gör så sjukt stora burgare (á la USA-big-size) utan istället satsar på en mer sansad svensk storlek tror jag dom blir kanongoda..
Kanske skulle vara nåt till kvällen? Mamma skulle nog bli glad om hon slapp laga mat.. Frågan är bara om hon är sugen på kött?... Förmodligen inte.



Och ja, jobbet gick lysnade igår. Det sitter som gjutet i benmärjen och mer jobb i den närmsta månaden hoppas jag på!

Helgen

Har varit bra tycker jag allt.

Börjar väl i fredags. Jag och Sammy gick upp och började göra oss i ordning för att åka till Örebro. Tog en snabbis in på banken innan. Men snabbis va att ta i, för herre jösses va folk det va där inne! Verkade visst som hela kommunen skulle uträtta sina bankärenden sådär fem minuter innan stängning på fredags eftermiddagen. (Fattar förövrigt inte varför banken har så dumma tider. 10 - 15 alla jobbar ju då?! )
45 min senare satt vi åter igen i bilen in till Öret. Åkte ut till Marieberg där det va nyöppning av Eurosko, Lagerhouse och massa andra butiker. Eurosko var det som lockade mig mest men dessvärre eller egentligen tursamt för plånkan hittade jag inget! Sammy fick upp ögonen för Lagerhouse och nu har han fått ett helt nytt "limegrönt" kök, coolt och väldigt modernt!
Dessutom vile de lilla livet in på Hemtex och köpa gardiner till sovrummet som jag så länge tjatat om. Det blev en svart gardin med blommor, helt i min smak.

Kvällen kom och ut med telenorarna skulle jag, trodde jag.. Men ändrade planer och istället vart det utgång med Josse, Åhl och Sammy. Först ut på MM-baren och sen in på Klaras. Roligt, många kända ansikten men ändå inte helt på topp.. Börjar jag bli för gammal måntro?



Lördag
sförmiddagen sov jag bort. Josse drog vid halv 8 på morgonen, Sammy vid 10 och jag sov som en stock fram till klockan 13 när Sammy ringde och väckte mig.. Gud va skönt att få sova ut, ÅNTLIGEN!
Sen kom Joanna och vi åkte hem till Linde för tillfixning och sen på't igen!
Förfest men Jooonie and the guys, sen kom telenor Påven och Evelina. Hämta Sumo och sen in i folkvimmlet på Folkan. Otroligt lyckad kväll med massa folk, alltid roligt att gå ut när man känner alla. Kanonkväll!
Dessvärre måste jag bara ge en liten negativ påpekning.. Taxihelvete! Fan jag beställde taxi 02.03.. Hemma var jag inte förän 03.11... DÅLIGT!
Måste också ta tillfälle i akt att tacka min käre brors vän Jossi för att du väntade (och dessutom betalade), otroligt snällt!



Idag söndag är det dags för mig att ta sig i kragen och börja jobba igen. Bingon kallar och plikttrogen som jag är ska jag dit och underhålla mina kära tanter. Saknat dom lite faktiskt. Ska bli kul att se om jag fortfarande kan allt som ett flytande vatten, just nu känner jag mig lite off track men bingo-genen finns nog där under någonstans :)


Hoppas er helg varit lika givande :)
Puss och Kram
/Sanna

RSS 2.0